Bildirim
Bar,disko gibi ortamlarda içki nasıl istenir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
huoop bir rakı ver la de cok cool olur -
derdini anlat iste kimse ayiplamaz seni.. zaten barmenden baskasi duymicak seni barmen de aliskindir rezil olcam diye korkma.
ama birayi 50lik 30luk 70lik diye istiyoruz. daha barda vodka iccek kadar paramiz olmadi -
vodka ver diceksin :D iki tyane buz olcak
yenisin galiba -
-bira alabilir miyim,çift buzlu olsun
-ordan votka uzat bağa
-absolute istiyorum buz parçaları olsun -
Vodkayı nasıl içmek istiyorsan öyle söylersin bunda takılacak ne var anlamadım ? Keyfine uygun olanı dile getir. Vodka içeceğim zaman genelde Smirnoff North tercih ediyorum, onu da duble şeklinde isteyince sıkıntı olmuyor zaten. -
Hey barmen bana bir bira, yanımdaki fıstığa bir tekila. -
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Vodkayı nasıl içmek istiyorsan öyle söylersin bunda takılacak ne var anlamadım ? Keyfine uygun olanı dile getir. Vodka içeceğim zaman genelde Smirnoff North tercih ediyorum, onu da duble şeklinde isteyince sıkıntı olmuyor zaten.
mesela duble bak bunu yeni duydum öğrenmiş oldum -
Vojna maliki votka? biz bu şekilde istiyorduk
400 ruble civarı bir şeydi fiyatıda. :) Türkiyede hiç gitmediğim için nasıl isteniyor bilmiyorum, ama müzik sesinden barmen bile zor duyacağı için bence istediğin gibi iste.
edit: yanlış yazmış olabilrim ben rusça bilmiyorum. :P yanımdakiler böyle bir şeyler diyordu yani. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 11 Şubat 2012; 11:51:05 > -
bi bira ver lan -
donat masayı -
-
-barmen her zamankinden bi tane hazırla!(ilk defa gidilen bi bar)
-??!! -
İçindeki buz parçalarını simetrik olarak beşer parçaya böl, üzerine de mum dik. Bu ne lan iki buz birini kır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X