Bildirim
Bankada Dolar Hesabımdaki Doları Şubeden Elden Teslim alabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tabiki de nakit dolar alırsın şubeden. bu nasıl bi soru?
-
Bankamatikten çekebilirsiniz.İşlek bir cadde veya şube önündeki ATM’lerde dolar bulunuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AA süper
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben alırken 19,40 şuan bankada 24+25
Piyasada 23-24 TL ya ondan dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazılarıda çok bilmiş bilmiş çekebilirsin diyor. Denedin mi? Biz neden çekemiyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, seçimden önceki son iş gününde büyük bankalardan döviz çekiminde herhangi bir sorun yaşanmadı. Yalnız şunuda belirtmek isterim, bu bankalardan bazıları (Garanti değil) başka bankadan para aktarıp bu parayı çekmek isteyen bazı yeni müşterilere döviz veremeyeceklerini belirttiler.
200$ gibi düşük bir ücreti çekmekte sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, hatta aksine Garanti BBVA'nın döviz veren ATM'leri üzerinden günlük TL çekme limitiniz karşılığında dolar çekebilirsiniz.
Döviz çekilebilen ATM'ler genellikle turistlerin sık olduğu bölgelerde bulunuyor, Garanti BBVA uygulaması üzerinden bakabilirsiniz.
Daha küçük bankaların döviz vermede sorun yaşadığı doğrudur ancak dediğim gibi büyük bankalarda Cuma gününe kadar herhangi bir problem yoktu, yarın ne olur bu durumu bilemem ama yine de 200$'nızı Garanti Bankası'ndan rahatlıkla çekebileceğinizi söyleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Mayıs 2023; 23:37:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çekebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çektim çekebilirsiniz. Yüklü olunca önceden haber vermek gerekiyor 200-2000 falan hiç sorun değil.
-
Hocam garantide dolar euro cekimi olan atm yok galiba. Garanti uygulamasından baktım mesela en cok turist olabiecek yer taksim istiklal ama oradaki atmlerde bile sadece yatırım gösteriyor döviz çekim yok.
Hocam, Pound seçeneğini işaretlemeyin. Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu bölgelerinde Dolar ve Euro çekmek için ATM görüntüleyebilmeniz lazım, ben görüntüleyebiliyorum.
Benim bildiğim kadarıyla Pound çekilebilen Garanti ATM'si yok.
Dolar ve Euro'yu da aynı anda seçmeyin, ayrı ayrı seçin çünkü diğer türlü ikisinin aynı anda çekilebilen ATM'leri görüntülersiniz.
Yok hocam hic bisey isaretlemeden yapiyorum atmnin oldugu baloncuga tiklayinca zaten bilgiyi gosteriyor ve pek cok atm denedim cekim Göremedim. Dolar isaretledigimde ise bisey bulamiyor farkli kriterlerde arama yapabilirsiniz uyarisi cikiyor. Yani belki benim bolgemde olmadigi icin oyle cikiyor olabilir ama Ben mesela silivride ikamet ediyorum burada yapi kredinin sahil civarindaki bir atmsinde dolar cekimi mevcut ve 2 kez de cekim yaptim yakin zamanda ama garantinin doviz cekimi olan atmsi varsada bu galiba baya kisitli.
Konum ile alakalı olabilir hocam, Garanti'nin web sitesinden kontrol edin bir de. Konumunuzu paylaşmayın, adres yerine sadece "İstanbul" yazın.
Şu an Dolar çekmek için 155 ATM, Euro çekmek için 78 ATM, Pound çekmek için hiç ATM yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X