Şimdi Ara

Duştan sonra Saça şekil verme kafayı yiyeceğim ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
109.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ST4RK

clear cool sport kullan. önce havlu ile hafif kurula . sonra al makineyi şekil vererek kurut

Alıntıları Göster
    Bende saçımı yıkadıktan sonra rahat şekil verebiliyordum ama kuruyunca kabarıp bozuluyodu. Birkaç haftadır saç spreyi kullanıyorum duştan sonra istediğim şekli verip sprey sıkınca kabarma olmuyor şekil aynı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

arkadaşlar ben önceden clear şampuanla saçımı yıkıyordum ama kuruladıktan sonra saçım acayip şekilde kabarıyordu.
    sonra kabarmaya karşı etkili elidor erkek aldım onu kullandım.ama bu seferde kabarma gitti ama inanılmaz derecede saçım yumuşak.

duştan sonra saçıma ŞEKİL VEREMİYORUM.bunun taktiği nedir ? sırf yumuşak olmaması için haci şakir sabunla deneyeceğim birde.

kurutma makinesiyle kuruttum sonuç aynı.havluyla denedim sonuç aynı.saçı kaldırıyorum hemen geri yana yatıyor inanılmaz yumuşak.

ama 3-4 gün geçtikten sonra saçıma güzel bir şekil verebiliyorum ve öyle kalıyor.sırf bunun için 2-3 haftada bir banyoya girmeyi bile düşündüm

tavsiyeleriniz var mıdır ?

dostum aynı sorun bende de var. Kesinlikle şampuandan kaynaklanan birşey. çok şampuan denedim fakat sonuç hep anlattığın gibi. 2-3 gün geçmesi gerekiyor saça adam gibi şekil verebilmem için.

onun için haftada 2 kes duş alıyorsam 1 inde şampuan kullanmıyorum. 1inde kullanıyorum.

• sampuani az sik 3 defa yikiyorsan basini 1 defa yika.tam temizlenmez ama sert kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

sampuani az sik 3 defa yikiyorsan basini 1 defa yika.tam temizlenmez ama sert kalir

Bu mesaja katiliyorum orta parmak derecesinde head&shoulders kullan
    Belki cok temizlenmez az olur ama sekillendirmek istiyorsan bunu denemelisin
    Hergün soguk su ile saclarini yıka ama sadece bir kere şampuanla sonrasinda havluyla bi kere kurular gibi yap sekilendir sacin nemli kalsin kendi kendine kurusun böylece istedigin sonuca ulasabilirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Dostum hangi sampuanmıs o oyle yumusacık eden isim marka/ model alalım

aynen elidor saçlarımı mahveder ama denemek isterim

Ya elidor kabarmaya karsi etkili mavi kutulu olan

o şeker kokulu hava koşulları için olan şampuan berbattı o ya aman eksik olsun bimde alırım a2 miydi neydi o daha iyidir

Alıntıları Göster

Duştan sonra Saça şekil verme kafayı yiyeceğim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: t8300

Alıntıları Göster
    Benim de kabarıp saç tel tel ayrılıyor
    Banyodan çıkınca böyle oluyor

2 gün yıkamazsam şekil almaya başlıyor böyle oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Benim de kabarıp saç tel tel ayrılıyor
    Banyodan çıkınca böyle oluyor

2 gün yıkamazsam şekil almaya başlıyor böyle oluyor

Alıntıları Göster
    yumuşak olmasını istemiyosan zeytinyağlı sabun kullan ama saçın kuruysa kullan yoksa saçın iyice yağlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

head&shoulders mentollü yada clear cool sport mentollü kullan saçında 2 dakika beklet duştan çıkınca kurula ama biraz nemli kalsın çok az sonra da tarakla istediğin şekli verip kurumaya bırak bu arada saç kesimi de çok önemli

bu ürünlerin profesyonel etkili olanlarını öneririm.

Özellikle paul mitchell tea tree kullanmanızı öneririm.

bu yaz sıcaklarında 30 derece sıcakta bile ferahlık yaratabilio.

