Bildirim
Barbie girl bağımlılık yaptı beyler acil yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
parantezi eksik yazdığını gördüm delikanlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: `CatMan
parantezi eksik yazdığını gördüm delikanlı
Tüh hocam üzdü. Şu kel adam yeni idolüm -
-
quote:
Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü
aynen bende bağımlısı oldum, 2 gün önce nostalji konusundan gördüm, hala dinliyorum bide nineler vardı eurovisionda o da bağımlılık yaptı 2 gündür.
Rusçaya ayrı bir hevesim var aklıma vodkayla hunharca dans eden elemanlar geliyor yarılıyorum. Ama bizim al basmadan donu var bundan daha iyi abi
-
quote:
Orijinalden alıntı: JülCaesar
quote:
Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü
aynen bende bağımlısı oldum, 2 gün önce nostalji konusundan gördüm, hala dinliyorum bide nineler vardı eurovisionda o da bağımlılık yaptı 2 gündür.
Rusçaya ayrı bir hevesim var aklıma vodkayla hunharca dans eden elemanlar geliyor yarılıyorum. Ama bizim al basmadan donu var bundan daha iyi abi
yalnız bu rusça değil sanırsam, rusyada yaşayan başka bir halkın dili. ama çok sevimli bir şarkı olmuş, eurovision amacı da kültürleri tanıtmak olmalı zaten.
-
Ruskyler iyidir ya. Ama şu barbie girl'e taktım özellikle kel adamın mimiklere. Neşe kaynağı oldu hocam ya -
quote:
Orijinalden alıntı: JülCaesar
Ruskyler iyidir ya. Ama şu barbie girl'e taktım özellikle kel adamın mimiklere. Neşe kaynağı oldu hocam ya
aynen ben de şarkıdaki mimiklere takıldım 2 gündür, izlemeden dinlesem tat vermiyo -
Biri Lolitumayi atsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biri eifell 98 blue yu atsın -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_
biri eifell 98 blue yu atsın
quote:
Orijinalden alıntı: Harley-Davidson
Biri Lolitumayi atsin
İkisinide 5 dk önce dinledim efsaneler ya onlarda : -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X