Şimdi Ara

Duştan sonra Saça şekil verme kafayı yiyeceğim ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
4
Favori
109.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben önceden clear şampuanla saçımı yıkıyordum ama kuruladıktan sonra saçım acayip şekilde kabarıyordu.
    sonra kabarmaya karşı etkili elidor erkek aldım onu kullandım.ama bu seferde kabarma gitti ama inanılmaz derecede saçım yumuşak.

duştan sonra saçıma ŞEKİL VEREMİYORUM.bunun taktiği nedir ? sırf yumuşak olmaması için haci şakir sabunla deneyeceğim birde.

kurutma makinesiyle kuruttum sonuç aynı.havluyla denedim sonuç aynı.saçı kaldırıyorum hemen geri yana yatıyor inanılmaz yumuşak.

ama 3-4 gün geçtikten sonra saçıma güzel bir şekil verebiliyorum ve öyle kalıyor.sırf bunun için 2-3 haftada bir banyoya girmeyi bile düşündüm

tavsiyeleriniz var mıdır ?

• İyi durula.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wto

İyi durula.

1 saat duştayım adam gibi duruluyorum artık daha ne yapıyım
  • +1 Ben de elidor kullanıyorum 3 haftadır.Valla öncekinden bi değişik ortadan ayrılıyor felan.Benimkiler de ancak 3 gün felan sonra düzgün şekil alabiliyor.Ama 2 gün içinde hemen yağlandıgı için bi işe yaramıyor .Bide öyle havluyla felan azıcık dokunsan acayip dağılıyor.Saç kurutma makinesini tahmin edin
  • hacı şakir deneme keçe gibi olur
  • önerdiğiniz bir ŞAMPUAN markası var mıdır?

ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 24 Mayıs 2012; 20:36:10 >
  • Dostum hangi sampuanmıs o oyle yumusacık eden isim marka/ model alalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Loreal kullan elidor neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Dostum hangi sampuanmıs o oyle yumusacık eden isim marka/ model alalım

aynen elidor saçlarımı mahveder ama denemek isterim
  • Dostum bende de buna benzer bir sorun vardı. Ama sorunu acaba nasıl saçlarım kabarmaz diye aramadım. Mesela benim saçlarım Tepemde de yanlarda da çok kabarıyordu. Yanlarda kabardımı da şöyle top kafa gibi bişi oluyodum çok rahatsız ediyordu. Sonra işte berberde Yanları aldırdım üstte saçımı daha fazla bıraktım. Ama orantılı bir şekilde uygun gözüküyordu. Kabarmasıda sonra bir anda avantaj sağladı çok güzel şekil verebiliyorum. Bence sende böyle bişiler dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Ya elidor kabarmaya karsi etkili mavi kutulu olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Ya elidor kabarmaya karsi etkili mavi kutulu olan

o şeker kokulu hava koşulları için olan şampuan berbattı o ya aman eksik olsun bimde alırım a2 miydi neydi o daha iyidir

• Kabarma sorunu bende de var saçlar kabarınca kafam büyük gözüküyor.En iyisi kafa yapısına uygun traş mesela ben subay traşı yaptırıyorum genelde kısayken yıkadıktan sonra sorun olmuyor.
  • dove dene bir de istersen dostum uzun süredir kullanıyorum ne kabarma oluyor ne de çok yumuşak, bir de sıcak suyun da etkisi var sanırım çok yumuşak olmasına
  • fazla kabarmaması için havlu ile kuruluyorum saçımı işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: wto

İyi durula.

1 saat duştayım adam gibi duruluyorum artık daha ne yapıyım

1 saat daha durula. Gerekirse başında saç kalmasın, hepsi kopsun, kafa derin kanla bulanıncaya kadar durula. Ama durula.

Ha bu arada...

Durulamayı unutma

• Şöyle bir not düşeyim.
    Banyoya gidemeyecek kadar üşengeçliğim tuttu, bendeki ne çok yumuşatıyor ne de kabartıyor.
  • head&shoulders mentollü yada clear cool sport mentollü kullan saçında 2 dakika beklet duştan çıkınca kurula ama biraz nemli kalsın çok az sonra da tarakla istediğin şekli verip kurumaya bırak bu arada saç kesimi de çok önemli
  • Elidor kullanıyorum ben. Kabarma oluyor ama saçı kurularken hafif nemli bırakıyorum istediğim şekli verebiliyorum ve sonra öyle kalabiliyor tabi gerekirse birazda saç sprayi sıkıyorum 3-4 gün yatıyorum kalkıyorum hiç etkilenmeden şekil bozulmadan geziyorum
  • clear cool sport kullan. önce havlu ile hafif kurula . sonra al makineyi şekil vererek kurut
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.