![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4559. sayfa)

-
-
Teb günlük 50 olsa bile pasif bakiyeden dolayı gerçek faiz 45 falantmi oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 veren sadece alternatifbank var. Onun da pasifleri yüksek.
bu cepte teb mi ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueLogic -- 19 Nisan 2025; 23:10:11 > -
Size üst sayfalarda n kolay ile ilgili birkaç soru sormuştum bilginiz varsa cevaplayabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet teb
-
pasif bakiye var , yani gerçek oran kaça geliyor hesaplamadım nkolaya yatırdım gitti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
%44.92 orana denk geliyor pasif miktar ( 50.000 TL ) ve 3000 TL lik ppf alımını çıkınca.
teşekkür ederim buda 1 milyona kadar sanırsam.Şuan %47 nkolay daha mantıklı oran olarak tabi devlet güvencesi bankaya duyulan güven olarak tercih meselesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: meeb
teşekkür ederim buda 1 milyona kadar sanırsam.Şuan %47 nkolay daha mantıklı oran olarak tabi devlet güvencesi bankaya duyulan güven olarak tercih meselesi.Çoğu bankada 1 milyondan sonra pasif bakiye oranı artıyor.TEB de şuan 999.999 tl den sonra 125.000 tl pasif bakiye alıyor o yüzden 900 bini günlük faizde işletip geri kalan miktarı 3 aylık periyotlarla faize yatırıyorum.Gelen miktarlarla altın alıp yatırımı çeşitlendiriyorum.
-
cepteteb saat 17:00 den sonra pasif bakiyeyi kullandırıyor mu?
hayır.Kullanınca faiz işlettiği hesaptan düşme oluyor.Her türlü pasif bakiyeyi koruyor istediği miktarda.
-
konuda cevap vermişler zaten ama eft/havale ücretsiz, atm kullanmadım hiç sadece sanal kartım var.
-
-
alt limit ve ust limit tutari nedir acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Qnbden fatura öderken ödemeyi vadeliden çekiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Vadesizi varsayılan olarak ayarlamak istiyorum.
-
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: johnny lenn
alt limit ve ust limit tutari nedir acaba?100k-3m pasifsiz
32 gün üstü 47.5
Günlük 45
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
otomatik ödemeyi internetten iptal et yeniden ödeme emri verirken vadesiz hesabı seçerek yapabilirsin
-
En yüksek altın faizi veren banka hangisi, bilgisi olan var m?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X