Şimdi Ara

Bann'a bak bi de bana bak xD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar banlandim.Acaba niye? Charimda tbl bile yoktu ustelik archer bile değildim.Assastim

Ionia da charim ın adı Jante ydi.Bilinen bir chardi.Normal kasiyordum.Elle.Hicbir akla uygun degil ban yemem.Nedensiz.Platinum premium aktifti.

İtemler de yalan oldu.

bilgilerim sunlardi:

Nick:Jante
    Level:70
    İtemler:+7 Dark Vane,+8 Mirage Dagger,Black dragon necklace,dual +1 kekuri,belt of dex,Dual 10 dex earring
    Np:17k

ustelik bu noah azaltma gibi sacma bakimlarda bir suru sey kaybettim.(alakasiz olarak exp,inn hosstess bugundan giden itemler falan filan)

Sacmalik bu zaten aklima ban sebebi gelse buraya konu acmazdim.

K2 ty for ''Karne Hediyesi''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRkNeS$ -- 12 Haziran 2009; 12:13:30 >

• dün de arkadaşım agaç partye girdi kabul tuşuna basar basmaz dc:S sanki kasıldı bişe etti gitti 20 gb lik item Allah belalarını wersin ardreamda adamlar terör estiriyor bunlar gelmiş slotlarda ban atıyolar bunları tutup var ya..... bi gün bana da vuracak piyango eminim geç olmadan satıp bıraksak mı ne etsek bilemiyorum banlanırsm feci koyar 1250 tl degerinde item var karakterde.
  • Ya ticket attım ben yıne de hicbir sey kullanmadım dıyorm.Tbl bile yoktu.Zaten oyundan tanıyan bilir.Ticket attım ben yine de.Bazi arkadaslar ticket atmami soyledıler.Hata ile kapatılan charlar 24 saat ıcınde kontrol edıldıkten sonra acılabılıyormus.Zaten benim char 500lira degerindeydi.Ustelik cypher daki Jante,NolbertoSolano charım da gitti(Juzz) id olarak toplasan 1 milyar zarardayım.Cypherdaki charlarımda 200k kadar np vardi.Zaten ben mal miyim hile bilmem ne kullanacak kadar ban saatime baktm ogleden sonra 15.30 sıraları.Ben o zaman ne parti kastım.Ne de online idim.Umarım bır yanlıslıktan ibarettir.(hic sanmam ama )K2
  • oyunu iyice batırdılar zaten yakında kimse oynamazsa bu oyunu o zaman napcaklar cok merak ediyorum
  • hiçbirey kulanmadım dıyorsun .
    sana soyle acıklıyayım yanı o an degılde eskıden kulanıyor veya o an partide bi k0xper yada illa rogue olması gerekmıyor priestede olabılıyor k0xp kulanılan partide bulunman bıle senın banlanma nedenın az cok bılıyorsun az cok . ta 1 levelde bile k0xp kulanmıs veya k0xp partide bulunmus olabılırsın belkı yawaslatılmıs ban atıyorlardır ve sen listede olabılırsın ban nedenlerın bunlar olabılırkı son yazıdıgımı k2 nın son gundemdekı hali one alınarak yapabılecegını sanmam ama buyuk ıhtımal o an kastıgın partide k0xp kulanan vardır priest warrıor vs.sen farkında degılsındır ve en son ıhtımal % 10 kor kursuna gıttın g.olsun ticked işe yaramaz soguk su gercektende uzgunum ınoıa gıbı yennı serverde o ıtemler yazık olmus tekrar g.olsun.
  • Arkadasım ben 1 levelde k0sp kullanırmıyım? mantıga uygun mu ornegın bıle aykırı 1levelde k0sp kullanıp 70 level de mı kullanmayacagım?

Sana garanti verebilirim ki koxp tbl heaven mıdır nedır bunların hıcbırını kullanmadım hayatım boyunca.Ben cypher dan gectım zaten orada ardream de en tanınan adamlardan bırıyım tbl bıle yoktu dıyorum.Ayrıca ısterse 10kere banlasınlar çok umrumda.Ben emek verırken k2 nın mallıklarını da goz onunde bulundurdum.Sadece kısısel olarak ,bir oyuncu olarak yapmam gereken gorevleri yerıne getırıyorm(ticket atmak,forumu bılgılendırmek)

