Şimdi Ara

Bankada işe başladım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jack_fear

lisanla okulla dille alakası yok bu işlerin . ben açık konuşayım kötü sayılabilecek bir üniversitede bankacılık sigortacılık eğitimi alıyorum 4 yıllık . 3. sınıf stajımı trkiyenin en büyük 3 siorta şirketinin birinde yaptım . çalışırken beni öyle beğendiler ki zorunlu stajıım bitti ekibim beeni 2 ay ek olarak devam etmemi istedi normal çalışan olarak 2 ay devam ettim 2600 maaş ile .( sistemde stajyer geçiyorrdu ) neyse farklı departmanda hukuk departmanında adliye ile ilgili sorunlarla ilgilenicek , dava ile iligli herşey işte . neyse oraya çalışan alınacakmış benim departmanımın müdürü geldi enes bak böyle böyle istersen seni aldırayım oraya dedi .
    ama istemedim çünkü okulum şehir dışında idi. okulu bırakmak zorunda kalıcaktım .

şartlarda iyiydi baya 9-17 1 saat mola , servis 3200 tl maaş

Alıntıları Göster
    Hocam bankacılık ve sigorta bölümünü tavsiye eder misiniz? İş imkanı iyi midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

lisanla okulla dille alakası yok bu işlerin . ben açık konuşayım kötü sayılabilecek bir üniversitede bankacılık sigortacılık eğitimi alıyorum 4 yıllık . 3. sınıf stajımı trkiyenin en büyük 3 siorta şirketinin birinde yaptım . çalışırken beni öyle beğendiler ki zorunlu stajıım bitti ekibim beeni 2 ay ek olarak devam etmemi istedi normal çalışan olarak 2 ay devam ettim 2600 maaş ile .( sistemde stajyer geçiyorrdu ) neyse farklı departmanda hukuk departmanında adliye ile ilgili sorunlarla ilgilenicek , dava ile iligli herşey işte . neyse oraya çalışan alınacakmış benim departmanımın müdürü geldi enes bak böyle böyle istersen seni aldırayım oraya dedi .
    ama istemedim çünkü okulum şehir dışında idi. okulu bırakmak zorunda kalıcaktım .

şartlarda iyiydi baya 9-17 1 saat mola , servis 3200 tl maaş

Alıntıları Göster
    evet lisansla dille alakası olmadığını anladım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Hocam bankacılık ve sigorta bölümünü tavsiye eder misiniz? İş imkanı iyi midir?

Alıntıları Göster
    2 yıllık çöp . 2 yıllık okursan en fazla banka gişe çalışanı olursun . Genel müdürlük felan unut yani . Sigortada da aynı şekilde . .2 yıllık okursan seni çağrı merkezi çalışanı yaparlar yada kredi kartı sattırmaya çalışan eleman . 2 yıllık banka sigorta çöp 4 yıllık ise eğer ilgin becerilerin varsa Veli nimet

• Nerden başvurdunuz?

• bağaa gıredi verebilcen mii? tırrağtör alıp çifçuluk edeceğum.mozotun fiyatı nede olsa çoh düşük bu ah parti saaayesinddheeee
  • Hangi banka

• direkt3d D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah reis

• Skylined kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam iş iştir. Girmeseydim evde pcde oyun oynamaktan başka bişey yapmicaktım.

• arjina kullanıcısına yanıt
    Babam bankanın başka şubesinde çalışıyor o ayarladı. Ama aklımızda hiç bankada işe gir düşüncesi yoktu. Babam muhaberatçının kısa süreliğine izne ayrıldığını duyunca beni önermiş. Babamı da uzun süredir tanıdıkları için sorun çıkmayacağı düşüncesiyle kabul ettiler.

• arjina kullanıcısına yanıt
    Babam bankanın başka şubesinde çalışıyor o ayarladı. Ama aklımızda hiç bankada işe gir düşüncesi yoktu. Babam muhaberatçının kısa süreliğine izne ayrıldığını duyunca beni önermiş. Babamı da uzun süredir tanıdıkları için sorun çıkmayacağı düşüncesiyle kabul ettiler.

• Gencer315 kullanıcısına yanıt
    Yapıkredi

• Ziraat bankası bankkart banka kartı çıkardım vadesiz ve ücretsiz olduğu için. Bu ömür boyu mu?

• Evet, örn hesabında para varsa harcamazsan ömür boyu orda kalıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-030543F64 -- 5 Ağustos 2018; 10:28:22 >
  • Saolasın hocam. Danıştay kararı zaten hesap işletim ücreti almama konusunda bir karara yöneldi fakat kanun boşluğu gibi bir durum olduğundan kanunu dönüyorlardı ama en son Ticaret mahkemesi kararı ile o iş tamamen rafa kaldırıldığını öğrendim. Ama yine de sorayım dedim.

Danıştay’ın ‘hesap işletim ücreti’ kararını hatırlatan Ticaret Bakanlığı, tüketicilerin bankadan iade talebinde bulunmasını istedi.

Başlık da yukarıdaki şekilde idi.

Yine de merak ettiğim için sorayım dedim. Enpara çıkaracaktım da Ziraat çıkarmakla pek de yanlış bir şey yapmadım heralde.

• Yok hocam yapıkredide de var ondan. Hiç bi sıkıntı çıkmaz ininal kartın bı tık üstü çünkü ininal gibi her ay 1 1.5 lira vergi kesmiyor. Iyi yapmışsınız

• Teşekkür ettim. İşin hayırlı olsun kardeşim.

• bende bankada çalışıyorum yapı kredinin çalışma saatleri personel giriş-çıkış saatleri nasıl kaçta çıkıyorlar stresli bir ortam mı yapı kredi çok kaliteli bir bankadır unicredit'in iştiraki
  • ben de teşekkür ettim
  • Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    Sabah 7.30 gibi servis alıyor 8'de işbaşı akşam 6 - 6.30 gibi tekrar servise biniyoruz

küçük denilebilecek bir şubede çalışıyorum 2 katı var toplam 9 kişiyiz. Stres hiç yok. Ortam o kadar güzel ki operasyon yönetmeni pampa napcaz filan böyle konuşuyor. Güvenlik görevlisi de alem adam elinden her iş geliyor. Ben 2000'liyim gişedekiler de 90 95 li çok iyi anlaşıyoruz onlarla da. Zorda kaldılar mı bile kimse kimseye stresini yansıtmıyor zaten herkes birbirine yardımcı oluyo
  • 4 yıllık Bankacılık 2.sınıfa geçtim lisede de ziraatte staj yaptım 1 sene ben de bankacı olacağım sanırım
    Tam olarak işinizi anlamadım stajyer gibi misiniz yani
    Ben bankacıyla konuştum, illa ilk olarak en alt seviye gişeden başlamaya gerek yokmuş boş kontenjan varsa operasyon mia vs başlayabilirmişiz, değil mi?
    Teşekkürler, koaly gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi web programcısı -- 5 Ağustos 2018; 16:18:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.