Şimdi Ara

Bankada Dolar Hesabımdaki Doları Şubeden Elden Teslim alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
9.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bankalar dolar 24 satıp 19 alıyor.

Seçim sonrası 23-25 TL olması bekleniyor.

Garanti Bankasında 200$ var.

Hesabımdaki parayı yine dolar olarak şubeden alabilir miyim?

Yoksa şubeye göre değişir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki de nakit dolar alırsın şubeden. bu nasıl bi soru?

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Bankamatikten çekebilirsiniz.İşlek bir cadde veya şube önündeki ATM’lerde dolar bulunuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

AA süper

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Ben alırken 19,40 şuan bankada 24+25

Piyasada 23-24 TL ya ondan dedim.

• Bazılarıda çok bilmiş bilmiş çekebilirsin diyor. Denedin mi? Biz neden çekemiyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, seçimden önceki son iş gününde büyük bankalardan döviz çekiminde herhangi bir sorun yaşanmadı. Yalnız şunuda belirtmek isterim, bu bankalardan bazıları (Garanti değil) başka bankadan para aktarıp bu parayı çekmek isteyen bazı yeni müşterilere döviz veremeyeceklerini belirttiler.

200$ gibi düşük bir ücreti çekmekte sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, hatta aksine Garanti BBVA'nın döviz veren ATM'leri üzerinden günlük TL çekme limitiniz karşılığında dolar çekebilirsiniz.

Döviz çekilebilen ATM'ler genellikle turistlerin sık olduğu bölgelerde bulunuyor, Garanti BBVA uygulaması üzerinden bakabilirsiniz.

Daha küçük bankaların döviz vermede sorun yaşadığı doğrudur ancak dediğim gibi büyük bankalarda Cuma gününe kadar herhangi bir problem yoktu, yarın ne olur bu durumu bilemem ama yine de 200$'nızı Garanti Bankası'ndan rahatlıkla çekebileceğinizi söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Mayıs 2023; 23:37:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çekebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çektim çekebilirsiniz. Yüklü olunca önceden haber vermek gerekiyor 200-2000 falan hiç sorun değil.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam garantide dolar euro cekimi olan atm yok galiba. Garanti uygulamasından baktım mesela en cok turist olabiecek yer taksim istiklal ama oradaki atmlerde bile sadece yatırım gösteriyor döviz çekim yok.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Hocam, Pound seçeneğini işaretlemeyin. Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu bölgelerinde Dolar ve Euro çekmek için ATM görüntüleyebilmeniz lazım, ben görüntüleyebiliyorum.

Benim bildiğim kadarıyla Pound çekilebilen Garanti ATM'si yok.

Dolar ve Euro'yu da aynı anda seçmeyin, ayrı ayrı seçin çünkü diğer türlü ikisinin aynı anda çekilebilen ATM'leri görüntülersiniz.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hic bisey isaretlemeden yapiyorum atmnin oldugu baloncuga tiklayinca zaten bilgiyi gosteriyor ve pek cok atm denedim cekim Göremedim. Dolar isaretledigimde ise bisey bulamiyor farkli kriterlerde arama yapabilirsiniz uyarisi cikiyor. Yani belki benim bolgemde olmadigi icin oyle cikiyor olabilir ama Ben mesela silivride ikamet ediyorum burada yapi kredinin sahil civarindaki bir atmsinde dolar cekimi mevcut ve 2 kez de cekim yaptim yakin zamanda ama garantinin doviz cekimi olan atmsi varsada bu galiba baya kisitli.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Konum ile alakalı olabilir hocam, Garanti'nin web sitesinden kontrol edin bir de. Konumunuzu paylaşmayın, adres yerine sadece "İstanbul" yazın.

Şu an Dolar çekmek için 155 ATM, Euro çekmek için 78 ATM, Pound çekmek için hiç ATM yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.