Şimdi Ara

Bankaların Kart Aidatlarını İade Teklifleri (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
32
Favori
12.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahapurusha

Daha 2 hafta önce Parafly için başvurdum.

Yanlış hatırlamıyorsam Aralık ayında başvurmuştum iki kart için de. THH'nin başvuruyu kabul etmeme gibi bir seçeneği yok.

2016 yılı için emsal mahekeme kararı olmadığı için başvuru almıyorlar diye duymuştum. İlçeden ilçeye değişiyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

Daha 2 hafta önce Parafly için başvurdum.

Yanlış hatırlamıyorsam Aralık ayında başvurmuştum iki kart için de. THH'nin başvuruyu kabul etmeme gibi bir seçeneği yok.

2016 yılı için emsal mahekeme kararı olmadığı için başvuru almıyorlar diye duymuştum. İlçeden ilçeye değişiyor mu acaba?

THH verilen her başvuruyu almak zorundadır uygun şekilde ve gerekli evraklar ile hazırlanmış ise. Almıyoruz diye bir şey söz konusu olamaz.

Konuyla ilgili olarak da Bonus kartımı yıllardır kullanır ve aidatlarımı geri alırdım. Bu sene 95 TL gelmiş. Aradım 55 TL Bonus verelim dediler. Kabul etmedim. Gerekirse kartı iptal ederim zaten bahane arıyorum. Kendileri bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

world play kart genelde belirli bir miktar harcama sözü verdiriyor ve kart ücretini iade ediyor... 3 ay boyunca yaptığınız harcamalarla bu miktarı doldurmanız gerekiyor.

Aralık ayında kesiliyor benden, ve 750 Tl istediler benden. Ocak ayında MTV ödedim 500 tl, üstüne 250 tl de market vs harcaması yaptım. işin içinden kurtuldum :)
  • Adios kartıma kesilen 110 TL aidatı 3 ay 3000 TL harcama sözüne karşılık iptal edebileceklerini söylediler. Tutar çok yüksek olduğu için kabul etmedim. Kartı kapattırmıyorum da gelecek puanlardan dolayı. Puanlardan kesilmesini istedim ancak memnuniyetsizliğimin devam ettiğini puanlar yattıktan sonra kapatacağımı söyledim. MAyıs 12 De temassız Alışverişlerin iadesi yatsın kart iptali için başvuracağım. 110 TL yi iade etmezlerse de kartı kapattıracağım. Millet benim kartımı kullan diye puan verir bunlar daha aidat almaya uğraşıyor. Müşteri kaybederler anca...
  • BARISKKK B kullanıcısına yanıt
    Yokmu soruma cevap verebilecek kisi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok da yoğun olarak kullanmadığım sadece kampanyası olduğunda kullandığım işmaximum 54TL kart aidatını hiçbir sıkıntı çıkarmadan iade etti..bilginize

• arkadaşlar kredi kartınızın limitleri toplamı bireysel limitinize eşdeğerdir

bundan dolayı kartları kapatıp tek karta yüksek limit alabilirsiniz

hiç uğraşmayın,kapatın gitsin, aidatsız ve özellikli bir kartınız olsun,

cepteteb tavsiye edebilirim, yada sizin aidatı iptal eden herhangi bir bankanın bir kartını
  • Adios kart sahipleri kart ücretini nasıl geri alıyorlar?
  • BARISKKK B kullanıcısına yanıt
    Olay tüketici mahkemelerine intikal etmedikçe herhangi bir borç söz konusu olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ares19051978

Çok da yoğun olarak kullanmadığım sadece kampanyası olduğunda kullandığım işmaximum 54TL kart aidatını hiçbir sıkıntı çıkarmadan iade etti..bilginize

benimkini iade etmiyorlar

9 senelik kart

ilk defa üyelik ücreti iade edilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 30 Temmuz 2016; 20:39:32 >
  • TEB'i 10 yıldır kullanırım (Fortis zamanından beri) her yıl isteğim üzerine söz vs olmadan kuruşu kuruşuna artı bakiye olarak yansıtılır.

TEB eğer kartı aktif kullanıyorsanız ve sicil temizse nakit iade ediyor. Bunlar yoksa tek kuruş vermiyor. Pragmatist yaklaşıyor.
  • Garanti Bonus

Kartı MH kapattırın..1 hafta sonra arıyorlar 70 TL bonus karşılığında kapatmama sözünüze iade geliyor
  • Koçfinanstan dosya masrafı alacağını tahsil edebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 31 Temmuz 2016; 16:37:30 >
  • Garanti Miles and Smiles Platinium ve Amex kartim var, birinden 154 digerinden de 84 TL'lik kredi kartı aidatı kestiler. Kredi kartımı acik tutma kosuluyla 1000 mil eklediler. Aklı olan bu kartları almasin. Zaten millerden kazancımız ne ki bu kadar aidat odeyelim.
  • Ziraat maximum iade alan varmı yakında?
  • dün;
    finansbank fix : 6 ay kapatmama sözüne 25 tl aldım
    akbank free : 12 ay kapatmama sözüne 50 tl aldım

geçen ay;
    iş maximum : arayıp kesilen 80 tlyi direkt geri aldım
    bonus : 80 tl nin 55 ini verdi geri
    axess : 6 ay boyunca 500 tl harcama sözüne 100 tl yi iade etti
  • Garanti ek karta 40 küsur yansıtmış..aradım 20 tl bonus önerdiler kabul etmedim..7 gün içinde iptal olur dediler beklemedeyim

• Üç yıldır hem denizbonusa hem de paraflya yıllık kullanım ücreti kesilir,iletisim formuyla mesaj atarım ikisine de ikisi de ikiletmeden iade eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

Üç yıldır hem denizbonusa hem de paraflya yıllık kullanım ücreti kesilir,iletisim formuyla mesaj atarım ikisine de ikisi de ikiletmeden iade eder.

fly da bekleyen puanınız var mı acaba..puan görünce iptal etmiyorlar nedense
  • JiqqA J kullanıcısına yanıt
    3 ayda 1150 iyiymiş, bana 4800 limit belirlemişlerdi, kart limitiniz düşük müydü acaba bende mi düşürsem zira 4800 fazla geldi ama çözümünü altın alıp bozdurarak halletttim :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.