Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: celebi61 , travmasurgeon , crazyhead , atesoku , alexxson Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
91.458
Cevap
2.081
Favori
8.101.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
274 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45084509451045114512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tabiki promised rate firmanın kullanıcya söylediği oran, gross rate pasif bakiye sonuçu ortaya çıkan oran, net rate vergi sonrası ortaya çıkan oran, net earning vergi sonrası net kazanç.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

Detaylar kısmında da (hesap ismine tıklayınca açılan) oranların detaylarına ulaşabilirsin. Detaylar kısmı düzenlenecek henüz tam bitmedi.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

• xtrap X kullanıcısına yanıt

Hocam türkçe yapsan olmuyo mu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt

On plus mı

• Arkadaşlar vakıfbank arı hesabı ayrıcalıklarından çok memnunum.ücretsiz eft havale fast 7/24. Arı hesabı ücretsizlik kampanyası biterse acaba hesap sahiplerine özel ayrıcalıkları devam eder mi ki , ücretsizlik anlamında.

İş bankasından eft muafiyeti alan arkadaşlar varsa , yardımcı olabilir misiniz? 2 adet otomatik ödeme talimatı versem acaba muafiyet istesem verirler mi ?

• Piyasada 32 gunluk 46 dan fazla veren yok galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evrenarisoy E kullanıcısına yanıt

44 -46 arası geziyor hocam ama sanıyorum yukarı yönlü de olabilir beklenmedik şekilde yaşananlardan ötürü durumlar değişti.

• dostlar anadolubanktan 2-3 bin gibi küçük miktarlarda ücretsiz para transferi yapmanın bi yolu varmı. kredi kartı borcu ödesek yada naysa yada midas kriptoyamı çeksek en kolay yolu nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evrenarisoy E kullanıcısına yanıt

bende araştırdım anadolubank renkli dışında yok sanırım

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

müşteri hizmeltin ara hesabında 300 bin üstü para varsa masrafsızlık tanımlıyorlar.

• qnb %47 veriyor günlükte ama pasifi var.

• ON günlük zırt pırt oran değiştiriyor. Simdi de 41 olmuş.

• Biraz önce Anadolubank a eft ve havalenin ücretsiz olması ile ilgili kayıt bıraktım. 15 dakika sonra ücretsiz eft süresinin 3 ay daha uzatıldığı ile ilgili mesaj geldi. İlk uzatmam, ilk talebimde hesabımda 250k ve üzeri meblağ bulundurma şartı vardı.

• Anadolubank renkli hoşgeldini kullanmıştım. Su an bana 40 veriyor. Arasam yeniden tanımlarlar mı? Tecrübe eden var mı?

• 46 Barajı yıkıldı Faizlerde pazarlık yapın Vakıf 47 ölücüler belli YK,GAR,İŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gessle -- 7 Nisan 2025; 12:13:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

En son 250k idi ne ara 300k yapmışlar baba laa

• anadolubank 48'den mi uzatıyor , nkolay 45'den daha mı fazla getiriyor pasifi düşünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 7 Nisan 2025; 12:19:53 >
  • xtrap X kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş

• vakıfbank vade dönüşü 1 gün valörlü 46,5 tan uzattı

• anilzi A kullanıcısına yanıt

Online kanallardan mı yapıyorsunuz şube aracılığı ile mi? benim hiç vakıfbank hesabım olmadı.

• agritux kullanıcısına yanıt

Arayın, belli şartlar sunuyorlar ve uzatıyorlar

• 
Sayfa: önceki 45084509451045114512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.