Şimdi Ara

Banyo Yaptıktan Sonraki Gün (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kedikovalayankelebek

Arkadaşlar ben banyo yaparken saçımı şampuan + arap sabunuyla yıkıyorum. ve ertesi sabah saçıma şekil vermek çok zor oluyor ancak banyo yaptıktan birkaç gün sonra düzeliyor. Arap sabunu olmadan da banyo yaptım ama yine sonuç aynı. Bu arada elidor kullanıyorum. Neden böyle oluyor acaba?

Saçını şampuan lamadan önce her yerine elma sirkesi sür biraz kötü kokacak ama durulayınca geçer duruladıktan sonra tekrar şampuanla sonra gör sen yumuşak saçı ben böyle yapıyorum ve saçlarım çok sık olmasına rağmen acayip yumuşak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

dostum Head & Shoulders çok fazla denediğim şampuan arasında en iyisi çıktı...

(elidor , pantene , blendax (mentollüsü iyiydi ama marketlerde bulamadım diğer versionlar iyi değil) , kozanol (medikal şampuan))

6 aydır falan Head & Shoulders kullanıyorum saçlarım da bende çok rahatız :)

mentollü su yazın harika oluyo, kafayı acayip ferahlatıyo yıkayınca. mentollü sakız çiğneyince ağızda oluşan ferahlığı saçlarda yaşıyorsun. sanki biri kafama soğuk hava üflüyomuş gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

dostum Head & Shoulders çok fazla denediğim şampuan arasında en iyisi çıktı...

(elidor , pantene , blendax (mentollüsü iyiydi ama marketlerde bulamadım diğer versionlar iyi değil) , kozanol (medikal şampuan))

6 aydır falan Head & Shoulders kullanıyorum saçlarım da bende çok rahatız :)

mentollü su yazın harika oluyo, kafayı acayip ferahlatıyo yıkayınca. mentollü sakız çiğneyince ağızda oluşan ferahlığı saçlarda yaşıyorsun. sanki biri kafama soğuk hava üflüyomuş gibi hissediyorum

mentollü başgimpa , soykan , makro markette yok avmlerde arayacam artık :) kipa , carrefour , beğendik falan :D

• Eğer çıkışta saçını kurutmak için fönlüyorsan, soğuk şekilde fönle.

Ayrıca çok sıcak suyla saçını yıkarsan öyle olur.
  • Saç kremi kullan. Ben blendaxın kredimini kullanıyorum.

Bu arada günlük duş alın öyle haftada 1 2 kere almayın kardeşim havalar soğuk olsa bile günlük alın ayıptır günahtır bu insanlara.
  • Kulllanma sende ben oyle yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim saçta arkadaş duştan sonra ne şekil verirsem yıkayana kadar bozulmuyor Clear Men-Hızlı Stil kullanıyoruum(başka markalarda kullandım) yıkıyorum saçlarımı kuruladıktan sonra hafif kaldırıyorum sabah kalkayım aynı ertesi sabahta aynı zaten 3gün yıkanmayıp napıcan Arkadaşlar dalga bile geçiyor keçe gibi saçın var ellleriyle felan bozamıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.