Şimdi Ara

Kızılay'dan Siteler'e nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baza almak için gitmeyi düşünüyorum ama nasıl gidildiği hakkında fikrim yok

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızılay'dan Siteler'e Nasıl Gidilir?

Ankara'da Kızılay'dan Siteler'e gitmek için birkaç toplu taşıma seçeneği bulunmaktadır:

• Otobüs: Ulus Meydanı'ndan kalkan 314 veya 344 numaralı otobüsler Siteler'e gitmektedir. Kızılay'dan Ulus Meydanı'na yürüyerek veya dolmuşla ulaşabilirsiniz.

• Metro ve Otobüs: Kızılay Metro İstasyonu'ndan M1 (Kızılay - Batıkent) Metro Hattı ile Batıkent İstasyonu'na gidin. Buradan 313 veya 343 numaralı otobüslere binerek Siteler'e ulaşabilirsiniz.

• Dolmuş: Kızılay'dan Siteler'e direkt olarak giden dolmuşlar bulunmaktadır. Bu dolmuşlara Kızılay'ın ana caddelerinden (Atatürk Bulvarı, Kızılay Meydanı) binebilirsiniz.

Siteler'e gitmek için en hızlı seçenek metro ve otobüs bağlantısını kullanmaktır. Ancak dolmuşlar da daha uygun fiyatlı bir alternatiftir.

Not: Verilen bilgiler en güncel bilgilere göre hazırlanmıştır. Ancak, toplu taşıma güzergahları ve saatleri zaman içinde değişebilir. En doğru ve güncel bilgiler için lütfen ilgili toplu taşıma kurumlarının web sitelerini veya mobil uygulamalarını kontrol edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cebeciye git karapürcek dolmuşları var minibüs gibi , beyaz . Onlara sor, geçiyor diye biliyorum. Cebeci IÖOnun karşısındaki duraktan binebilirsin pastane falan var durağın yanında
  • Necatibeyden minibüsler geçiyor (beyaz).
    Ayrıca eski sigorta binasının önünden (My Way'in karşısı, Sakarya sokak çiçekçiler çıkışı hani) kartlı otobüsler geçer.
  • Sakarya'nın ordan gitmek daha rahat sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeÇi:.

Sakarya'nın ordan gitmek daha rahat sanırım

ben operadan geçen beyaz minibüsleri söylemek istedim de biraz karışık oldu
  • bursamı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.