Şimdi Ara

Bankamatik kartım ile paypala üye olabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş bankasının bankamatik kartını kullanıyorum. Bunuda internetten işleme açtırdım dün. Bu kartla paypal üzerinden alış-veriş yapabilir miyim? Yoksa kredi kartına kesinlikle ihtiyacım var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 12 Ağustos 2011; 15:29:22 >

• visa ve mastercard ise olur ancak visa electron gibi kart ise olomuyor anca banka hesabını ekleye bilirsin onada sadece paypaldan para çekebilirsin diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

visa ve mastercard ise olur ancak visa electron gibi kart ise olomuyor anca banka hesabını ekleye bilirsin onada sadece paypaldan para çekebilirsin diye biliyorum.

Visa electronmuş kartı. Babama muhtaç oldum gene. Bilgilendirdigin için sagol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple

İş bankasının bankamatik kartını kullanıyorum. Bunuda internetten işleme açtırdım dün. Bu kartla paypal üzerinden alış-veriş yapabilir miyim? Yoksa kredi kartına kesinlikle ihtiyacım var mıdır?

iş bankası internet şubesinden bankamatik kartı kullanılarak sanal kart oluşturuluyorsa yapabilirsin.Genelde kredi kartı olmadan sanal kart oluşturulmaz ama işbankasını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_66

quote:

Orijinalden alıntı: Apple

İş bankasının bankamatik kartını kullanıyorum. Bunuda internetten işleme açtırdım dün. Bu kartla paypal üzerinden alış-veriş yapabilir miyim? Yoksa kredi kartına kesinlikle ihtiyacım var mıdır?

iş bankası internet şubesinden bankamatik kartı kullanılarak sanal kart oluşturuluyorsa yapabilirsin.Genelde kredi kartı olmadan sanal kart oluşturulmaz ama işbankasını bilmiyorum

Bunu da denedim. Dedigin gibi sanal kart oluşturmak için kredi kartı istiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.