Şimdi Ara

BANKACILIK VE E TİCARET İÇİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKILLI TELLEFON ALMAK İSTİYORUM FAKAT MODEL VE MARKA ÇOK,
    BANKACILIK İŞLEMLERİ VE E TİCARET İÇİN EN UYGUN MARKA VE MODEL HANGİ AKILLI TELEFONDUR,,
    FİKRİ OLAN BİR ARKADAŞIM VAR İSE ARANIZDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

• iPhone şaşma söz konusu bankacılık ve e ticaret ise ıos daha temiz güvenilir bir yazılım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erıs kullanıcısına yanıt
    4 MÜ 5 Mİ PEKİ DAHA İYİ
  • iPhone 5

FİYATLARI NEDİR IKINCI EL VE SIFIR BILGINIZ VARMI BU KONUDA
  • Sıfır fiyatları teknosa vatan vs zincir mağazalarda 50-100 lira kadar fazla olur

Bunlar internet fiyatları
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-apple-iphone-5-16gb-fiyati,843809.html

Bunlar ise 2. Fiyatları
    https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=528&filt=10826

Ayrıca sahibinden e de bakabilirsiniz
    Tavsiyem sıfır yeni cihaz almanız

EVET IKI SITEYEDE BAKTIM SIFIRLAR 1800-2000 ARASI....
    İKİNCİ EL 1100 1500 ARALIGI... BILGISARDAN YUKSEK FIYATLAR...
    BENDE SİTEDE YENİ SAYILIRIM... ÖGRENMEYE CALISIYORUM SITEDE NE NERDE.. VERDIGINIZ LINKLERDEN GORUORUM KI SITE E TICAET SITESI GIBI
  • Hocam bankacilik ve e ticaret icin ios uygundur ama blackberry de Iyi bit alternatifir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek ama parasını hak eden bir cihaz
    Android önermiyorum donanımı ateşliyor ısındırıyor cihazı ayrıca güvenlik açısından da iyi değil
    Windows phone ise bankacılık uygulamaları daha yapılmadı sanırım market şuan geliştirilme aşamasında
    Ios hem market olarak hem güvenlik ve stabilize olarak daha kaliteli

Karar yinede sizin ıos tercihiniz olsun
    iPhone 4 önermiyorum ıos 7 de biraz sıkıntılı
    iPhone 4S düşünebilirsiniz işinize görecektir
    Ama uzun vadeli kaliteli olsun diyorsanız iPhone 5

GECEN GUN BIR COCUK .. SIZIN SOYLEDIKLERINIZI AYNEN SOYLEDI BURDA.... BENDE KULLANDIM CIHAZLARIN IYI VE ISIMI FUL GORMESINI ISTIYORUM AMA HANGINI TAKIP ETCEKSINIZ HERKES ELINDE KULLANDIGININ EN IYI OLDUGUNU SOYLUYOR ... KAFA KARISIYOR BURDA DAHA SAGLIKI BILGI ALABILCEMI TAHMIN EDIYORUM BIR ARKADAS BURAYI TAVSIYE ETTI BILGI ALISVERISI ICIN .... SAGOLUN COK IYI BILGI VERDINIZ YARDIMCI OLUYORSUNUZ TESSEKKUR EDERIM
  • mcnulty M kullanıcısına yanıt
    BU BLACKBRRY HANGİ MODELİ ACABA BAHSETTIGINIZ
  • Hocam 9800 torch ve sonrasi tum cihazlar isinizi gorur. ihtiyaçlarinizi cok daha ucuza karsilamis olursunuz.
    Not: bu tip yazilimlara ihtiyacim olmadigi icin android kullaniyorum.amacim fanlik degil.

ANLIYORUM TAM AKSINE BENIMDE BUTUN IŞIM BU E TOCARET VE BANKACILIK MERKEZ UZAK KOYE BIRCOK ARKADAS BU TIP İŞLER İSTIYOR BENDEN EVE GELIP BILGISAR AC BANKAYA GIR ZOR OLUYOR... MECBUR KALIYORUM BU TIP IYI BIR MAKINE BULUP ARASTIRMAYA BENDE
    BAKTIM KIZAKLI 700 TL CIVARI PEKI BU LUMIA 520 SERISI BIZIM İŞİ GÖRMEZMİ ONLAR ÇOK HESAPLI GÖRÜNÜYÜR 500 CIVARI SIFIR
  • Hocam wp8 guvenlik acisindan sorunsuzdur ama uygulama acisindan bekleneni karsilamaz. Arayuzu bana cok sikici geliyor mesela, kutucuklar birbirinin ayni.

İŞTE BU SÖYLEDİKLERİNİZİ BİLMİYORUM....15-20 GUN SUREM VAR KARAR VERMEK ICIN...
  • Hocam yapacaginiz islem basit aslinda bankalarinizin blackberry uygulamalari varsa eger sorunsuz kullanirsiniz, zaten blackberry ticari kullanicilar icin uretilmis bit telefon, yazilimlar ozellikle mail,borsa ve bankacilik uygulamalari icin gelistiriliyor. BlackBerry aramasi yapinca karsiniza bu islemler cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnulty -- 16 Şubat 2014; 3:38:18 >
  • Uygun fiyat aralığında diyebileceğimiz Q5 işinizi görür büyük ihtimal

http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/blackberry/q5-p146513963/?gclid=CI3Hz5KC0LwCFeXKtAodoHEA_g
  • nokia lumia 520 aldım netten ... umarım işimi görür.... hesaplı ve fıyatın ustunde ısler yaptıgını soyluyorlar phone 8 prpgramlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.