Şimdi Ara

Bankacı var mı, kredi kartı erken ödemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, kredi kartımın güncel harcaması 400 TL, hesap kesimine birkaç gün var ama elimdeki parayı harcamaktan çekindiğim için gittim garanti vadesi mevduat hesabımdan güncel borcun tamamını ödedim hatta fazlasını yatırdım 410 TL. Şimdi birkaç gün sonra hesap kesilince bana borç çıkmaz değil mi ? Arkadaşım dedi ki erken ödemen borcun ekstreye yansımasını etkilemiyor, borç miktarını banka tekrar yatırmanı isteyecek dedi gözüm korktu ? Var mı bilgisi olan özellikle bankacı arkadaş ?

• Çıkmaz, ödediysen kapanmıştır. İçin rahat olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borç'un çıkacağını sanmıyorum, bankacı seni korkutmuş.. Sen zaten ödemişsin bir sıkıntı çıkmaz
  • çikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar, umarım dediğiniz gibi olur.. mükerrer ödemek çok saçma olur çünkü gerçekten de.
  • Toplam borc 400 ise borc falan cikmaz. Ancak asgari odeme 400 gelecekse ve erken odediysen yeniden yatirman gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    yok ben harcama yaptığım tutarın tamamını yatırdım asgarisi filan değil. bilgi için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simartem -- 9 Nisan 2014; 16:14:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.