• kükürtlü sabun kullanırsın olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

kükürtlü sabun kullanırsın olur biter.
    hocam kabarıyorsa afro yap geç işte sempatik olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

kükürtlü sabun kullanırsın olur biter.
    ben clear men kullanıyorum sikinti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceWave

ben clear men kullanıyorum sikinti yok

Alıntıları Göster
    Saçınıza doktorunuz tavsiye etmedikçe sabun kullanmayın Birine iyi gelen iyi gelmez. Hocam çok yumuşak oluyosa soğuk suyla durula şöyle 2-3 dk bak nasıl şekil alıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suuuuuuuu

Saçınıza doktorunuz tavsiye etmedikçe sabun kullanmayın Birine iyi gelen iyi gelmez. Hocam çok yumuşak oluyosa soğuk suyla durula şöyle 2-3 dk bak nasıl şekil alıyo

Alıntıları Göster
    duştan çıktıktan sonra havluyla kurula, sonra hiç beklemeden saç fırçası ve fönle saçını şekillendir(tamamen kuruyana kadar), üstünü falan giy sonra wax kullan sorun çözüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: OlurÖyle

duştan çıktıktan sonra havluyla kurula, sonra hiç beklemeden saç fırçası ve fönle saçını şekillendir(tamamen kuruyana kadar), üstünü falan giy sonra wax kullan sorun çözüldü

Alıntıları Göster
    SABUNLA YIKA SAF
  • quote:

+1 aynen. ilk havluyla kurula hafifçe sonra fön makinesiyle şekil ver istediğin şekli verebilirsin öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

+1 aynen. ilk havluyla kurula hafifçe sonra fön makinesiyle şekil ver istediğin şekli verebilirsin öyle

Alıntıları Göster
    bende de aynisi var aynen 3 gun yikamazsam sekillenmeye basliyo bunun sebebi de sacin yaglanmasi zaten

cozum bulundu mu beyler bir urun var mi bende alayim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: omsima

bende de aynisi var aynen 3 gun yikamazsam sekillenmeye basliyo bunun sebebi de sacin yaglanmasi zaten

cozum bulundu mu beyler bir urun var mi bende alayim :(

Alıntıları Göster
    bulunsun. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

bulunsun. . .

Alıntıları Göster
    Merhabalar.
    Ben yuklaşık 2 senedir head shoulders kullanıyorum.saçım ince telli , yıkanmadığı zaman en fazla üç gün içerisinde yağlanıyor ve biraz da uzun.ilk kullandığım zamanlar oldukça memnunken şu sıralar bir hayli şakayetçiyim.nedeni ise çok fazla yumuşatıyor olması.saçım ince olduğundan haliyle sönük bir şekle bürünüyor... bazen uçlardan kırılma yapıyor ve son zamanlarda mevsimsel midir bilmiyorum fazlasıyla dökülme yaşıyorum.. saçlarım çok sık normalde...
    Bu tarz sorun ile karşılaşan var mı aranızda ? önerileriniz nelerdir ?

" head reklamlarında hep kepeklere karşılı etkili olduğunu savunuyor. kepeklere karşı gerçekten etkili fakat normal şartllarda çok üst düzey bir şampuan değil mi yoksa ?"

• quote:

Orijinalden alıntı: geywe54

Merhabalar.
    Ben yuklaşık 2 senedir head shoulders kullanıyorum.saçım ince telli , yıkanmadığı zaman en fazla üç gün içerisinde yağlanıyor ve biraz da uzun.ilk kullandığım zamanlar oldukça memnunken şu sıralar bir hayli şakayetçiyim.nedeni ise çok fazla yumuşatıyor olması.saçım ince olduğundan haliyle sönük bir şekle bürünüyor... bazen uçlardan kırılma yapıyor ve son zamanlarda mevsimsel midir bilmiyorum fazlasıyla dökülme yaşıyorum.. saçlarım çok sık normalde...
    Bu tarz sorun ile karşılaşan var mı aranızda ? önerileriniz nelerdir ?

" head reklamlarında hep kepeklere karşılı etkili olduğunu savunuyor. kepeklere karşı gerçekten etkili fakat normal şartllarda çok üst düzey bir şampuan değil mi yoksa ?"

Alıntıları Göster
    beyler benim saçım ince telli yağlı o yüzden head & shoulders ince telli saçlar için yağlanmaya kadar etkili kullanıyorum
    benim problemim saçım hiç kabarmıyor resmen kafa derime yapışık kalıyor ama ben biraz olsun kapartmak istiyorum
    hangi şampuanı tavsiye edersiniz? bu arada saçım gerçekten çok çabuk yağlanır :(

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

beyler benim saçım ince telli yağlı o yüzden head & shoulders ince telli saçlar için yağlanmaya kadar etkili kullanıyorum
    benim problemim saçım hiç kabarmıyor resmen kafa derime yapışık kalıyor ama ben biraz olsun kapartmak istiyorum
    hangi şampuanı tavsiye edersiniz? bu arada saçım gerçekten çok çabuk yağlanır :(

Alıntıları Göster
    Yağlı saçlar için Biomen tek geçerim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.