Şimdi Ara

Bankada işe başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit: beyler zevkine açmıştım konuyu ama ciddi ciddi soru varsa cevaplayabilirim.

İşim operasyon yönetmenine muhaberatlık yapmak

Yani evrak vs filan ben dosyalayıp arşive indiriyorum, kasaları açıp kapatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-030543F64 -- 4 Ağustos 2018; 18:46:32 >

• Yere düşen paraları ne yapıyorsunuz?
  • yıl olmuş 2018 halaa yeri düşen şunu bunu ne yapıyorsunuz espri tarzı soru başı çekiyor.
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    öncelikle para vatandaşın mı diye bakıyoruz ki genelde öyle bir şey olmuyor.

Daha sonra üstüne katlamak için vatandaşa konut kredisi, araç kredisi vb olarak bedavaya veriyoruz
  • ne mezunusun ve ne kadar maaş alıyorsun ?
  • Borçlu olanları görebiliyor musun.Borç takibi nasıl başlıyor.Akşama kadar paralarla eğlenip akşam eve parasız dönmek nasıl açıklarmısın ?
  • arcmage_enes kullanıcısına yanıt
    Lise sonum bu sene tercih yapacağım. maaş yemek yol agi vs toplam 1700
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goblin helmet ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SıradanCanlı kullanıcısına yanıt
    Kimin ne kadar borcu var görmem yasak. Zaten bana verilen bilgisayarda sadece kendi işimi yapıp belirli haber sitelerine girebiliyorum ona göre entegre edilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-030543F64

Lise sonum bu sene tercih yapacağım. maaş yemek yol agi vs toplam 1700
    stajyer misin ?
  • arcmage_enes kullanıcısına yanıt
    stajyer demeyelim ilerde bankacılık okumayacağım sadece çalışanım zaten muhaberatlık kalkıyor ve zaten onu yapmak için bir şey okumaya vs yok. Orada öğreniyorsun ne yapacağını çok kolay zaten
  • ben 2 dille lisans mezunu olarak birsürü bankanın en az özellik isteyen gişe asistanlığına başvurmama rağmen online sınavlarına bile davet almıyorum, millet lisans mezuzunu olmadan bankada çalışıyor. garip.
  • Liseyi bitirdinmi yoksa son sınıfamı geçtin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rekuku kullanıcısına yanıt
    lise bitti
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    gişe asistanlığı zor muhaberatı çocuğa öğretsen çocuk da yapabilir herhangi bi lisansa gerek yok muhaberat için.
  • muahberat benimbgildiğim . banka sigorta gm lerin en alt kademesinde olan ve en alt katta olan, çalıştığın firma tarafından gönderilen kagoları , alınan kargoları , çalışanlara gelen kargolar vs vs . bu işi yapanbiri. bankacılık la alakası yok yani evrak getir götür işi

geçen sene sigorta şirketinde stajımı yaparken . muhaberat çalışanları durmadan o kat bu kat ayak işi yapıp dururlardı. stajyer halimde muhaberat katından üstündüm bende erak işlerimi onlara hallettiriyodum . kısaca muhaberat katı şirkette çalışanların telefonuna bağlıdır . ararsın kargo gidicek , ararsın kargom geldi onu getir , ararsın şu giden kargonun evrağı eksik onu getir budur kısaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 4 Ağustos 2018; 20:35:13 >
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    evet gerçi şimdi daha kolay ama esas görevleri buydu. Çünkü artık her şey bilgisayarlarla ve özellikle merkezde yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-030543F64

Kimin ne kadar borcu var görmem yasak. Zaten bana verilen bilgisayarda sadece kendi işimi yapıp belirli haber sitelerine girebiliyorum ona göre entegre edilmiş
    edit : giden kargoları ptt ile gönderiyosanız büssürü geri iade gelir . o iadeleri şirketteki çalışana iade geldi diye vermeden bir daha gönder . sırf bu yüzden muhaberat çalışanıyla tartışma çıkarmıtım haberi olsun. ptt adresegider evde yoksa 1 hafta şubede bekletir alan olmazsageri gönderir . o yüzden şirkete geri vermeden bir daha tekrar gönder o kargoları . yoksa çalışanlarla soru yaşarsın . çalışanlarla sorun yaşarsanda işinle ilgili sorunlar yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

ben 2 dille lisans mezunu olarak birsürü bankanın en az özellik isteyen gişe asistanlığına başvurmama rağmen online sınavlarına bile davet almıyorum, millet lisans mezuzunu olmadan bankada çalışıyor. garip.
    lisanla okulla dille alakası yok bu işlerin . ben açık konuşayım kötü sayılabilecek bir üniversitede bankacılık sigortacılık eğitimi alıyorum 4 yıllık . 3. sınıf stajımı trkiyenin en büyük 3 siorta şirketinin birinde yaptım . çalışırken beni öyle beğendiler ki zorunlu stajıım bitti ekibim beeni 2 ay ek olarak devam etmemi istedi normal çalışan olarak 2 ay devam ettim 2600 maaş ile .( sistemde stajyer geçiyorrdu ) neyse farklı departmanda hukuk departmanında adliye ile ilgili sorunlarla ilgilenicek , dava ile iligli herşey işte . neyse oraya çalışan alınacakmış benim departmanımın müdürü geldi enes bak böyle böyle istersen seni aldırayım oraya dedi .
    ama istemedim çünkü okulum şehir dışında idi. okulu bırakmak zorunda kalıcaktım .

şartlarda iyiydi baya 9-17 1 saat mola , servis 3200 tl maaş

• Helal olsun Maraş Ali Reis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Işin iyisi kötüsü olmaz. İş iştir. Bakma sen ayak işi vs diyenlere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.