< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4502. sayfa)

-
-
neymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 2 Nisan 2025; 15:56:1 > -
-
2. kere uzattim ben toplam 4 oto odeme oldu.2 si ilk uzatmadan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadolubank için 2 defadan fazla uzatan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşta bırakma yoksa oran oldukça iyi görünüyor
-
On 2 ay koşulsuz plus vermiş, %48,5 den günlük attım bakalım
Değişir. Kendisi alıyor, kar koyup sana satıyor. Alım satım fiyatları arasında da belirli bir marj olur.
Her kurumda bu imkan olmuyor. Vakıfın fiyatlar fena değil.
-
pasif kaçtı hocam
hazine bonosunda gelir vergisi konusunda bilginiz var mı? yukarıda da sordum ama henüz cevap bulamadım
eurobondlarda 280bin üzeri gelir vergisi var. Hazine bonosunda da var mı? (yaklaşık 4 ay elde tutulacak zaten 23 temmuzda btiyor)
-
500bin tl den sonra faiz düşüyor yavaş yavaş. Max 2 milyon tl konulabiliyor
Eurobond gelirlerinin beyan edilmesi gerekiyor, hazine bonosunda beyan şartı yok.
-
Mesaj mi geldi bunun için ?
bilgi için sağolun . mt ile de şimdi görüştüm aynen sizin dediğiniz gibi beyan yok
hazine sayesinde 23 temmuza kadar 42 neti yakalamış oldum.
-
Para var mıydı hesapta ?
Uzatamadım malesef. Kredi kartı kullanımı vb ek işler yapmalıymışım. Onunla da gerşeyi yapsam bile %40 üzerine toplam 1,25 ekleyebiliyormuşum. Eşimin adına yeni müşteri kaydı ve renkli hesap açıp oraya aktardım bakiyeyi. Zaten ideal bir geçiş anı yakalarsam faizden çıkıp emtiaya geçmeliyim diye düşünüyorum. Ocak ayı bu anlamda çok iyi bir aydı benim için ama faize kendimi kaptırdım ve geçiş fırsatını kaçırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildirim geldi hocam. Arkadaşıma da gitmiş
-
Öncesinde hep vardı, plus verdiklerinde yoktu. Araba almak için çekmiştim. Genelde her vade dönüşünde + oran vermek için arıyorlardı. Son aramalarında telefonu açmamıştım. Plus verince eldeki avuçtakini koydum tekrar
Benim on plus'a da 7500 destek gelmiş hesapta 500k vardı. Geçen ay da 7500 harcama yapmama rağmen 7500 daha vermişlerdi sonradan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Nisan 2025; 18:32:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X