Şimdi Ara

Bankacılık Uygulamalarından Nasıl Bildirim Alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
86.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ziraat mobil ve işcep uygulamalrını kullanıyorum. Hesaplarıma para yattığı zaman bildirim, sms gelmesi için bir ayar var sanırım ama biraz karıştırmama rağmen bulamadım. Böyle bir ayar var mı ya da varsa nasıl aktifleştirebilirim, yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bankacılık Uygulamalarından Bildirim Alma

Bankacılık işlemlerini kolaylaştırmak için birçok banka, müşterilerine mobil uygulamalar sunmaktadır. Bu uygulamalar üzerinden hesap bakiyenizi kontrol edebilir, para transferi yapabilir ve diğer bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ek olarak, bu uygulamalar genellikle işlemleriniz hakkında bildirim göndererek sizi bilgilendirirler.

Ancak, bazı durumlarda bu bildirimleri alamayabilirsiniz. Bunun nedenleri arasında aşağıdakiler bulunabilir:

• Bildirimlerin kapalı olması: Uygulama ayarlarınızda bildirimlerin kapalı olması mümkündür. Bu durumda, bildirimleri almak için ayarlarınızı kontrol etmeli ve bildirimlerin etkinleştirildiğinden emin olmalısınız.
    • Uygulamanın arka planda çalışmaması: Bazı cihazlarda, arka planda çalışan uygulamalar için güç tasarrufu ayarları bulunur. Bu ayarlar, uygulamanın arka planda etkin bir şekilde çalışmasını engelleyebilir ve bildirim göndermesini önleyebilir. Güç tasarrufu ayarlarınızı kontrol etmeli ve arka planda çalışan uygulamalar için istisna yapmalısınız.
    • İnternet bağlantısı sorunları: Uygulamanın bildirim gönderebilmesi için aktif bir internet bağlantısı gerekir. İnternet bağlantınızın olduğundan emin olun.
    • Uygulamanın güncel olmaması: Uygulamanın güncel olmaması, bildirim sorunlarına neden olabilir. Uygulama mağazanızı kontrol edin ve uygulamanızın en son sürüme güncellendiğinden emin olun.
    • Banka tarafından teknik sorunlar: Bazı durumlarda, bildirim sorunları bankanın teknik sorunlarından kaynaklanabilir. Bu durumda, bankanızla iletişime geçerek sorunu bildirmeniz önerilir.

İşte bazı bankacılık uygulamaları için bildirim ayarlarını nasıl etkinleştireceğinize dair ipuçları:

• İşCep: Uygulama menüsüne gidin, "Ayarlar"ı seçin ve ardından "Bildirimler" sekmesine dokunun.
    • Kuveyt Türk Mobil: Ana ekrandaki menü simgesine dokunun, "Ayarlar"ı seçin ve ardından "Bildirimler" sekmesine dokunun.
    • İş Bankası Mobil: Uygulama menüsüne gidin, "Ayarlar"ı seçin ve ardından "Bildirimler" sekmesine dokunun.

Bu adımları takip ederek, bankacılık uygulamalarınızdan sorunsuz bir şekilde bildirim alabilirsiniz ve işlemleriniz hakkında anında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O ayarlar uygulama içinde olmuyor, bankanın sitesini Pcden açarsanız bazı bankaların bu şekilde desteği olduğu için ayar kısmı da var mesela Kuveyt Türk bankasında veya Enpara da anında yatan ve çekilen para olunca SMS geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

O ayarlar uygulama içinde olmuyor, bankanın sitesini Pcden açarsanız bazı bankaların bu şekilde desteği olduğu için ayar kısmı da var mesela Kuveyt Türk bankasında veya Enpara da anında yatan ve çekilen para olunca SMS geliyor.

Tamamdır o şekilde arayım. Teşekkürler.
  • BreaktheCode kullanıcısına yanıt
    buldunmu acaba bende merak ettim ziraatte özellikle
  • superspeeed S kullanıcısına yanıt
    Bakmaya henüz imkanım olmadı ama sanmıyorum. Ücretli bir sms sistemi var ama onu görmüştüm yazmadan önce. Mesaj atıyosun anında hesabında ne kadar var onu söylüyor.
  • Baktinizmi varmiymis boyle bisey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminx kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatmış olacağım ama :) İş Bankası internet bankacılığına girdiğinizde ayarlar kısmı var. Bilgi Güncelleme > Bilgilendirme ayarları kısmında gelen eft ve havaleler ile ilgili seçenek var. Onu aktifleştirirseniz SMS veya E-posta ile bilgilendirilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ziraat bankasını masa üstünden açarsanız eft ve havale de bildirim özelliğini aktif edebiliyoruz bikaç ay önce öğrendim hala bekleyenler için
  • Ziraat'i masaüstünden açıyorsunuz.
    Profil Ayarlar > Bilgilendirme Tercihlerim kısmından > Durum Bilgilendirmeleri > Gelen Para Transferini aktif edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.