Şimdi Ara

Duştan sonra Saça şekil verme kafayı yiyeceğim ya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
4
Favori
109.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hobby zeytinyagi özlü. ayni dertten muzdaribim cok iyi geliyo tustan sonra su vurup sekil veriyom öyle kaliyor kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkıntı yıllardır var. Braun saç kurutma makinesi ve fırça var ama inatla şekil amıyor, dağılıyor.

• Arkadaşlar clear men cool sport kötümü?
  • Arkadaşlar şampuan işini bilmiyorum ama duştan sonra saç kurutma + fırça ile istediğiniz şekilde fön çekin daha sonra wax ile verdiğiniz şekli koruyacak şekilde saçlarınıza sürün (ben bonhair marka kullanıyorum çok kaliteli değil ama işimi görüyor) saçlarında istediğiniz şekile alışması önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

arkadaşlar ben önceden clear şampuanla saçımı yıkıyordum ama kuruladıktan sonra saçım acayip şekilde kabarıyordu.
    sonra kabarmaya karşı etkili elidor erkek aldım onu kullandım.ama bu seferde kabarma gitti ama inanılmaz derecede saçım yumuşak.

duştan sonra saçıma ŞEKİL VEREMİYORUM.bunun taktiği nedir ? sırf yumuşak olmaması için haci şakir sabunla deneyeceğim birde.

kurutma makinesiyle kuruttum sonuç aynı.havluyla denedim sonuç aynı.saçı kaldırıyorum hemen geri yana yatıyor inanılmaz yumuşak.

ama 3-4 gün geçtikten sonra saçıma güzel bir şekil verebiliyorum ve öyle kalıyor.sırf bunun için 2-3 haftada bir banyoya girmeyi bile düşündüm

tavsiyeleriniz var mıdır ?

Saç kurutma makinasinin soğuğa getir yukariya doğru üflesin makine her neyse ya ne anladiysan artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpionn06

Arkadaşlar clear men cool sport kötümü?

Konuyu hortlatmişsin bende yeni konu sandım

• Gençler bir tavsiyesi olan....

• yıkandıktan sonra saçları kendi kendine kurumaya bırakırsanız kabarıp elektriklenmesi gayet normal, güçlü bir fön makinesiyle yüksek hız düşük-orta sıcaklıkta iyice kurutun ondan sonra doğal bırakın veya şekillendirici kullanıyorsanız onu sürün
  • saçını en geç 2 günde bir,soğuk suyla,şampuansız yada çok az şampuan kullanarak durula dostum.duruladıktan sonra havluyla sadece ıslaklığını al biraz,ama kurulama.kurulama işini fön makinesiyle yap.nereye yatırmak istiyorsan yapabilirsin.saçını yumuşatıcı yerine hacim veren şampuanla yıka.soğukla yıkarsan aşırı yumuşamanın önüne geçersin,havluyla yapmazsan kabarmayı da azaltmış olursun.

fönle şekil verdikten sonra sprey kullanabilirsin sabit durması için.çok yumuşaksa saçın 5 derece sprey kullan.
  • Erkek adam yikanmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampuanı çok az dök. saçtaki tüm yağı attığı için öyle oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.