< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4503. sayfa)

-
-
Teyitli. Ben yatırdığım ve vade günü alacağıma baktım zaten. Günlük elbet değişir ama sonunda alacağım TL net belli üstad. O da yatırdığım gün itibarı ile bir bölümü 41.5 a diğeri net 42 ye geldi. (Brüt 49,41 demek)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 2 Nisan 2025; 18:57:28 > -
Tamam ozaman, şimdiden hayırlı olsun.
Açıklık getirmek açısından; İtfadaki getiri elbette belli aldığınız gün, fakat aldığınız günkü alım fiyatını nedeniyle nominal getiri çok farklı olabilmekte, onu kastettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10bin dolarlık euroboond da almıştım. onu 9900 almıştım şu an 9200 e indi. Ama ben aldığım zaman vade sonunu beklediğim için sorun yok. senede iki kere kupon ödemesini alıp süre dolana kadar devam.
Bonolarda tahvillerde arada satmam derseniz ve müşteri temsilciniz de sizi kollayan biriyse uygun fiyat buldu mu haber verebiliyor.
-
2 milyon 48 oran 90 bin pasif faiz işletilecek tutar 1.910.000 40 günlük bileşik getiri dahil 40 günün sonunda net ne kadar getiri sağlar
-
Destek ne oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ykb sınırsız hesapta verilen %45 faizin bir süresi var mı?
Sitesinde %4 diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kupınlu olanlar hangileri, ? Hazine bonolarında sanırsam temmuz içindeki bitişli olanlara koydunuz? Ama onlar sanırım kuponsuz . Kuponlularda hangilerini aldınız? Ve oranlar nasıl?
Hocam önereceğiniz banka varmıdır ? İş bankası çok düşüktü yani fark çoktu. Vakıf bank haricinde önereceğiniz banka varmıdır ?
Harcama yapmadan banka harcama yapmış gibi sizi dahil ediyor bi nevi torpil. Bu ay banada gelmiş harcamaya gerek kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: aadolffHarcama yapmadan banka harcama yapmış gibi sizi dahil ediyor bi nevi torpil. Bu ay banada gelmiş harcamaya gerek kalmadı
Bana gelmedi, Harcama yapmamıştım mart ayında, bugün paranızı neden çektiniz diye aradılar, 7500 yüzünden dedim, aylik vadeli yapalım dediler kabul etmedim.
hazineler kuponsuz hocam zaten 3.5 ay falan var .23 temmuz. ama 10bin dolarlık eurobondu kuponlu almıştım. 13.3.2030 kim öle kim kala. senede 2 kere kuponu var. 2030 a kadar her 13 mart ve 13 eylülde 262 dolar civarı hesaba otomatik geliyor.
hangi bankadan derseniz size en az farkı veren gerçek dost bir müşteri temsilcisi derim.
-
6 ay altında şuan vakıf avantajlı , kuponlularda iş avantajlı en iyi oranlar 2sinde
1910.000÷2.000.000×48
2.000.000÷2.030.000×49
Pasif oranlara dikkat edin yalnız anadolu da 2 milyonun altında kalması lazım ayrıca hsbc haftasonu da gunluk işletir cuma günü 2.025.000 civarında bırakırsınız.( cuma cumartesi nema sonrası pazar günü 2.030.000 olacak şekilde)
Teşekkür ederim hocam 🙏🏻
ben total bakiyeniz 1.910 sandım, tam 2m ise günlük 1.999.999 tutup getiriyi başka yere aktarmak lazim yüksek faizle yararlanabilmek icin. bileşik mantıklı olmaz
o da 85.400 yapar, her gün geleni de baska yerde degerlendirince 87 gibi olur herhalde. hsbc %49 her türlu daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 2 Nisan 2025; 22:30:41 >
-
Evet günlük gelen getiriyi nkolay 45 den bağlıyordum hsbc 49 oran verince 40 günlük tutarı oraya bağladım
arkadaşlar merhaba nays kazanc gunluk vadelide pasif bakiye varmı ? araştırdım fakat bir bilgi bulamadım varmı kullanan ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X