Şimdi Ara

Banned Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar clandan 2 iki arkadas SV de sisman adamların orda kasarken biri " whisper" dan önce "hello " ve sonra " got a second " die yazıyor. nickini hatırlamıyorlar. daha sonra da ikisi de 1 er dakika arayla oyundan atılıo ve ikisi de ban yiyor.

acaba bizim arkadasları bot sanıp mı banladılar ? bu konu da ne yapmak lazım

biri yardımcı olursa gercekten cok sevinirim

nickler : BeyaZKurT33 ve BoZKurTMetEHaN

emeği gecen herkese tesekkürler

• Whisper ile kim kime ne yazmış ben anlamadım. Eğer ki adamların %100 temiz oyuncular olduğu kesinse yazayım bir ingilizce 1:1 inquiry yollasınlar GM'lere. Ama durumu net anlayamadım.
  • Sen Mert biraderi dinle olayın tam gidişatını anlat ingilizce olarak yazsın gönderin kesin cevap alırsınız onun yardımı sayesinde birsürü malzememi kurtardım .
  • 1:1 ben yazdım ama henüz cevap gelmedi...

simdi bu iki arkadas Silent Valley'den Crimson Sky'a giden yolda kendilerini kasıolar party bonusta.
    ordaki cıplak sisman moblarda. ama sanırım orda birine ks yapmıslar. bunlar orda kasmaya basladıktan bir süre sonra biri bu arkadasların yanına geliyor ve bunlara fısıldıyor .
    " hello " ve " got a second " die.. bunların yanına gelip fısıldayan adamın adı bilinmemekte. arkadaslar hatırlamıyor kimin fısıldadığını. 1 dakika kadar sonra da ikisi de oyundan atılıyor.

sonra tekrar ID ve PW yi yazdıkların da " BANNED " die koca bi yazıyla karsılasıyorlar...

adamların ikisi de bot kullanmıyor ve simdiye kadar hic kullanmamıslar ayrıca CM de köprüye de pazar kuranlardan değiller..

ks bir ban sebebiyse sanırım oyunda ks yapmayan kimse de yoktur...

arkadasların nicklerini yukarda yazmıstım. en azından ban yeme sebeplerilerini öğrenelim ve hatta mümkünse banı kaldırttıralım.

tekrar tesekkür ederim

• Durum sadece bundan ibaretse banlanmaları çok acaip. Hem de o kadar kısa bir sürede. Bot kullanmadıklarını ve köprüye pazar açmadıklarını söylüyorsun. Eğer popüler bir oyuncuya karambole küfür etmişler ise, direk ban yemiş olabilirler. D4H'tan birine çok dellenip küfür etmiştim, kadın bana 1 hafta ban yedirtmişti hem de 1 saat içinde falan. Ben arkadaşların suçunu araştırmak için demiyorum bunları yanlış anlama. Eğer %100 masumsalar zaten banları açılır. Başkasının account'undan 1:1 yolladıklarında bakmıyorlar, sen onlar için sorduysan cevap vermezler. Kendilerinin accountlarından yazmak durumundalar ve sadece kendi durumlarını sorabilirler. Dinamip IP kullandığını kesinlikle yazmaları lazım, yoksa ban mevzularında dikkate almıyorlar. Olabilecek kötü durumlardan bir tanesi IP üzerinden account ban. IP'ler sürekli değişiyor, ben modemi resetleyince benden 2 saat önce bot kullanmış birisinin IP numarasına sahip olabilirim. GM'ler de öyle birşeyi tespit ederlerse onu bile banlayabiliyorlar. CC Fraud diye bir mevzu vardı netgame'i 100k $ dolandırıp HT itemlerinden satın alınıldı ve oyuna girdi bu kadar çok item. Öyle bir item satın almışlarsa ve tespit edildiyse o itemlerin geri çekilmesi için banlanmış olabilirler geçici süreliğine tabi. Aklıma gelen tek sebepler bunlar, aşağıya da inquiry'i yazayım:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat illa ki yazılsın yanına (GMT +2) şeklinde belirtmek lazım, adamlar Los Angeles'da saat dilimlerimiz farklı. Dinamik IP olduğu illa yazılması lazım. account isimleri ve char isimleri yazılması lazım, hangi server ve hangi harita olduğunu yazarlarsa iyi olur.

On the date Ay/Gün/Yıl (adamlar ters yazıyor tarihi) at ss:dd (gmt +2), My char ????? of my account ????? has been banned without a particular reason. A guy whispered me on chat as "hello" & "got a second". In a while game kicked me out and when I tried to login back, I got the warning of that my account was banned. I'm a legal player, I was never meant to break the TOS. I guess there is a mistake on something and I got banned. I have to point that I'm from Turkey and I'm using dynamic IP. While tracing my account for unbanning operations please take this information for your consideration. I appreciate your any answer. Hope to hearing from you soon.

Şu kadarını yazmaları en azından bilgi almaları için yeterli olacaktır. Masumsalar, banları da zaten açılır.

• Allah razı olsun. cok saolasın. bunu ben onlara iletirim ve onlar da eklemeleri yaparak iletirler..

bu arada senin oyundaki nick ne acaba ? cok gizliyse söylemene gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.