2 senedir sorunsuz kullandigimi program bana 2 gundur kafayi yedirtmek uzere. Windows guncellemelerimi yaptim ve o andan beri sifreledigim klasorleri acamiyorum. klasor sifrelemek icin her zamanki gibi sag tikliyorum ve sifrele diyip sifremi girdikten sonra klasor sifreleniyor.Fakat sifreyi acmak icin sag tikladigimda sifre coz butonu artik yok.ve sifrelendiginde klasor bambaska bi sekil alip kontrol panelindeki sistemin sekline donusuyor.icerigi sifreliyken hep kontrol paneline cikiyordu o normal.fakat gorunusu hic bu sekilde degismiyordu.
sonucta artik sifre coz butonum yok ve 13 gb dosyaya ulasamiyorum.programi kaldirdim kurdum.yenisini kurdum degisen bisey yok.yeni bir dosya sifrelemek istesem bile sifrelerken normal fakat acamiyorum.
tek aklima gelen linux kurmak onda barbar calismiyor diye duymustum bi ara. acil yardim ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.
SLM ARKADASIM BARNAR KLASÖR KİLİDİ İLE İLGİLİ, AYNI SORUNU BENDE YASADIM ..SEN BIR CÖZÜM YONTEMI BULDUNMU ?? EGER BULDUYSAN BANA MAIL ATARSAN COK SEVINIRIM
arkadaşlar bu konuya kesin çözüm geçen haftalarda bulunmuştu. arama yaptırın lütfen... bu barabarı da ne çok kişi kullanıymuş yav...
ewt bir geçmişe bakarsanızz ii olacak yanılmıyosam registry den di çözüm
Ben hiç registryle vb ile uğraşmıyorum başıma gelen şifreyi unuttum açılmaz oldu klasörler aldım o şifreli dosyaları arkadaşın pcye kopyaladım programı ona kurdum yeni bir kullanıcı adı ve şifre koydum ve o şekilde klasörlerimi açtım