Şimdi Ara

banner'ı menü başlangıcına göre hizalamak??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim basit bir sorunum var ama siteyi dreamweaver kullanarak yaptığım için ve kodlama bilmedğim için çözemiyorum.Sorunum şu:

Sitenin üstündeki koyduğum banner dreamweaver de koyduğum yerde açılmıyor. Yani donanımhaber forumunun üstünden örnek vermek gerekirse

Ana Sayfa | Profilim | Gelen Kutusu | Takip Listem (Yeni) | Popüler Konular | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
    Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Forum kuralları | Reklam ver

buranın üstündeki türkiye bayraklı donanımhaber logosunu site hangi çözünürlükte açılırsa açılsın Anayasayfadaki A hizasından başlamasını istiyorum.Bunun için hangi kodu kullanmam gerekiyor acaba ? ben sadece ortalamak için gerekli olan kodu biliorm.Teşekkürler.

• Mesela 2 satırlık bir tablo açtın üst tabloda logo altında anasayfa falan filan var logoya tıklayıp sola hizalamayı seçmen yeterli. DWde kod yazmanı anlamadım ayrıca herşey programla kodlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokomeloid -- 30 Ağustos 2010; 21:53:07 >
  • DW de kod yazmıyorum , kodlama bilmiyorum o yüzden dreamweaver kullanarak yapıyorum siteyi dedim.Bir tane css tema editliyorum da herşey css menü içerik falan sadece banner ı dw kullanarak eklicem.Ama hizalanmasını istiyorum.Bir tane draw layer açtım içine resmi koydum , dw 'deki design bölümündeki görüntüsü tam anasayfaya hizalı ama önizleme yaptığım zaman çözünürlüğe göre değişiyor yeri. Ben tam anasayfadaki a ya göre hizalanmasını istiyorum .
    Sola hizalamayı seçmen demişsin ama öyle birşey göremedim logoya tıkladığım zaman tam olarak söylermisinz ne yapmam gerektiğini ? ingilizce kullanıyorum ayrıca.
    teşekkürler.
  • Editlediğin temayı dw'de açılmış halinin ekran görüntüsünü paylaşırsan yardımcı olabilirim.
  • Dreamveawer Design kısmında çalışıyorsan herşeyi düzgün görmen mümkün değil. CS4 ya da CS5 kullanıyorsan, Live View deyip orda görmen lazım ya da tarayıcı da açıp öyle görmen lazım.
  • tarayıcada açıp gördüm işte ama dreamweaver design' da göründüğü gibi durmuyor tarayıcıda.Her çözünürlüğe göre farklı oluyor. Ayrıca css olduğu için tema , koyduğum banner ı normal layerla koyduğum için sağ tıklayıp align den ne seçersem seçeyim (center , left , right ..) yeri değişmiyor.Yine css şeklinde koymam gerekiyor ama kodlama bilmiyorum ne şekilde koyabilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reprobate -- 30 Ağustos 2010; 22:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reprobate

tarayıcada açıp gördüm işte ama dreamweaver design' da göründüğü gibi durmuyor tarayıcıda.Her çözünürlüğe göre farklı oluyor. Ayrıca css olduğu için tema , koyduğum banner ı normal layerla koyduğum için sağ tıklayıp align den ne seçersem seçeyim (center , left , right ..) yeri değişmiyor.Yine css şeklinde koymam gerekiyor ama kodlama bilmiyorum ne şekilde koyabilirim acaba ?

Açık konuşayım şu dediğinden br damla birşey anlamadım. Kullandığın banner, bir resim mi yoksa bir flash nesnesi mi? Nereye hizalamak istiyorsun onu bile yazmamışsın. Tam olarak neyi nereye koymak istediğini söyle. Ben de yardımcı olmaya çalışayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcon ve Yazı stili değiştirme
    11 yıl önce açıldı
    pdf de yazdır tuşu aktif değil
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarayıcıdaki görüntüsünü ve dwdeki görüntüsünü ss'lemelisin.
  • http://img256.imageshack.us/img256/3791/resimb.jpg

burada kırmızı kutuları menü düşünün.Resim buraya gelicek yazısının başladığı hizada olmasını istiyorum.Ama dreamweaver design'da tam hizada gözükmesine rağmen , preview diyip açınca tarayıcıda sola kaymış gözüküyor.Css olarak eklemem lazım heralde çünkü site css sadece bu resim dreamveawer la eklendi.O yüzden align ne seçersem seçeyip değişmiyor.
  • Sitenin CSS olması gibi bir kavram yok bunu bir açıklığa kavuşuralım. CSS dosyanı ve HTML dosyanı görmeden sana birşey söyleyemem çünkü değerleri nedir bilmiyorum. Sen kodları buraya yaz. Gerekeni yaparız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.