qnb kazandıran bende halen 48 olarak gozukuyor bızı unuttular sanırım |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4520. sayfa)

-
-
Sıkıntı olmuyorsa bende yapayım öyleyse.
-
qnb kazandıran günlük hesap. first müşterisi olduğum için oran %48.5
hesaba 249.999 attım. haliyle boşta 15 bin kaldı.
mesai saati dışında eft ücretli ama enparaya ücret yok.
Kazandıran Günlük Hesap Özelliklerinde ;
Belirlediğiniz alt limitin üzerinde kalan bakiyeniz 17.00 ve 05.00 saatleri arasında kullanılamamaktadır. Bu süre içinde bakiyeniz vadeli hesaba aktarılır ve günlük faiz işler. Belirlediğiniz alt limit tutarının altında kalan vadesiz bakiyesini dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
yazmakta. Bende 15 bini yani boşta kalanı saat 21.00 itibarı ile enpara günlük birikime attım.
Bakalım sonuç ne olacak. 265,42 eğer tüm para qnb de kalsaydı yarın gelecek miktardı.
Bakalım ne olacak yarın yazarım
-
Hocam bende sonucu 4 gözle bekliyorum ona göre enpara hesabı açıcamda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
265,42+ 15,20 de enparadan gelirse brüt oran 48,5 değil benim için kazandıran hesap sistemine göre oran yaklaşık 51,3 olur
(enpara bana oran birikimde 43,5 verdi, 15.2 TL getiri ona göre hesapladım)
Yarın ola hayır ola
-
Anadolubank 48 oran bugünde 48 idi. Sebebi hesapta para olmayışı. Bugün para attım ve şimdi baktığımda 49 olarak güncellemiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.7 milyona hbsc hesap açar mı 49 orandan acaba
Nurol bank vardı eskiden yüksek oran veren hesap açtıran oldu mu hiç
2 milyona açar
Mesaj gelmediyse 49 oran vermezler.
nurol da işlemlere devam ediyorum. iyi oran vermişlerdi. hazirana kadar bir miktar orda devam. ama geçen hafta kriz zamanı 23 temmuza kadar hazine bonosunda 42 net yakalayıp kafamı rahatlattım.
-
O ne la yeni banka mı
Sonucu bekliyorum ben de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Qnb den aldığın faize ek olarak Enpara'dan 15000 e günlük faiz alacaksın. Olacağı bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burganda çekilen tutar kadar vadeliye giren tutardan alıyor
Arkadaşlar nkolay bonoya eşit olması için bir fonun günlük getirisinin kaç olması gerekiyor hesaplamayı bilen var mı?
45/365=0,123
Nkolayda al sat yapmazsanız bilesik getiri olmaz hocam 32 günluk baglamis gibi olursunuz, görselde de bilesik olarak hesaplandigi icin %53 denmis, örnegin 10 birime %10 eklediginizde 11 olur ertesi gün de %10 eklediginizde 12.1 olur bu sekilde bilesik artar fakat 10 birime direk %20 alsaydiniz 12 olurdu aradaki 0.1 bilesik getiriden kaynaklanir üzerine koyarak ilerler
Evet hocam bileşik getiri olayını biliyorum da arkadaşlar nkolayda al sat yaparak bileşik getiri elde edersek yıllık getirinin 45,6 olduğunu söylediler yine de arada çok büyük fark yok mu? Kusura bakmayın yeniyim bu konularda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X