Şimdi Ara

Banyo Yaptıktan Sonraki Gün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben banyo yaparken saçımı şampuan + arap sabunuyla yıkıyorum. ve ertesi sabah saçıma şekil vermek çok zor oluyor ancak banyo yaptıktan birkaç gün sonra düzeliyor. Arap sabunu olmadan da banyo yaptım ama yine sonuç aynı. Bu arada elidor kullanıyorum. Neden böyle oluyor acaba?

• çünkü saçın biraz yağlanıyor o yüzden daha iyi şekil alıyor
  • Head & Shoulders.

Görevimi yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shade of Death -- 30 Eylül 2013; 21:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

çünkü saçın biraz yağlanıyor o yüzden daha iyi şekil alıyor

dediğimi iyi okumadın galiba şekil almıyor diyorum
  • aynı sorun bende de var
  • Hacı şakir kullan daha iyi şekil alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedikovalayankelebek

quote:

biraz zaman geçtikten sonra düzeliyor demişsin arkadasta yazmıs ki yağlandıgındandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

quote:

Orijinalden alıntı: kedikovalayankelebek

quote:

biraz zaman geçtikten sonra düzeliyor demişsin arkadasta yazmıs ki yağlandıgındandır.

yanlış anlamışım özür dilerim
  • kedikovalayankelebek kullanıcısına yanıt
    olur öyle arada
  • her sabah duj al, hem dinç hemde rahat oluyorsun
  • Arap sabununu ne diye kullanıyosun ? Zeytinyağlı sabunlar var yeşil onlardan kullan düzenli olarak hergun kafanı yika kolay şekil alacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 si bir arada pantene al , sanırım en yumuşak yapan o
  • Arap neyi? Oha naptın sen kozmetiğinden tıbbisine binbir çeşit şampuan varken?

Halı yıkamada kullanılan bir malzemeyi sen saçında kullanıyorsun e müsadenle o saç bir kaç yıkamada kendine gelemesin öyle değil mi?

Elidor'a devam et yada Gliss ürünlerine bak, tıbbi olarak bir şey istiyorsan ProZinc ürünlerine bak. Ben ProZinc'in mor kutusunu kullanıyorum 250ml'lik kutusu 25TL. Kepek, yağlanma, saç zayıflaması vs.vs.vs. her şeye karşı aynı anda etki gösterebiliyor ki ben de kafamda egzema ve kızarıklık olduğu zamanlar doktor reçeteme yazdığında tanıştım bu şampuanla. Tedavi biteli 1 yıl oldu ama hala bu şampuana devam ediyorum. Saçları da yumuşacık yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 30 Eylül 2013; 22:03:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Arap neyi? Oha naptın sen kozmetiğinden tıbbisine binbir çeşit şampuan varken?

Halı yıkamada kullanılan bir malzemeyi sen saçında kullanıyorsun e müsadenle o saç bir kaç yıkamada kendine gelemesin öyle değil mi?

Elidor'a devam et yada Gliss ürünlerine bak, tıbbi olarak bir şey istiyorsan ProZinc ürünlerine bak. Ben ProZinc'in mor kutusunu kullanıyorum 250ml'lik kutusu 25TL. Kepek, yağlanma, saç zayıflaması vs.vs.vs. her şeye karşı aynı anda etki gösterebiliyor ki ben de kafamda egzema ve kızarıklık olduğu zamanlar doktor reçeteme yazdığında tanıştım bu şampuanla. Tedavi biteli 1 yıl oldu ama hala bu şampuana devam ediyorum. Saçları da yumuşacık yapıyor.

Kardeş bizim buralarda çok kullanılıyor. Hataylıyız ve tabi oralarda arap sabunu üretimi oldukça fazla. Mersin'de yaşıyorum. Burada da oradaki kültür var birçok kişi arap sabunuyla yıkanıyor kokusu çok hoş. :)

• duştan sonra tara bi yayana doğru kurusun kendinden yat sonra sabah mis.

bu arada dalgalı sanırım arada bi geçiş dönemi oluyor bende de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chmecl -- 30 Eylül 2013; 22:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chmecl

duştan sonra tara bi yayana doğru kurusun kendinden yat sonra sabah mis.

bu arada dalgalı sanırım arada bi geçiş dönemi oluyor bende de olur.

yok saçım düz dalgalı değil. önü hafif kaldırıyorum okula falan giderken. saçımı kurutmadan yatarsam üşütebilirim ama.
  • Aynı şey bende de oluyo çözümünü bulamadım hala

• wax filan düşünmüyormusun yada sprey
  • dostum Head & Shoulders çok fazla denediğim şampuan arasında en iyisi çıktı...

(elidor , pantene , blendax (mentollüsü iyiydi ama marketlerde bulamadım diğer versionlar iyi değil) , kozanol (medikal şampuan))

6 aydır falan Head & Shoulders kullanıyorum saçlarım da bende çok rahatız :)
  • Her dustan sonra fön cek kesin cozum 1 ay fön cek sonra alisir hep o sekli aliyo ben de aynisini yaptim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.