İstediğim ülkeye çalışmaya nasıl giderim bilen var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'den nasıl gidilir ?
-
-
ne mezunusun? kaç dil biliyorsun?
-
Suriyeli taklidi yap.
-
Öyle bir Başlık atmışsın ki, tam da "gol" e müsait!
Şimdi trollün biri gelir, canını sıkar... Benden demesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesleğin filan yoksa zor. Evlenerek gidebilirsin ama yanlış anlama kim seni veya bir başka türkü ne yapsın.
Kaçak gidip belki bir şekilde kalınabilir ama riskli. Sığınma başvurunsa bulunabilirsin ama inanmazlar. İranlı veya suriyeli değilsen kabul etmiyorlar. Onlar malum rejimden kaçıp sığıyor.
O yolla giden iranlı arkadaşlarım var, şimdi bir kısmı alman bir kısmı ingiltere vatandaşı oldu, insan gibi yaşıyorlar.
Boş durma her sene green karta başvur. Bana 3. denemede çıktı ama bu virüs yüzünden vize işlemleri yıl sonuna kadar durduruldu.
Çevresi karalar ve denizler, tepesi de havayla çevrili bu güzel ülke gitme konusunda pek şanslıdır. Gemi, uçak veya otobüsle gidilebilir. Bir tek trenle gidilemez.
Burada hayatta kalabildiyseniz dünyanın çok yerinde de başarabilirsiniz. Empati yönünden bir eksiğiniz olmaz, pek çekinmeye gerek yok. 'New York' şarkısındaki gibi, "New York'ta yapabildiysem her yerde yapabilirim" diyordu.
-
Bu saatten sonra hiç bir yere gidemezsiniz bütün ülkeler sınırlarını kapatmış korona yüzünden gelişmiş ülkelerde bile ekonomi daralmaya gitti. Zamanında benim gibi kaçanlar kurtuldu. 2-3 yıl sürer gibi bu korona muhabbeti
1 mesleğin olmalı ve dilin olmalı birazda birikmiş para.
-
Türkçe biliyorum, vasıfım 2 kabloyu birbirine bağlamak. Ne yapabilirim, Antartika olur mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NT2L
Türkçe biliyorum, vasıfım 2 kabloyu birbirine bağlamak. Ne yapabilirim, Antartika olur mu?hiçbir yer almaz geçmiş olsun
-
Meslek ?
Özel değilse sormak istiyorum mülakatta koz olacak bır sey var mı elinde ? Maddi olarak sana givenmelerini sağlayacak bir şey ? Sonuçta GC çıkması işin sadece belli bir kısmı
Özele girmiyorsa cevaplar mısınız? Nerede yaşıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü KayıSuriyeli taklidi yap.
Bi çöpçü var çevrede takılan
van’lı
dün gördüm suriyeli taklidi yapıp para toplamaya çalışıyor geçenlerden :)
GC çıkmadan önce de banka hesabımda bir mıktar para vardı, sımdı elıme gecen paraları hesabıma yatırıyorum. 2010 dan beri kazandıgım parayı dolara çevırıp bırıkırıyorum. Mulakat tarıhıne kadar yeterlı param olur. Zaten net şu kadar para gerekıyor dıye bır şey yok ama genelde 10-15 bin usd olması yeterli. Ne kadar fazla o kadar iyi çok daha az parayla ailesiyle vize alıp gidenler var.
Biz tekstil ile uğraşıyoruz afrıkayla, kıştan berı iş yok. İşler açılsa paramın üstünü fazlasıyla tamamlayacagım, alacaklarım var ama afrıka da pazar kapalı dıye ödeme yapan ve mal alan yok durdu her şey.
Bırıktırdıgım para boş durmasın dıye işe yatırdım ve satış oldukça alıp yerıne koyacaktım. Paramın 4/1'ini işe yatırdım ama malum işler durdu covid-19 yuzunden. Dedıgım gibi para sorun degıl şuan.
Tek sorun covid-19, case numaran çok düşük bu açıdan şanslıyım. Konsoloslukların açılmasını beklıyorum. Yıl sonuna kadar kapalı. Tekrar uzatılmaz umarım. Geçen sene kazananlar vizeyi alamadılar ve hakları battı. Yıl sonuna kadar vizeyi almaları gerekıyordu ama kapandı konsolosluklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 18 Ağustos 2020; 23:44:26 >
-
Bu soruyu foruma sorduğuna göre asla gidemeyeceksin...
-
Üzdün hocam burda ölmek istemiyorum
Para + eğitim(ögretim değil eğitim) ve yabancı dil.
Golü atan olmamış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Öyle bir Başlık atmışsın ki, tam da "gol" e müsait!
Şimdi trollün biri gelir, canını sıkar... Benden demesi |
Suriyeli taklidi yap. |
Mesleğin filan yoksa zor. Evlenerek gidebilirsin ama yanlış anlama kim seni veya bir başka türkü ne yapsın.
Kaçak gidip belki bir şekilde kalınabilir ama riskli. Sığınma başvurunsa bulunabilirsin ama inanmazlar. İranlı veya suriyeli değilsen kabul etmiyorlar. Onlar malum rejimden kaçıp sığıyor. O yolla giden iranlı arkadaşlarım var, şimdi bir kısmı alman bir kısmı ingiltere vatandaşı oldu, insan gibi yaşıyorlar. Boş durma her sene green karta başvur. Bana 3. denemede çıktı ama bu virüs yüzünden vize işlemleri yıl sonuna kadar durduruldu. |
Benzer içerikler
- şok market çalışan yorumları
- fitcare hair kullanıcı yorumları
- iphone arama süresi sınırı kaldırma
- balgam yapmayan sigara
- sağlık ocağı raporu üniversitede geçerli mi
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X