Şimdi Ara

Banka Önerisi ve Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar dostlar. Sizlerden banka önerisi istiyorum. Seçeceğim bankadan kredi kartı da alacağım. O bankanın; müşteri hizmetlerinin iyi ve hızlı bağlanabilir olması, Mobil uygulamasının modern arayüz icermesi benim için önemli. Kredi kartı için de; kullanım amacım sadece kredi notunu arttırmak. O yüzden kampanya vs ile ilgilenmiyorum. Aidat olmasa daha iyi olur ya da aidat olursa da iade etmesi önemli. Simdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler, dostlar. 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• evenko kullanıcısına yanıt
    Kuveyt Türk Sağlam Kart kullanıyorum. Aidat yok, eft havale fast 7/24 ücretsiz. 15bin liraya kadar olan alışverişleri faizsiz sonradan taksit yapabiliyorsunuz ( telefon, market gibi yasaklı kategori olmamak koşuluyla). Kampanyalar diğer kartlara göre az. Benim için tek eksisi android uygulaması telefondan NFC ile ödemeyi desteklemiyor.

• efyavas kullanıcısına yanıt
    Peki, müşteri hizmetleri ve Mobil uygulamasi nasıldır?

• efyavas kullanıcısına yanıt
    Anladım, tavsiyen için teşekkür ederim 😀

• QNB Finansbank’ı tavsiye ederim. Mobil uygulamasını çok beğeniyorum modern bir arayüzü var. Limit konusunda en başta yüksek limit vermeseler de birkaç ay gününde ödeme yaptığınız takdirde kısa sürede limitinizi kat ve kat otomatik yükseltiyorlar. Ben çok memnunum. Müşteri hizmetlerine de kolaylıkla bağlanabiliyorum. Tek dezavantajı Finansbank ATM’lerinin az olması. ATM bulamadığınız takdirde de zaten ayda 3 kez TEB ve Denizbank ATM’lerini ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Hiç olmadı başka hesabınızdan ödeme yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C951CE3E2 -- 30 Nisan 2023; 19:44:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çevremde her bankadan ATM olduğundan dolayı, bankanın ATM sayısının az veya çok olması önemli değil. Tavsiyen için teşekkür ederim 😀

Rica ederim yardımcı olduğuma sevindim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enpara basit ve hızlı ve her şeyi ücretsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Tavsiyen için teşekkür ederim @circassianman Banka Önerisi ve Seçimi 

• Kampanya derdi yoksa Enpara

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler 😀

• Garanti

İşbank

Akbank

Deniz

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Dostum, sürekli banka değiştirmek istemiyorum. Hep bir bankayla devam etmek istiyorum. Bundan dolayı; bu bankalardan hangisini tercih ederdin ve neden?

• Dostum tek banka bu dönemde yetmez hepsinin tam oldugu bir banka da yok. EFT ücreti falan sorun değil dersen garanti iyidir atmleri hızlı mobil arayüzü iyi kredi kartı zamanla limiti yükseltir. Bunun yanında ne kolay da tavsiye ederim tüm atmler ücretsiz bence çok faydalı atm arama derdi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 2 Mayıs 2023; 7:50:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hepsiyle çalıştım açık ara 1.garanti-2.işbank

garanti nin atm ve diğer işlemleri çok hızlı.kmh kredi kartı en iyi limiti verir

• düzenli ödemeler yapılırsa garanti limit konusunda çok cömert

• quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

düzenli ödemeler yapılırsa garanti limit konusunda çok cömert

Garanti den başka banka tavsiye edebilir misin? Aynı şekilde cömert banka var mı?

Merhaba,

Kampanya beklentiniz yoksa kredi kartı limiti konusunda enpara ve TEB’de oldukça iyidir. Garanti, enpara ve TEB limitleri zorlar :)

Kredi kartı limiti konusunda gördüğüm en katı banka ykb

• trovin T kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz konusunda teşekkür ederim 😀

Ykb bazen maaş müşterilerine bile kredi kartı vermiyor. Garip bir banka

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.