< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
***Bankomat Kart'la toplam 3.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL Bankomat Para!*** (3. sayfa)
-
-
Güzel kampanya gelmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hb ve ty cüzdan kesin oluyor mu elektronik kampanyasına
-
n11 elektronik sayılırmı acaba bankomatkart
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eyvallah
iphone için cepte kazan uygulaması yok değil mi vakıfbank ın?
Hocam ayrı bir uygulama değil. Vakfın kendi uygulamasında şifre gireceğiniz ekranda görünüyor. İphoneda da mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıfbank 22. yüzyıla doğru gidiyoruz daha SMS attırıyorsun bize ya. Sen 100 TL verme 99 TL ver 1 tl kesinti yap uğraştırma bizi... Ulan 100 lira alacaz diye 15 lira bakiyem gitti telefondan SMS gönderecem diye mobil interneti açmışım yurt dışında hop diye sömürdü 15 lirayı saniyesinde.
-
Elektronik kampanyasıyla birleşir gibi duruyor. 200/3000 çok iyi oran.
-
quote:
Orijinalden alıntı: askmen3755hb ve ty cüzdan kesin oluyor mu elektronik kampanyasına
Özellikle TY'nin elektronik geçip geçmediğini bilen var mı arkadaşlar?
-
Hocam ben 1 tl lik cüzdan yüklemesi yaptım ty de müşteri hiz arayıp sordum sektörü elektronik dedi kampanyaya uygun dedi ben de ty den yaptım işlemi
quote:
Orijinalden alıntı: askmen3755
Hocam ben 1 tl lik cüzdan yüklemesi yaptım ty de müşteri hiz arayıp sordum sektörü elektronik dedi kampanyaya uygun dedi ben de ty den yaptım işlemiTeşekkürler hocam yanıt için.
-
Riva ederim
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkanTy Cüzdanda 3 kampanya birlesirmi arkadaslar deneyen oldumu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boş yapmayın dene gör burada sormakla bir yere ulaşamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-380B9FCD3
Boş yapmayın dene gör burada sormakla bir yere ulaşamazsınBu nasıl bir üslup sizde boş yapmadan biraz üslup ögrenin!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla artık insanın burasına kadar geldi o geliyor bu oluyor mu diyor diğeri geliyor bu oluyor mu diyor burada sadece sen biz diğer insanlar yok banka personelleri de geziyor.
Ben burada hiçbir zaman o oluyor mu bu oluyor mu diye sormadım ne varsa deniyorum
Sende 1₺-2₺ atıp deneyebilirsin emin ol bir şey kaybetmezsin sorunada gelicek olursak trendyol-hepsiburada elektronik geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-380B9FCD3 -- 20 Eylül 2021; 13:4:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-380B9FCD3
Valla artık insanın burasına kadar geldi o geliyor bu oluyor mu diyor diğeri geliyor bu oluyor mu diyor burada sadece sen biz diğer insanlar yok banka personelleri de geziyor.
Ben burada hiçbir zaman o oluyor mu bu oluyor mu diye sormadım ne varsa deniyorum
Sende 1₺-2₺ atıp deneyebilirsin emin ol bir şey kaybetmezsin sorunada gelicek olursak trendyol-hepsiburada elektronik geçiyor2500 tl direk kullanmam gereken kampanya 1 2 tl ile anlaşılacak gibi değil ne olursa olsun tavrınız hiç hoş değil direk sizemi sordum ? Hayır ozaman BOŞ verip cevap vermeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X