@marcopashaa aynı mesaj bana da gelince 2 milyonunu %49'dan bağladım bayram öncesi idi Tabii ki. Kalan tutarı %46'dan bağladı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4507. sayfa)

-
-
Tesekkurler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün ailemin 200 bine yakın tutarını 190.000 küsürdü. Onlarda mecbur belli başlı bankalar yüklü olduğu için Yapı Kredi'ye taşıdık Akbank'ın tanışma faizi bitmişti yalnız VakıfBank'a Has olduğunu düşündüğüm valörlü yani ertesi günden Faizin başlamasını Yapı Kredi'de artık yapıyor haberiniz olsun parayı taşıdıktan sonra bağlarken fark ettik sınırlı sayıda bankada hesapları olduğu için ve meblağı küçük olduğu için razı geldik haberiniz olsun Vakıfbank bir gün valörlü Yapı Kredi de bir gün valörlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HSBC Premier Müşteri Olmak için neler gerekli hocam ?
-
2 milyon üstü bakiye olması sanirim
HSBC premier 2 gün sürdü müşteri olma süreci sonunda uygulama şifresi geldi, beyan edilen gelirin ispatı yönünde çok evrak talepleri oldu bordro üstünde ekstra geliriniz varsa belgelemenizi istiyorlar sadece beyana göre işlem yapmadılar bana.
-
Denizbank hoşgeldin faizini 2.kere kullanabiliyor muyum bilginiz var mı?
Bugün ilk kez qnb kazandıran günlük hesap açtım ama bu saate kadar vadeli/pasif ayırma işlemini yapmadı hala. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce?
Normalde 17:00-17:30 arası alıyormuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde 17.05 te parayı vadeliye alır. Almadıysa müşteri hizmetlerini arayıp sorun.
İNG BANK:
1 Milyon-2 Milyon aralığı: %46 (93 gün vade)
Not: Mobil'de gözüken...hergün oran değişebiliyor (Bügün itibari ile)
-
Dun 2.2m vakif sky hesap 46 dan 45 gun bagladim ama vade donusu 17.05 olmus. C.tesi gunune denk geliyor. Vade donuste 17.05 yaziyor otomatik 47 yapmamis yani. Nasil olacak bu is 2 gun parayi vadesizemi atacak otomatik.
Cuma gunu vadeyi bozsam sanirim kazanilan faizin hepsini veriyor. Cuma tekrar baglar veya baska bankaya cekerim. Olabilirmi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 3 Nisan 2025; 19:38:22 >
Cuma sakin bozma, tekrar bagla seçeneğini seçtikten yine 45 gün yapar.
Doydular mı yoksa
44 yada 47 gün bağlasaydın ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teb marifetliyi kullanip hoşgeldin bitince tüm bakiyeleri sıfırladım fonuda sattım yatırım hesabimda görünmüyor habire borç sms i geliyor.Bundan nasil kurtulabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otaku -- 3 Nisan 2025; 20:41:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Banada geliyor ara ara daha gelemdi bakalım ne zaman gelecek kapatamıyorum bende bilen varsa söylesin
Gecen hafta cuma gunu 3. Uzatmayi yaptirdim. 4 fatura istedi, 2 faturam var ekleyebilecegim dedim. Uzattilar yine 90 gun daha.
Sonrasinda sildim fatura talimatlarini da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 3 Nisan 2025; 20:55:8 >
anadolu 90 gün bitti bugün yenileme için aradım 2 faturaya filan yapmıyor yenileme burgan 48,5 e mesaj gelmişti 490k olarak oraya geçtim
-
Marifetli hesabı kapatın bana öyle dediler ama saçmalık mkk ücreti işlem görmeyen hesaplardan alınmıyor bildiğim kadarıyla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X