|
***Bankomat Kart'la toplam 3.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL Bankomat Para!***
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Heyt aslanım benim -
10 numarasın Vakıf -
Bu sefer ayın 16sını beklemedi Vakıf. Hem de 50 liralık kampanya yerine 100 liralık kampanya yapmış. Bu bazı arkadaşların limitlerini zorlayabilir ama kimsenin bundan şikayetçi olacağını zannetmem. Kombo için bekleyenler iş başına. -
Teşekkürler hocam. -
Helal lan vakıf 150 kombo time -
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
Parça parça 3000 lirayı kabul ediyor değil mi ? Tek sefer şartı varmiydi -
Geldi kocum benim -
600X5:)
-
Mobil uygulamadan bu kampanyalara tıkladığımda kredi kartına sahip olmalısınız diyor. Banka kartıyla katılabilir miyim bu kampanyalara? -
quote:
Orijinalden alıntı: ryodo
Mobil uygulamadan bu kampanyalara tıkladığımda kredi kartına sahip olmalısınız diyor. Banka kartıyla katılabilir miyim bu kampanyalara?sadece sms ile katılım var
-
Hocam bu bankomat kampanyalarında da vakıfbank kredi kartına başvurun diyor bunlara da sms ile katılabilir miyim?
-
-
Altun Gold tan yapılan altın alımları sayaca işler mi arkadaşlar -
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackkjack
Helal lan vakıf 150 kombo time150 TL comboyu hangi kampanyalara katılarak yapıyoruz hocam ben çoğunlukla Altun Gold üzerinden alisveri yapıyorum sayacı işlediği başka siteler varmi
Bu sefer ayın 16sını beklemedi Vakıf. Hem de 50 liralık kampanya yerine 100 liralık kampanya yapmış. Bu bazı arkadaşların limitlerini zorlayabilir ama kimsenin bundan şikayetçi olacağını zannetmem. Kombo için bekleyenler iş başına.
|
Bu nasıl bir üslup sizde boş yapmadan biraz üslup ögrenin!!! |
Vakıfbank 22. yüzyıla doğru gidiyoruz daha SMS attırıyorsun bize ya. Sen 100 TL verme 99 TL ver 1 tl kesinti yap uğraştırma bizi... Ulan 100 lira alacaz diye 15 lira bakiyem gitti telefondan SMS gönderecem diye mobil interneti açmışım yurt dışında hop diye sömürdü 15 lirayı saniyesinde. |
Boş yapmayın dene gör burada sormakla bir yere ulaşamazsın
|
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
- vodafone numara taşıma faturalı
- algida ile kazan kod
- kırmızı fırsat 16 gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X