ayrıca su soguk su lafı da iyicene cocuklaştı.Ben bu banın uzerıne su bıle ıcmem .Ama yorumlarından ve bilgilendirmelerinden dolayı tesekkur ederım.Bu dedıgın herhangı bır koxp olayıyla hıcbır baglantım bulunmadı.En kucuk ıhtımal dedıgın gıbı prıestlerde falan oto olunca olabılır.(tb dekıler falan).Ancak bu sacmalık.Yanı ban saatımle onlıne olma saatımı karsılastırıyorum da .Dun gece char saat 10 dan 12 ye kadar eslant townda partisiz bir sekılde oturur durumdaydi.Eger bu oto muhabbetıyle ılgılıyse oyunu banlasınlar.Bi daha acmasınlar.Dupe duz aptallık.Zaten bıraktım oyunu.
    Kendı mallıkları rakıp mmorpg lere gore saygınlık kaybederler.Biri ss ceker yollar photoshoplar,yapmak ısteyen herseyı yapar.Bdw de sahit olmustum.Partimdeki bir arkadas aleenia on ken ılettıgı tum koxperları banlattı(sanıyesınde)bu da gm lerin ne kadar aptalca calısma yaptıgını gosterır(aptalca olan arastırmadan tek tık ban,koxper banlaması değil.) Neyse bayagı uzattım ben tıcket attım.Su ban mallıgının yanına neden de koysalar da bızde anlasak neden banlandıgımızı.Benı oyundan tanıyan bılır ben archer bıle degıldım kı

• quote:

Orjinalden alıntı: DaRkNeS$

Arkadasım ben 1 levelde k0sp kullanırmıyım? mantıga uygun mu ornegın bıle aykırı 1levelde k0sp kullanıp 70 level de mı kullanmayacagım?

Sana garanti verebilirim ki koxp tbl heaven mıdır nedır bunların hıcbırını kullanmadım hayatım boyunca.Ben cypher dan gectım zaten orada ardream de en tanınan adamlardan bırıyım tbl bıle yoktu dıyorum.Ayrıca ısterse 10kere banlasınlar çok umrumda.Ben emek verırken k2 nın mallıklarını da goz onunde bulundurdum.Sadece kısısel olarak ,bir oyuncu olarak yapmam gereken gorevleri yerıne getırıyorm(ticket atmak,forumu bılgılendırmek)

ayrıca su soguk su lafı da iyicene cocuklaştı.Ben bu banın uzerıne su bıle ıcmem .Ama yorumlarından ve bilgilendirmelerinden dolayı tesekkur ederım.Bu dedıgın herhangı bır koxp olayıyla hıcbır baglantım bulunmadı.En kucuk ıhtımal dedıgın gıbı prıestlerde falan oto olunca olabılır.(tb dekıler falan).Ancak bu sacmalık.Yanı ban saatımle onlıne olma saatımı karsılastırıyorum da .Dun gece char saat 10 dan 12 ye kadar eslant townda partisiz bir sekılde oturur durumdaydi.Eger bu oto muhabbetıyle ılgılıyse oyunu banlasınlar.Bi daha acmasınlar.Dupe duz aptallık.Zaten bıraktım oyunu.
    Kendı mallıkları rakıp mmorpg lere gore saygınlık kaybederler.Biri ss ceker yollar photoshoplar,yapmak ısteyen herseyı yapar.Bdw de sahit olmustum.Partimdeki bir arkadas aleenia on ken ılettıgı tum koxperları banlattı(sanıyesınde)bu da gm lerin ne kadar aptalca calısma yaptıgını gosterır(aptalca olan arastırmadan tek tık ban,koxper banlaması değil.) Neyse bayagı uzattım ben tıcket attım.Su ban mallıgının yanına neden de koysalar da bızde anlasak neden banlandıgımızı.Benı oyundan tanıyan bılır ben archer bıle degıldım kı

Sana diyecekleri cevabı söyleyim "Koxp var mış"
    Sonra sen diyeceksin bu imkansız lütfen taratın faan filan onlar diecek " maalesef elden gelen birşey yok"

Olay bu maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: DaRkNeS$

Arkadasım ben 1 levelde k0sp kullanırmıyım? mantıga uygun mu ornegın bıle aykırı 1levelde k0sp kullanıp 70 level de mı kullanmayacagım?

oncelıkle bak ne guzel yorumlamıssın. bende sana dıyorumkı oyunda cok k0xpcu var mutlaka bulunmussundur bulunmaman ımkansız bir olasılık . ondan olabılır dedıgım gıbı yada gm restgele ban atmıstır oyunun su ankı halını dusunursek. soguk su lafınada bukadar alınacagını bılsem yazmazdım .

