Şimdi Ara

Banyo ısıtma yöntemleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum kış yaklaşıyor. Çoğu insanın en çok istemediği şey: Buz gibi banyoda yıkanmak.

Temizlik bir ihtiyaçtır fakat kış mevsiminde banyoların soğuk olmasından dolayı çoğumuz bu ihtiyacımız ya titreye titreye, yada çok kısa sürede çıkmak için hızlıca ve iyi yıkanmadan görüyoruz.

Ben kendi tekniğimi yazıyorum:

Malzemeler:

1 kova
    Sıcak su sağlayacak (kaynar suya yakın) şofben.
    Ufak bir banyo (2 m^2'den düşük.)

Yapılışı:

Banyoya girmeden tercihen 1 saat önce kovaya sıcak suyumuzu dolduruyoruz. Kapıyı sıkıca kapatıyoruz ve 1 saat oyalanıyoruz. 1 saat sonrasında çamaşırlarımızı hazırlayıp hızlıca banyoya giriyoruz ve güzelce yıkanıyoruz.

Dışarısı don mu tuttu? Banyoyu ısıtmak çok mu zor? Çözüm basit. Banyoya girdikten sonra gider deliğini kapatıyoruz (Fazlalık banyo liflerini giderin üstüne koyabilirsiniz. En iyi performans için liflerin üstüne ağır şampuan şişesi koyabilirsiniz.) ve sıcak su kovamızı banyo zeminine boşaltıyoruz. Burada dikkat edilecek husus ayağımızda banyo terliği olmalı. Yoksa 1-2 gün çorap giyerken ve ayaklarınız üstünde dururken zorluk çekebilirsiniz Mini saunanız hazır. Yaklaşık 15 dk sonra gider deliğini açıyoruz. Çünkü zeminden dolayı su soğumuş olacaktır.

En iyi verim için sıcak suyla banyo duvarlarınıda yıkabilirsiniz. Yalnız bu Duşakabinlerde pek işe yaramaz.

Bir diğer yöntem:

Dar gelirliliğin alemi yok. Git evine kalorifer döşet.

Sizde tekniklerinizi yazarak konuyu zenginleştirebiliriz.

• Emeğe saygı beyler.
  • Su depona i tane şalterli su ısıtıcı bağlat gitsin az elektrik yakıyo suyu kaynardan beter yapıyo hemde şalterli istediğin zaman aç..

Bizim ev doğal gaz.. Adanada öyleydi oda sadece kışın işe yarıyodu yazın güneş enerjisi 7/24 sıcak

Fail olmuşum ama olsun buda su ısıtma yöntemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 6 Ekim 2011; 23:03:56 >
  • ağzınıza soğuk su alın. Su ağzınızda dursun yıkanın üşümessiniz bi sitede görmüştüm işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

ağzınıza soğuk su alın. Su ağzınızda dursun yıkanın üşümessiniz bi sitede görmüştüm işe yarıyor

Ben yutarım o suyu. Ağzımda tutabileceğim maksimum süre 5 dk

Ertesi gün burnumuzu çekmeye başlamayalım sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mutfak ve Banyo Tadilatı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.