< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
***Bankomat Kart'la toplam 3.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL Bankomat Para!*** (4. sayfa)
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu bankomat para nerede ve nasıl kullanılıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okuyor musun yağmur 🙄 olur.
Normal nakit para hesaba geliyor
Evet ama kendi harç ücretim değil 😏 Cevap için teşekkürler ama cevabı beklemeden yaptım olursa olur olmaz ise kaybım olmaz diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman 2500 tl lik kampanyadan yararlanamıyorsun tek seferde dediği için o kampanya . 2500 + 250+250 = 230 tl bankomat para .250 tl lik her e ticarete 10 tl veriyor . bu kampanyayla beraber 3000/230 tl yapıyor .yanlışım varsa duzeltın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 21 Eylül 2021; 0:19:34 > -
2500 TL lik kampanya nedir?
-
ben zaten bu kampanyadan faydalanmıyorum, sektör şartı var.
-
Katılım mesajına neden cevap gelmiyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: RecepB10
Katılım mesajına neden cevap gelmiyor ?Sanal bankomat kartınızın son 6 hanesini sms olarak gönderin.
Hocam her zaman yaptığım işlem ancak, tebrikler başarılı bir şekilde katıldınız cevabı gelmedi bu sefer. İki numarayla da denedim cevap yok
Bankomat sanal kartla ayni gün cüzdana 2500 ve 500 gönderilirse hem 2500 hem de toplamda 3000 kampanyasina sayar mi acaba
Pardon 2500 olana sanal bankomat kart dahil değilmiş
N11 den ya da hepsiburadadan tv alsak ; hem 3000/100 hem de 2500/100 elekronik kampanyasından yararlanabilir miyiz? İlgilenen arkadaşlara Şimdiden teşekkür ederim..
Hesapta TL kalmamış olabilir sma ücreti için
quote:
Orijinalden alıntı: RecepB10Hocam her zaman yaptığım işlem ancak, tebrikler başarılı bir şekilde katıldınız cevabı gelmedi bu sefer. İki numarayla da denedim cevap yok
Ayni durum bendede var bankomat kartın son 6 hanesi ile katılım sağladım 3 kampanya için ancak mesaj gelmedi
Kardeşim temmuz ayında aynı durum bende oldu.Katilim onay mesaji gelmedi ama puanlar yine de yatti.
quote:
Orijinalden alıntı: onur1155Kardeşim temmuz ayında aynı durum bende oldu.Katilim onay mesaji gelmedi ama puanlar yine de yatti.
Ozaman bende deniyorum umarim sorunsuz puanlar gelir cevap icin tesekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X