Şimdi Ara

Bankada Para Saklamanın En İyi Yolu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ziraat hesabında iki banka hesabım var ( birisi normal banka kartım diğeri burs kartı devletin verdiği). Ancak ben özellikle Garanti (ev kiramı bu bankaya yatırıyorum ve her kirada kartsız işlem yaptığımdan boşu boşuna 5tl gidiyor) olmak üzere başka bir bankadan hesap açmak istiyorum. Ancak saçma para kesintileri vs ile uğraşmak istemiyorum. Örneğin Ziraat hesabımdan tam hatırlamamakla beraber belli zaman dilimlerinde 15 veya 30 tl civarı kesintiler yaşamıştım tam net hatırlamıyorum.

Özet : Öğrenciyim , Başta Garanti olmak üzere saçma para kesintileri yapmayan bir banka hesabı açmak istiyorum.

• İş bankasına öğrenci belgenle git, kesinti falan almıyorlar. Kardeşimin de burs kartı var Vakıfbank'tan ama onu nasıl alırız bilmiyorum hiç. Burs yatıyor o karta, nasıl o kartı elde ederim bilmiyorum.
  • İş bankası mevzuu var arkadaşın bahsettiği. Burs hesabı ise bankomat hesap oluyor Vakıfbanktaki , İnternet hesabı açtırırsan kesmiyor diye duydum fakat her internete girdiğinde 3 tl kesiyormuş. Ziraatta kesmemesi içinse en az 2 tane otomatik ödeme talimatı vermen gerekiyor tel su net vs. yoksa 3 ay da bir 20 tl kesiyordu sanırım.
  • anladım teşekkür ediyorum iş bankasına bir bakayım ben o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curious engineer -- 21 Ağustos 2013; 16:54:50 >
  • iş bankasına öğrenci belgemizle gidersek kesilmiyormuş sanırım ?

kuveyt türk de öğrenci öğrenci değil farketmeksizin kimseden kesinti yapmıyormuş

var mı bu iki bankayı kullananlar ? kuveyt türk'ün az sayıda şubesi olması biraz sıkıntı ama aydında okuyorum evimin yakınlarında bir şube mevcut sorun olmaz gibi

başka önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar
  • TEB'den Marifetli hesap açtır, ben onu kullanıyorum. 1000TLnin altına faiz vermiyor ama ben masraf kesmediği için marifetliyi kullanıyorum.
  • Ziraat hesabına 2 tane fatura talimatı ver. Ben böyle yapıp sorunu çözdüm hesap ücreti almıyorlar. 2 faturamın toplamıda 40 tl falan en düşükleri verdim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.