Şimdi Ara

Banyodan sonra 2 gün saç şekil almıyor (çoğu şampuanı denedim.) (YARDIM!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçımı şampuanla yıkadıktan sonra (üstüne saç kremi de kullansam fark etmiyor) 2 gün saç gözümün önüne düşüyor yumuşacık oluyor 2 gün sonra ancak kendine geliyor ve rahatça şekil almaya başlıyor. Evde hobby nin biryantinli jölesi var ondan sürüyorum biraz kendine geliyor ama o zamanda hafif sertleşiyor oda hoşuma gidiyor biryantin denedim oda iyice memoli gibi yapıyor limon düşündüm küçükken ellerimde egzama gibi bişey vardı geçti ama kafamdada olabilir diye korkuyorum zaten garip kokar limon yav ? Ne yapabilirim önerebileceğiniz bişey varmı ?

Saç şeklim şöyle :

Önleri daha uzun arkaları ortalama o kadar yanlar 3 numara filan.

Yanlar azcık uzasın
    böyle oluveriyor böyle olmadan uzamasının bi yolu varmı iyice bakımsız gibi duruyorum sırf böyle olmasın diye 3 haftada bir berbere gidip yanları kısalttırıyorum.

Asıl amaç şurdaki gibi olmasıydı saçın ama yapamadım bu saçın ön kısmı ve arka kısmı aynı boyuttamıdır ? Birde Saçın göze doğru düşebilen kısmı yani ön kısmı diyim her tarafı aynı uzunlıktamıdır yoksa ortalar dahamı uzundur ?

Son resimdekiyle saç ve göz rengimiz bayağı benziyor yüz yapımızda bayağı benziyor ama benim yanak ve çene nin birleştiği yerdeki eğim daha yumuşak.

• 2 . gün şekil almasının sebebi saçının Yağlanması yağlı saç daha kolay şekil alır.
  • Yani seni saçın şekil almış sekilde görmüşsek bu en az iki gün yıkanmadığın anlamına mı geliyor?
  • SoğanlıPasta kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum hocam saça yağsızken şekil vermenin yolu yada banyoda saçı yıkmama rağmen yağlı olmasının bir yolu yokmu çok yağlı olmasın yani 2. ve 3. gündeki gibi olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Onu biliyorum hocam saça yağsızken şekil vermenin yolu yada banyoda saçı yıkmama rağmen yağlı olmasının bir yolu yokmu çok yağlı olmasın yani 2. ve 3. gündeki gibi olsun ?

Sadece saç kremi kullan yani bi dene istersen.
  • quote:

arkadaş yılda bir yıkanıyor galba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2380D2E6A

arkadaş yılda bir yıkanıyor galba

Alıntıları Göster
    @Recep Kalenderoglu Hayır banyo etmiş saçlarımı yıkamamış olabilirim yada saçlarımın sadece yanını yıkamış olabilirim. Yada çıkmadan önce fön ve jöle yardımı ile şekil vermiş olabilirim.

@SoğanlıPasta Daha önce deneyip sonuç alamamıştım diye hatırlıyorum ama birdaha deniycem.

@KNO3 Çok sık yıkandığım için sinirimi bozuyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ilk gün şekil almıyor bende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: orangeblu

Aynen ilk gün şekil almıyor bende de
    herkesde öle yapıcak bişey yok kardeşim çok istiyosan basıcaksın saç spreyini bak ozaman kalkar bu seferde çok yapış yapış olur saçın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

herkesde öle yapıcak bişey yok kardeşim çok istiyosan basıcaksın saç spreyini bak ozaman kalkar bu seferde çok yapış yapış olur saçın

Alıntıları Göster
    yapma yaww :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jahorick

yapma yaww :d

Alıntıları Göster
    1 saç uğruna bu kadar fotoğrafı iyi bulmuşsun.
  • Bak şimdi saçını yıkıyorsun kurulamadan geriye tarıyorsun sonra hafifçe kurulayıp biraz daha tarıyorsun sonra tel toka yardımıyla önleri geriye doğru yatırıp tokayla sabitliyorsun, zaten yaz sıcağında 1 saate kurur, daha sonra biraz daha bekleyip tokaları çıkarabilirsin.
  • Saç spreyi kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

Bak şimdi saçını yıkıyorsun kurulamadan geriye tarıyorsun sonra hafifçe kurulayıp biraz daha tarıyorsun sonra tel toka yardımıyla önleri geriye doğru yatırıp tokayla sabitliyorsun, zaten yaz sıcağında 1 saate kurur, daha sonra biraz daha bekleyip tokaları çıkarabilirsin.

Hocam ama öyle buza yalamış gibi yani nasıl anlatayım memolinin saçı gibi değil son attığım fotoğraftaki gibi olmasını istiyorum öyle olurmu ?
  • quote:

quote:

Bak şimdi saçını yıkıyorsun kurulamadan geriye tarıyorsun sonra hafifçe kurulayıp biraz daha tarıyorsun sonra tel toka yardımıyla önleri geriye doğru yatırıp tokayla sabitliyorsun, zaten yaz sıcağında 1 saate kurur, daha sonra biraz daha bekleyip tokaları çıkarabilirsin.

Hocam ama öyle buza yalamış gibi yani nasıl anlatayım memolinin saçı gibi değil son attığım fotoğraftaki gibi olmasını istiyorum öyle olurmu ?

Evde durduğun bir gün dene, zaten o kadar geride durmaz saçlar tokayla, elinle de düzeltirsin biraz.
  • Benim de öyle, çoğunluğun öyledir zaten. Böyle şeylere kafayı takmak saçma bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold_Spear

Saç spreyi kullan
    Benimkide 2 günden sonra şekil almıyor.2 3 tane şampuan denedim bir tek clear man iyi o da saç döküyor.
  • quote:

quote:

Ya da boşver tokayı

http://www.youtube.com/watch?v=U4Rf6EHjcqs&feature=youtube_gdata_player

Ama saçını kullandığın her gün yıka

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Var elbet formülü, dizi oyuncuları her gün saç yıkamak zorunda ancak hepsinin her bölümde aynı stildedir saçları.
    Senin için bence çözüm saç spreyi, saçı yaptıktan sonra fıslıyorsun rahatına bakıyorsun

• Bu ürünlerin isimleri ve fiyatlarını da verebilir misin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.