Şimdi Ara

Bankaların Kart Aidatlarını İade Teklifleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
32
Favori
12.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilginç bende kullanım yapılınca iade etmiyorlar biliyordum
    yada bizi öyle kandırıyorlardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

ANKARA Çankaya ilçe hakem heyetine duyuru asilmiş artik kredi kart aidat iade taleplerini almiyacağiz diye

harbi mi, gerekçe neymiş peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcf1234

Parafly kesinlikle iade etmiyor...hatta cagri merkezi kayit bile almiyor

İade ediyorlar. Kart ücretini iade ettiler ve 30 tl de paraf puan verdiler. Kapatacagim diyip kapatma başvurusu yapın 1 2 güne ararlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde puanın yoktu herhalde bu kadar ilerleyebilmişsin benim kartta 600 puan var dolayısıyla kapatma riskini alamayız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

İçinde puanın yoktu herhalde bu kadar ilerleyebilmişsin benim kartta 600 puan var dolayısıyla kapatma riskini alamayız sanırım.

evet puan yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

Geçen yıl garanti den iade istedim ilk aşamada iade etmediler kartı kapatın o zaman dediğim de mh temsilcisi kart kullanım ücreti kesildikten sonra kartı kullanmışsınız iptal ederseniz iade olmaz demişti gerçi sonra iade etmişlerdi. Sizin de dediğiniz gibi ise dikkat edilmesi gereken kart aidatı alındığı günden sonra kartı hiç kullanmadan iptal ettirmek. Ekstrenin son günü bu ücret yansıyor geçen yıl hangi aya yansımış ise o ay hesap kesiminden sonra kartı kullanmayıp önce iade sonra iptal talebi ile bu iş çözülür.

Evet dogru bana TBB den cevap geldi .Aidat yansidiktan sonra karti kullanmissiniz diye onun icin RED edildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konuyu güncelleyelim

Daha önce ikiletmeden kredi aidatını iade eden iş bankası bu kez işi uzattı. Mh aradım kayıt oluşturdular mail olarak olumsuz yanıt geldi. Tekrar aradım kredi kartı iptal talebi oluşturdum iade yapmadıkları için. Geri dönmelerini bekliyorum.
    Geçen yıl kredi kartı aidatını geri iade edin dedim hiç bir şey sormadan hemen iade etmişlerdi.

Ekleme: Bir gün sonra aradılar yine iade edemeyeceklerini söylediler kaptın o zaman kartı dedim. 5-7 gün içinde kapanır dediler.Bende şikayetvar dan yazdım bakalım ne olacak.

Hocam son durum nedir? 3 yildir ben de is bankasından iade alirdim bu sene vermediler...

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

ANKARA Çankaya ilçe hakem heyetine duyuru asilmiş artik kredi kart aidat iade taleplerini almiyacağiz diye

harbi mi, gerekçe neymiş peki?

mahkeme kararına atıf yapmışlar
  • Bu sene birçok banka kart ücreti konusunda çok katı. Her sene ikiletmeden anında iptal eden Akbank bile artık harcama taahhütü istiyor.
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    geçen yıl temassız özellikli kart istedim gold kart gönderdiler eski kartı da kapatmadılar eski kartı kapatmak için aradım iki karta ne gerek var diye, kapatmayın 35 Tl verelim dediler kapatmadık. Şimdi o gold karta aidat geldi ve geri iade etmediler geçen pazartesi iptal edin demiştim salı günü iptali tekrar onayladım iade etmedikleri için ama kart hala kapanmadı iade de olmadı. Bu gün faks çektim iptal talep ettiğim kartı üyelik ücreti yansıdıktan sonra hiç kullanmadım. İptal durumunda aidat gelecek dönemi kapsadığından (bundan emin değilim) ve ben kartı bu dönemde hiç kullanmadığımdan ücreti iade edin dedim daha cevap yok.
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Ben de az önce kart iptal talebi actim bakalım ne olacak... kartı aktif olarak kullanıyor muydun hocam?

evet
    benim kart 4 yıllıktı ama ekimden beridir hiç işlemim yoktu kartta... bana o yüzden iade edemiyoruz dediler ama bahane demek ki... olumlu ya da olumsuz sonucu bildirirseniz sevinirim hocam
  • İşbankasını 49 TL kart ücreti iadesi için aradığımda , ücret iadesi yapmıyoruz dediler, daha önce ücret ödediğimi hatırlamıyorum

dediğimde, görevli bir dakikda dedi, geri döndüğünde , önümüzdeki ekstre döneminde ücretin iade edileceğini söyledi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBaba -- 14 Mart 2016; 19:44:40 >
    İş bankası kartımı iptal etmiş ücret iade etmedi, ama iki adet kart vardı biri duruyor haziranda onunda yıllık ücret zamanı iade etmezlerse onu da kapatacağım.
  • akbank axcess premum bana 100 geçirdi. şuan free var onu kullanıyorum öteki kart için tüketici hakem heyetine başvurdum başvurumu kabul etmedi 2015 senesi için almıyoruz alsak da sonuç olumsuz dediler bankalar birliğine başvurdum aradan 2 ay geçti sonuç yok kartı kullanmıyorum belki iade olur diye ama umudum yok, kartı kapatmak istedim aradım 80 tl cippara verdiler 6 ay kalma sözüne temmuzda kesin kapatırım çünkü aralıkta geçirmişti.
    O zaman ben de 54 liranın üzerine bir bardak soğuk su içeyim...

• quote:

quote:

Geçen yıl garanti den iade istedim ilk aşamada iade etmediler kartı kapatın o zaman dediğim de mh temsilcisi kart kullanım ücreti kesildikten sonra kartı kullanmışsınız iptal ederseniz iade olmaz demişti gerçi sonra iade etmişlerdi. Sizin de dediğiniz gibi ise dikkat edilmesi gereken kart aidatı alındığı günden sonra kartı hiç kullanmadan iptal ettirmek. Ekstrenin son günü bu ücret yansıyor geçen yıl hangi aya yansımış ise o ay hesap kesiminden sonra kartı kullanmayıp önce iade sonra iptal talebi ile bu iş çözülür.

Evet dogru bana TBB den cevap geldi .Aidat yansidiktan sonra karti kullanmissiniz diye onun icin RED edildi

Aidat yansidiktan sonra kullanmayin ki hak iddia edebilesin

• GÜZEL KONU...axes bana 109 tl yi şak diye geçirdi..ne ettıysem de geri alamadım..
  • Garanti önce yok olmaz diyor, sonra 40 Tl bonus diyor.
    Kabul etmeyin, aidat kadar bonus teklif ediyor. Kapatılmasından korkunuz yok ise bunu da kabul etmeyin.
    En sonunda kestiği aidatı iade ediyor.

Bu arada çok güzel bir konu olmuş, nedense sıcak fırsatlar dışına alınmış. Bence sıcak fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdisk -- 15 Mart 2016; 12:11:48 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.