Şimdi Ara

Banlı charlar açıldı.Hayırlı olsun :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
9.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

banlı çarlar şimdi açıldımı açılmadımı?

Açıldı fakat kapandı sonra

sizce çarımın kapanma ihtimali varmı ? şuan hala oyundayım çarımda item filanda var boşa gitmesin pre alıp devam edesim geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

banlı çarlar şimdi açıldımı açılmadımı?

Açıldı fakat kapandı sonra

sizce çarımın kapanma ihtimali varmı ? şuan hala oyundayım çarımda item filanda var boşa gitmesin pre alıp devam edesim geldi ?

Oyundan çık tekrar gir.Girerse bir şey olmaz.

• http://www.facebook.com/groups/234582923319863/305145496263605/?notif_t=group_comment_reply

buradakı adam acabılıyor beyler kesınlıkle guvenebılırsınız bu adamı butun knıght alemı tanır beterr e de sorabılrısınız beterr e guvenen alısverıs yapan herkes buradakıne guvenıp charını actırabılır :D
  • Artık açılmıyor.
  • Açılsa bile alamazdım itemler kilitliydi :D
    ama açılsaydı sanırım 100 bin tl lik item olurdu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsmPc

Açılsa bile alamazdım itemler kilitliydi :D

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 17 Aralık 2012; 14:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

/>

NetKing akar diyelim o halde :)
  • quote:

quote:

quote:

/>

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

quote:

quote:

/>

/>

1 milyon np li human charım acılmış :D 2008 de np si icin satın almıştım sonra ona +10 fp set +9 shard iron set rol falan dizmiştim
    iron set ve fp set silinmiş digerleri duruyor karakter ekranında fp ler üstünde idi girdim silindi.
    Ban nedeni benden onceki adam kitli itemleri almak icin kafeden premium almış sahte kart ile alınmış ban nedeni bu idi. 70 lvl de kalmış char dun gece biraz görev yaptım
    kasmak ne zormuş yahuu :) oyunu unutmuşum :)

80 lvl charım vardı +9 shel set +9 ib li
    seri 80 skili ile boss kesiyordum
    kestigim bossların haddi hesabı yok üstünde en az 3 set iron 3 set
    +3 roller +3 rf ler falan vardı cogu legal boss keserek elde edilmiş itemlerdi
    hepsi silinmiş
    ayrıca 50 den fazla banka charı tamamen bloklu hiç acılmıyor lvl leri geneldi 20-30 arası idi
    ayrıca adının kısa olması nedeni ile banlı charlar var acılmıyor
    şifre sıfırlarken adı a10 idi A10 iki boşluk yaptım sıfırladım ama hala bloklu

bir kac char daha denedim 32 40 48 dd li charlarım acılmış üstlerinden +8 chtin set olanlar var
    20-30 gb olan charlar var
    velhasıl kelam bu saatten sonra oyuna dönmek gibi bir düşüncem yok
    satıp parasını kumara yatırcam :D

• benimde yaklaşık 4-5 yıl önce hesaplarım banlanmıştı. Dedim bir bakayım. Üyeliklerim hala duruyor. şifrelerimde duruyor. fakat oyuna girmek istediğimde "your account is currently blocked" diye bir uyarı geliyor.

Bu durumda ban açılmamış mı? yoksa banı açmak için ticket filan mı yazmak gerekioyr?

teşekkürler
  • quote:

Ben mage dizmiştim zamanında bu npt olduğu zaman nova town yaparken npt den ban yemiştim haksız yere.Onu deneyeyim dedim girdi.83 lvl 450k np 7 kro set 8 kaul molok(serverda tek),elemental pendant 3 , light belt of life 3 , dual shio tears 3 , dual lkp 2 akar

yalanını yesinler 4jolyjoker mi nptden novatowndan ban yedi.. Bütün akaranın küfür ettiği uçan mage değil miydi o

• quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Ben mage dizmiştim zamanında bu npt olduğu zaman nova town yaparken npt den ban yemiştim haksız yere.Onu deneyeyim dedim girdi.83 lvl 450k np 7 kro set 8 kaul molok(serverda tek),elemental pendant 3 , light belt of life 3 , dual shio tears 3 , dual lkp 2 akar

yalanını yesinler 4jolyjoker mi nptden novatowndan ban yedi.. Bütün akaranın küfür ettiği uçan mage değil miydi o

