< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4508. sayfa)

-
-
47 gune 46 oran vermiyordu, gerci dikkat etmedim, diger bankalarda boyle bir durum olmuyor. Otomatik p.tesiye atiyor. Vakif neden boyle yapti, c.tesi, pazari bosa yatirmak icin uyaniklik yaoiyorlar. Sky hesap vade bozumunda faizi veriyorsa cuma 16.05 cuma vadeyi bozmak mantikli olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde bitti Anadolu bende geccem başka bankaya vermiyor çünkü tekrar hosgeldin faizi , burgan bankda her ay 48,5 dan yararlanmak için 7500tl tutarında harcama yapma olayı varmış sanırım öyle mi
Malesef sıkıntı bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar 2.5m civarı bugün vadelinin süresi bitecek. 400 bin civarını ayırıp kalanını tekrar vadeye yatırmayı düşünüyorum. Anadolu bank renkli hesap açtım %48 günlük faiz veriyor. Resimde işaretlediğim 45,84 net günlük kazancı almak için 1.999.999 ₺ yatırsam ertesi gün direkt üst dilime geçip daha az faiz vermeye mi başlayacak ? Ne yapmamı önerirsiniz ?
-
Aynen dediginiz gibi, gunluk yapmak istemezseniz vakif sky hesap vat 46 veriyor 45 gune kadar. 14:00 den once acilan hesaplar ayni gun valorlu oluyor.
Hergün üst limite geçen parayı transfer yaparsanız başka biryere sorun kalmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet eminim, aynı tutarı Salı günü valörsüz olarak %46 ile bağladım.
-
Bunları buraya yazıp durmayın hocam.
HSBC modern hesap pasif bakiye sabit 30 bin yazıyor. Üst limit 2 milyon. 2.030.000 mi tutacağım yoksa 1.970.000 bin mi. 2.030.000 tutarsan kendisi 30.000 pasife alıp 2.000.000 için faiz işletir mi.
Degerli Musterimiz, 11 Nisan 2025'e kadar Bankamizdaki varlik bakiyenizi 2 Milyon TL'ye tamamlayacak tutarda getireceginiz yeni mevduatiniza 32-40 gun vadede yillik brut %49 faiz oranindan faydalanmak icin Subeniz ile iletisime gecebilirsiniz! IZMIR Sube, Tel:02324414123 SMS iptal icin IPTAL yaz 4498' e gonder. 0850 211 0 111 Mersis:0621002428200197 B002
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayri nizami bir durum yok yazdığımda. Akbank'in hizmeti. Forum amacına da bence ters değil. Özellik arz edenleri özelden gerekirse yazarız yazıyoruz. Sürekli de yazdığım bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 4 Nisan 2025; 10:52:45 >
sms ne zaman geldi?
Hcbs mi bu
mkk ücreti bankaya gidip kapatman lazım .bendende kesiyorlar.banka bizle alakası yok diyor . .hesabımda fon yoksa otamatik kesmeyi durdur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sahap08
Gayri nizami bir durum yok yazdığımda. Akbank'in hizmeti. Forum amacına da bence ters değil. Özellik arz edenleri özelden gerekirse yazarız yazıyoruz. Sürekli de yazdığım bir şey değil.yaz hocam sıkıntı yok illegal işlem gibi yazma yazmış
bu arada midas varsa oda ücretsiz cektiriyor bilgi olsun.
-
Yok arkadaş ısrarla Akbank eft ücretsiz yapılmaz yazınca ben yapıyorum yazdım ortaya. Midas'i da biliyorum. Bunda gizli bir şey de yok. Hesap açın yapın. Tesekkurler.
Hocam bizimki premier hoşgeldin bitip bakiyeyi taşıyıp bi kaç ay sonra gelen mesaj yeni müşteriler için oran 1-2 puan düşük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam tesekkurler
Yapıkredi günlük 45 veriyor sınırsız hesap adı altında. Yapan oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X