• @rthl aga ya ne yaparlarsa yapsınlar.Ben denedım ticket atmayı da, zaten koxp'tan exp kasamadıgımız,np kasamadıgımız bir oyunda tickettan cok fazla bısey beklenmez ama bu ban benım charım ıcın ne kadar beklenmezken gerceklesmısse tickettan cevap gelmesi imkansiz değil.

@UN!QuE bu ban rastgele olsa zaten sorun yok tickettan ne bıleyım bı yerden ılla destek gelır.Gelmese de bır umut iste.Soguk su lafına alınmadım zaten de herkesın soyledıgı banel bir laf sadece onun için artık asırı kullanıma kacmaya basladı.Artık bırılerının elestrılmesı gerektıgını farkettım soguk su lafından bu da sana denk geldı.Aramızda bısey yok yanı alınmadım da ve tekrar tekrar tesekkurler yorumlarından dolayı (herkese)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRkNeS$ -- 12 Haziran 2009; 16:18:38 >
  • banlandığı saat 15:18 olarak gözüküyor dün. o saatte bilgisayarım açık ve eslant ta oturuyor halde duruyordu char.
    townda iken ne yapmış olabilirim ki banlanmama sebep olucak? ayrıca otururken? bilgisayar başında bile değilken...
    kafalarına göre banlıyorlar. birisinin şikayet etmesi yalan dahi olsa yeterli demekki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alone_In_The_Dark

banlandığı saat 15:18 olarak gözüküyor dün. o saatte bilgisayarım açık ve eslant ta oturuyor halde duruyordu char.
    townda iken ne yapmış olabilirim ki banlanmama sebep olucak? ayrıca otururken? bilgisayar başında bile değilken...
    kafalarına göre banlıyorlar. birisinin şikayet etmesi yalan dahi olsa yeterli demekki.

inoıa yenı serrver ve cekısme var herkezde cekemeyen bırısı sıkayet eder gm aldırmaz 3 - 4 kısı daha edınce gm onlara uyarak ban atmıstır dıye dusunuyorum artık .
  • Ya biz ticket sansımızı denedık cevap gelırse belkı kurtarırlar.Olmaz sa olmadı deyecegiz.Zaten boyle bı mallık hılesız oynayan bırının basına gelmeden anlasılamayacak bir duygu.
  • Bırakın artık oynamanızı istemiyorlar siz hala inat ediyorsunuz.
  • Bırakmayı denıyorum da su an hersey bellı degıl.Peki ya bıze derken senın ımzana ne demelı? Bellı kı knıghtla ılgılı herseyını koparmamıssın.
  • Evet arkadaşlar bende dün gece itibari ile ban yedim.Charın ban yediği saatte ben pc başında değildim.Char maradonda pazarda duruyordu.Kosperler yüzünden bdw bile girmezken durduk yere gelen bu bandan inanın şok oldum.Her hangi bi açıklamada yok şu veya bu sebepden ban yediniz diye.Ticket attık bakalım.Cevap alabilen olursa lütfen paylaşsın arkadaşlar.
  • tamam kardes.Kıme once gelırse buraya yazalım.Ben ticketi ingilizce attım karakterımın kontrol edılmesı ıcın cunku bende 1 tane bile hıle programı kullanmadım.Zaten o ticket a tıkayınca ban lınkı var orada yazılanlar da soyle : eger karakterınızde 3rd program kullanmadıgınızdan emınsenız ve bunun bir hata oldugunu dusunuyorsanız kesınlıkle tıcket atın dıyor.Lınk var orada istersen okuyablrsn.Yanı attıgım bu tıcketa her turlu cevap gelmesı gerekıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRkNeS$ -- 12 Haziran 2009; 22:14:52 >
  • O zaman soğuk su yerine soğuk duş desek nasıl olur
  • Hocam Sadece Bdw Giriyorum Artık Ondan Ban Yersemde Ana Ata Düz Giderm Ama Yapcak Bişey Olmaz Üzüldüm Sizin Adınıza Ama Sanırım Yapılacak Bişey Yok Pvp Felan Oynayabilirsin Diyecem Saçma Olcak
  • Kardes ben bdw bile gırmıyordum kosperler yuzunden.Knight online bırakalı 2 yıl olmuştu Pathosda ortamımızdaki arkadasların ısrarı üzerine başlamısdım.Keşke başlamasaydım dıyorum sımdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.