Eski sitede ban sebebinde npt yazıyordu yalnız

• Hala blocked.
    Hangi sebeple banlanan charlar acıldı acaba bilgisi olan varmı?
    Veya neye gore actıklarına dair?
  • quote:

quote:

quote:

Onuda yapmıssındır ozaman

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kareli sembolle dolaşan benmiydim.Neyse :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kareli sembolle dolaşan benmiydim.Neyse :)

Neysesi yok bu işlerin. Uçma videosu mu istersin cswde yedigin küfürler mi? Ne istersin npt kscnde vardır elbet.İnkar etmeye gerek yok.Kareli sembolle gezen bendim evet.. Ben oynarken karşımda durabilecek birisi yoktu.Sen o simgeyi haketmiyorsun diyebilecek biriside Heroya oynarken nptciler sayesinde nasıl naziden düşme aşamasına geldigide biliniyordu.Hadi eyvallah

• Nasıl kesiyordum ama seni
  • quote:

Şu an aldığım bilgiye göre banlı karakterlere RollBack atıldı ve tekrar banları aktifleştirildi, doğrumudur? bi' kontrol edin bakayım.

Şansa bak ya haksız yere banlanan çarı kurtardım galiba derken mesajını gördüm ve yıkıldım
  • quote:

Nasıl kesiyordum ama seni

aferin canım
  • quote:

1 milyon np li human charım acılmış :D 2008 de np si icin satın almıştım sonra ona +10 fp set +9 shard iron set rol falan dizmiştim
    iron set ve fp set silinmiş digerleri duruyor karakter ekranında fp ler üstünde idi girdim silindi.
    Ban nedeni benden onceki adam kitli itemleri almak icin kafeden premium almış sahte kart ile alınmış ban nedeni bu idi. 70 lvl de kalmış char dun gece biraz görev yaptım
    kasmak ne zormuş yahuu :) oyunu unutmuşum :)

80 lvl charım vardı +9 shel set +9 ib li
    seri 80 skili ile boss kesiyordum
    kestigim bossların haddi hesabı yok üstünde en az 3 set iron 3 set
    +3 roller +3 rf ler falan vardı cogu legal boss keserek elde edilmiş itemlerdi
    hepsi silinmiş
    ayrıca 50 den fazla banka charı tamamen bloklu hiç acılmıyor lvl leri geneldi 20-30 arası idi
    ayrıca adının kısa olması nedeni ile banlı charlar var acılmıyor
    şifre sıfırlarken adı a10 idi A10 iki boşluk yaptım sıfırladım ama hala bloklu

bir kac char daha denedim 32 40 48 dd li charlarım acılmış üstlerinden +8 chtin set olanlar var
    20-30 gb olan charlar var
    velhasıl kelam bu saatten sonra oyuna dönmek gibi bir düşüncem yok
    satıp parasını kumara yatırcam :D

Bunlar mı 100Bin TL?

Bizim bannlı charların bir kısmını kabaca yazayım,

3 adet Hesap, Ionia ve Kronos ta InnHostesleri 8 sayfa FULL +9 ve +10 piyasa itemleri ile doluydu
    20+ adet kadar Madalyon charı, 8 Serverda King ve alt kalitede Madalyon 9999 şeklinde
    1 Adet 2 serverda GM char.
    8 adet Dupe yapmaya hazır buglı özel char, şuan açsalar charı yine dupe yaparım o tarz bir bug :) Ama en son banndan sonra K2'nin aklı azıcık çalışan GM varsa hesabı silerdi, silinmemiş ama blocked sadece.
    600+ adet Aresden, o dönemki en son açılan son server Kronos'a kadar üstü ve yan charlarında GB olan, tahmini hesapla 300K GB sahip depo charları...

Yine şuan idlerini bile hatırlamadığım test ederken harcadığım, 3.party programdan, editden, dupeden, illegal itemden bannlanmış 50+ adet kadar hesap daha.

Bu oyun benim için 2008'de bitmişti, ticari anlamda da 2010'da bitti. Son 2 yıldır, ID ve Pass elimde olan bir kaç hesabın bannı açılır umuduyla ara ara bakıyorum sadece.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.