Şimdi Ara

Banyonun tuvaletine biri girdiğinde bütün apartman kokuyor, bir çözümü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce devlet zoruyla toki evlerine taşındım. Mühendis sağolsun nasıl yapmışsa apartmanda biri banyodaki tuvalete girince bütün bina kokuyor. 2 haftadırda biri sabahları giriyor ve ben ne zaman banyonun kapısını açsam içerisi lağımlardan kötü kokuyor. Havalandırma ortak (binada kim ne konuşuyor rahatça duyabileceğim şekilde ortak.) havalandırmayı kapattım ama yine aradan mı sızıyor nedir anlamadım. Bunun bir çözümü var mı? Bir tesisat çı çözebilir mi?
    Banyonun resmi, belki bir fikir verir:  Banyonun tuvaletine biri girdiğinde bütün apartman kokuyor, bir çözümü var mı?

• Oda spreyi al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavanda delikler var mı hocam

O deliklerin üstünde bi katman oluyo o açılmış olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradamdiro -- 14 Ağustos 2016; 13:15:10 >
  • sıçan adamı bulun ve sıçtığı yere gömün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafasibulananzenci

Oda spreyi al

Hiçbir işe yaramıyor. Adam nükleer santral gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: biradamdiro

Tavanda delikler var mı hocam

O deliklerin üstünde bi katman oluyo o açılmış olmasın

Ev yapılalı bir yıl oldu. Hem dediğim gibi tek bizim evde olmuyor. Bütün apartman kokuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhsenTvMuhabiri

sıçan adamı bulun ve sıçtığı yere gömün

Kokunun geçeceğini zannetmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eve Şöyle Bir Böcek Girdi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyle banyo tavanı mı olur ya sınıf tavanı gibi.yapıyor birşeyler sığırlar ama ne izolasyonunu düşünen var ne mantıksal düşünen var..

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

öyle banyo tavanı mı olur ya sınıf tavanı gibi.yapıyor birşeyler sığırlar ama ne izolasyonunu düşünen var ne mantıksal düşünen var..

Türkiye burası ne bekliyorsun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: compnaion

Yaklaşık 2 ay önce devlet zoruyla toki evlerine taşındım. Mühendis sağolsun nasıl yapmışsa apartmanda biri banyodaki tuvalete girince bütün bina kokuyor. 2 haftadırda biri sabahları giriyor ve ben ne zaman banyonun kapısını açsam içerisi lağımlardan kötü kokuyor. Havalandırma ortak (binada kim ne konuşuyor rahatça duyabileceğim şekilde ortak.) havalandırmayı kapattım ama yine aradan mı sızıyor nedir anlamadım. Bunun bir çözümü var mı? Bir tesisat çı çözebilir mi?
    Banyonun resmi, belki bir fikir verir:  Banyonun tuvaletine biri girdiğinde bütün apartman kokuyor, bir çözümü var mı?

Hocam binanın tepesine baca pervanesi takmanız belki problemi çözebilir. Siz tabii ki bu işle uğraşan birine sorun.

• Adam apartman boşluğuna sıçıyor olabilir bi düşün derim.

• Bende TOKİ de oturuyorum o bizde de oluyor,koku havalandırmadan değil banyo gider borusundan geliyor orayı kapatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

quote:

Orijinalden alıntı: compnaion

Yaklaşık 2 ay önce devlet zoruyla toki evlerine taşındım. Mühendis sağolsun nasıl yapmışsa apartmanda biri banyodaki tuvalete girince bütün bina kokuyor. 2 haftadırda biri sabahları giriyor ve ben ne zaman banyonun kapısını açsam içerisi lağımlardan kötü kokuyor. Havalandırma ortak (binada kim ne konuşuyor rahatça duyabileceğim şekilde ortak.) havalandırmayı kapattım ama yine aradan mı sızıyor nedir anlamadım. Bunun bir çözümü var mı? Bir tesisat çı çözebilir mi?

Hocam binanın tepesine baca pervanesi takmanız belki problemi çözebilir. Siz tabii ki bu işle uğraşan birine sorun.

En iyisi öyle yapmak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Adam apartman boşluğuna sıçıyor olabilir bi düşün derim.

Öyle bir aralık yok. Ama başarıyorsa sıçmayı hakkediyor demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Bende TOKİ de oturuyorum o bizde de oluyor,koku havalandırmadan değil banyo gider borusundan geliyor orayı kapatın.

Benimde aklıma o geldi ama bir türlü emin olamadım. Sağol cevap için. Öyle yaptırayım o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.