Geçtiğimiz hafta Türkiye İş Bankası'ndan başvurduğum bankamatik kartım bugün elime ulaştı. Kartın üzerinde Visa logosu falan var. Arkada üç haneli rakamı falan da var. Bu kartla mesela hepsiburada.com'dan veya amazon'dan internet üzerinden alışveriş yapabiliyor muyum acaba? eğer yapılabiliyorsa ekstra bir işlem yapmam gerekiyor mu?
yanıtlarınız için şimdiden sağolun
yapamıyorsun
Yapabilirsin ama taksitli yapamazsın. Havale ile yapabilirsin. Ki havale ile alışverişe daha uygun fiyat yazarlar
quote:
Orijinalden alıntı: etherial
Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta Türkiye İş Bankası'ndan başvurduğum bankamatik kartım bugün elime ulaştı. Kartın üzerinde Visa logosu falan var. Arkada üç haneli rakamı falan da var. Bu kartla mesela hepsiburada.com'dan veya amazon'dan internet üzerinden alışveriş yapabiliyor muyum acaba? eğer yapılabiliyorsa ekstra bir işlem yapmam gerekiyor mu?
yanıtlarınız için şimdiden sağolun
ı-ıh
Hayır yapamazsın. Müşteri hizmetlerini arayıp internet bankacılığını aktif edersen, internetten havale yaparak alabilirsin.
Sadece havale yaparsın. 1 tl havale ücreti var ama internet şubesinden yaparsan
Sağolun cevaplar için
atmden havale yapsak, o zaman ücret alıyorlar mı? Ben almıyorlar diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabc
atmden havale yapsak, o zaman ücret alıyorlar mı? Ben almıyorlar diye biliyorum.
3 tl
quote:
Orijinalden alıntı: :::KR@L:::
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabc
3 tl
2tl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme