Şimdi Ara

Bankamatik Kartıyla internetten alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz hafta Türkiye İş Bankası'ndan başvurduğum bankamatik kartım bugün elime ulaştı. Kartın üzerinde Visa logosu falan var. Arkada üç haneli rakamı falan da var. Bu kartla mesela hepsiburada.com'dan veya amazon'dan internet üzerinden alışveriş yapabiliyor muyum acaba? eğer yapılabiliyorsa ekstra bir işlem yapmam gerekiyor mu?

yanıtlarınız için şimdiden sağolun

• yapamıyorsun
  • Yapabilirsin ama taksitli yapamazsın.
    Havale ile yapabilirsin. Ki havale ile alışverişe daha uygun fiyat yazarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: etherial

Merhabalar,

Geçtiğimiz hafta Türkiye İş Bankası'ndan başvurduğum bankamatik kartım bugün elime ulaştı. Kartın üzerinde Visa logosu falan var. Arkada üç haneli rakamı falan da var. Bu kartla mesela hepsiburada.com'dan veya amazon'dan internet üzerinden alışveriş yapabiliyor muyum acaba? eğer yapılabiliyorsa ekstra bir işlem yapmam gerekiyor mu?

yanıtlarınız için şimdiden sağolun

ı-ıh
  • Hayır yapamazsın. Müşteri hizmetlerini arayıp internet bankacılığını aktif edersen, internetten havale yaparak alabilirsin.
  • Sadece havale yaparsın.
    1 tl havale ücreti var ama internet şubesinden yaparsan
  • Sağolun cevaplar için
  • atmden havale yapsak, o zaman ücret alıyorlar mı? Ben almıyorlar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

atmden havale yapsak, o zaman ücret alıyorlar mı? Ben almıyorlar diye biliyorum.

3 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

atmden havale yapsak, o zaman ücret alıyorlar mı? Ben almıyorlar diye biliyorum.

3 tl

2tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.