Şimdi Ara

Banyo yaparken kaç kere şampuan kullanıyorsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldum olası 2 kere sürerim şampuan.İlkinde çok dikkat etmem arkaya doğru suyla beraber ellerimle saçları ittiririm.İkinci sürüşümde iyice durularım.Bu çok daha güzel görünmesini sağlar.Her banyoda 1 kere sürmeyi yaklaşık 1 yıldır deniyorum ve bana kalırsa 2 kere sürüp durulamak candır.Çeyrek avuçla, yarım avuç arası birşey sürüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 12 Ekim 2013; 20:18:40 >

• 1 tane yap geç ama şampuan kaliteli olsun

Sonuçta kimyasal madde zarar verir saçına.1 yeterli
  • 3 kere sürüyorum tabi kepek şampuanı olduğu için midir nedir ilkinde köpürmüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

3 kere sürüyorum tabi kepek şampuanı olduğu için midir nedir ilkinde köpürmüyo
    ilk sürdüğümde saçımın iyi temizlenmediğini düşündüğüm için iki kere yapıyorum
  • şaka gibi ama 2 ay öncesine kadar en az 5 kez en fazla 10 12 kez şampuanlardım ve 5 dk kafamda Beklerdi şimdi ise 3ü geçirmemeye çalışıyorum
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    ilk seferinde kafan kirli olduğundan köpürmüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Alıntıları Göster
    Oldum olası iki kere sürerim, zaten kafa kirliyse biraz ilkinde köpürmüyor :D ben de basıyorum ikinciyi köpük oluyor her yer sonra ver odunu ver odunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftada 1 kere banyo yapıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Alıntıları Göster
    1 kere sürünce saçım çabuk yağlanıyor, 2 kere sürünce mis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

şaka gibi ama 2 ay öncesine kadar en az 5 kez en fazla 10 12 kez şampuanlardım ve 5 dk kafamda Beklerdi şimdi ise 3ü geçirmemeye çalışıyorum
    hocam o senin fantezine bağlı 3 kere şampuanlayanlarda var 13 kerede
  • quote:

şaka gibi ama 2 ay öncesine kadar en az 5 kez en fazla 10 12 kez şampuanlardım ve 5 dk kafamda Beklerdi şimdi ise 3ü geçirmemeye çalışıyorum

Ben 3 kere sürdüğümde yaşım çok küçüktü.Genelde dalgasına sürerdim.Ama 10 sürüşe Saçlarını merak ettim hocam.Millet kimyasal maddeleri çok sürmeyin vs. diyor.Senin saçın şuanki hali nasıl? Doğal ve canlı mı yani? Bence alakası yok.Asıl sürmezsek kötü

Üstteki ark. çok fena fantezi sahibi o zaman
    @sericatil18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 12 Ekim 2013; 20:23:51 >

• quote:

dökülme varmı
  • 2 sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

quote:

dökülme varmı

Alıntıları Göster
    arkadaşım sen sordun bende söyledim tabiki herkezin fantezisi ayrıdır mesela bende 3 kere şampuanlıyorum kendimi bildim bileli
    Edit : konu yanlış yöne doğru ilerliyor

• Belli olmuyor..

Bugün 3/4 kere sürdüm. (bebek sampuani kullaniyorum)
  • 2
  • quote:

quote:

dökülme varmı

valla acelem olunca minimum 5 di ama işim yoksa 10dan 15e kadar gidiyordu o derece psikopata bağladım birde her sürdüğümde garanti 5 dk Beklerdi öğlen girer akşam çıkardım banyodan Saçlarımda hiç dökülme yok sık zaten bir iki tel bile zor dökülür banyoda ama matlık var eskidende vardı sanırım saçıma uygun şampuan bulamadım ondan herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

arkadaşım sen sordun bende söyledim tabiki herkezin fantezisi ayrıdır mesela bende 3 kere şampuanlıyorum kendimi bildim bileli
    Edit : konu yanlış yöne doğru ilerliyor
    2 iyidir Ayrıca saçlarımın parlak ve yumuşak olmasında da iki kez şampuan sürmemin büyük katkısı var. Çok sık şampuan değiştiririm. Bir şampuan turunda yaklaşık 4-4-5 dakika beklerim. Açık kahverengimsi,güzel bir saç rengine sahibim,güneşte sarımsı oluyor. Vücudumda hiç uğraşmadan oluşan kol ve bacak kaslarım dışında (biraz genetik etki var sanırım ) tek beğendiğim parçam saçlarımdır. Kaşlarımın martıya benzemesini de biraz olsun kapatıyor Millet kaşlarımın kapkara olduğunu görünce saçların boya mı diye soruyor

• 3 kâfi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

3 kâfi
    duruma göre 2 veya 3.
  • quote:

quote:

quote:

dökülme varmı

valla acelem olunca minimum 5 di ama işim yoksa 10dan 15e kadar gidiyordu o derece psikopata bağladım birde her sürdüğümde garanti 5 dk Beklerdi öğlen girer akşam çıkardım banyodan Saçlarımda hiç dökülme yok sık zaten bir iki tel bile zor dökülür banyoda ama matlık var eskidende vardı sanırım saçıma uygun şampuan bulamadım ondan herhalde

Anladım hocam.İyiymiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.