Şimdi Ara

Arkadaşlar doğru popo temizleme yöntemini açıklıyorum tuvalet kağıdı falan hikaye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
19.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Islak mendili 3lü-4lü alın silin sonra taharet musluğunu sonuna kadar kökleyin suyu poponuza denk getirin tam o bölgeye, sonra 2 li ıslak mendil alıp silin sonra kontrol amaçlı bir daha silin mission complate tuvalet kağıdı falan boş iş.Zaten tuvalet kağıdı olmuş 50-60 lira ıslak mendil 2 lira daha karlı.Böyle böyle bazı şeylerden tasarruf etmek lazım.

Ancak yabancıların musluksuz nasıl popolarını temizlediğini anlayabilmiş değilim 1 kez denedim 1 paket ıslak mendil harcayınca anca temizleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Eylül 2018; 1:33:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doğru Popo Temizleme Yöntemi: Klozet Kağıdı Bir Efsanedir!

Giriş:

Popo temizliği, kişisel hijyenin vazgeçilmez bir parçasıdır. Uygun temizleme teknikleri benimseyerek, olası enfeksiyonları ve rahatsızlıkları önleyebilirsin. Bu kapsamlı kılavuzda, sana doğru popo temizleme yöntemini adım adım açıklayacağız, böylece "popo nasıl temizlenir" endişelerini ortadan kaldıracağız.

Adım 1: Su ile Temizle

Klozet kağıdını bir kenara bırak! Popo temizliğinde en etkili yöntem sudur. Klozetin yanına yerleştirilmiş bir bidet veya portatif bir bidon kullanabilirsin. Suyun akışını popo bölgene yönlendirerek nazikçe temizle. Bu yöntem, dışkının tamamen giderilmesini sağlar ve tahriş olasılığını azaltır.

Adım 2: Yumuşak Bir Bezle Sil

Su ile temizledikten sonra, yumuşak ve temiz bir bezle popo bölgeni nazikçe sil. Sert veya aşındırıcı malzemeler kullanmaktan kaçınmalısın, çünkü bunlar hassas ciltlere zarar verebilir.

Adım 3: Önden Arkaya Doğru Sil

Popo temizliğinde doğru yön çok önemlidir. Her zaman önden arkaya doğru silmelisin. Bu, dışkının vajina veya idrar yoluna bulaşmasını önlemeye yardımcı olur ve enfeksiyon riskini azaltır.

Adım 4: Kuru Tut

Popo bölgesini temizledikten sonra, yumuşak bir havluyla iyice kurula. Nemli ortamlar, bakterilerin gelişmesi için uygun koşulları sağlar. Bu nedenle, popo bölgesini kuru tutmak önemlidir.

Ek İpuçları:

• Düzenli olarak duş al veya banyo yap.
    • Pamuklu iç çamaşırı giy, çünkü bu nemi emer ve hava sirkülasyonunu sağlar.
    • Kabızlık veya ishal gibi durumlarda, daha sık temizlik gerekebilir.
    • Popo temizliği sırasında herhangi bir kızarıklık, şişlik veya ağrı yaşarsan, bir sağlık uzmanına danış.

Sonuç:

Doğru popo temizleme yöntemi, kişisel hijyenin sağlanması ve enfeksiyonların önlenmesi için çok önemlidir. Bu kılavuzda açıklanan adımları izleyerek, popo bölgeni etkili bir şekilde temizleyebilir ve olası sorunları en aza indirebilirsin. Popo temizliği hakkındaki yaygın efsaneleri unutma ve su ile temizlemenin ve önden arkaya silmenin önemini aklından çıkarma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kıç kıllı degılse temizlemek sıkıntı değil,+ yedıklerimizin farkı var heral yabancılarla aramızdakı bok farkı ondandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka ıslak mendil ata ata tuvalet gideri ne hale gelir haberin varmı 60-70den kaçıcam diye daha büyük masraflara yol açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

kanka ıslak mendil ata ata tuvalet gideri ne hale gelir haberin varmı 60-70den kaçıcam diye daha büyük masraflara yol açar
    Çöp kovası diye bir şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

cop kutusuna boklu seyleri mi dolduruyon yav?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

quote:

Alıntıları Göster
    Aynen sonra onları açıp kokluyorum

• quote:

Aynen sonra onları açıp kokluyorum

guzel fantezi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim direk duşa gir en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay ıslak mendille sildim tek parça yetti bazen iki. ayrıca kokusu da güzel. Ayakta mı sıçıyon napıyon düzgün boşaltım yap pozisyonunu iyi ayarla ve işini hızlıca bitir klozette oturup konu açma kolayca temizlersin.

• Burger kingden menü alırken peçeteleri avuçlayarak aldığım için beni ilgilendirmeyen durumdur efenim.

• Islak mendili kesinlikle tuvalete atmayın. Malzemesi normal kağıt peçeteden farklı ve suda erimiyor. Kanalizasyonu tıkarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n201

kıç kıllı degılse temizlemek sıkıntı değil,+ yedıklerimizin farkı var heral yabancılarla aramızdakı bok farkı ondandır.
    Sen cıvık yiyon onlar katı şeyler yedikleri için koyun gibi boncuk sıçıyo kıç pislenmiyo
  • Olm ne bos islerle ugrasiyorsunuz ıslak mendil tuvalet kagidi gereksiz
    Isini gör donu kaldir devam et

• Ben dilimle temizliyorum. Tüm hayvan alemi böyle yapıyor. Bizim ne farkımız var.
  • Avuçlayıp yıkayacan, başka türlü tam temizlenmez
  • Ne b.ktan 1 konu

• Ben önce kabasını alıyorum tuvalet kağıdıyla 6 parça yapıyor. Ardınd yan taraftaki duşakabine mıçar pozisyon alıp başlığı tutuyorum tam deliğin altından yıkıyorum en az 10 saniye. Sonra tekrar 3 tam tuvalet kağıdı parçasıyla kuruluyorum. İşlem tamam oluyor. Kılların en az 3 haftada bir kesilmesi şart. O kıllar kesilmesse asla temiz olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam paketi gomdunuz bura patlayacak simdi

• Kıçım kıllı olduğu için taharet musluğu kullanmadığım zaman b.k kalıyor ve en kötüsü kıllara yapışıp kuruyor. Mutlaka taharet musluğu kullanmanızı öneririm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.