Şimdi Ara

Barbie girl bağımlılık yaptı beyler acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BAĞIMLISI OLDUM SÜREKLİ DİNLEYESİM GELİYOR AHAHAHA ŞUNA BAK YAA
    HELE ŞU KEL ABİMİZİN HAREKETLERİ ÇOK COOL DEĞİL Mİ ŞU PİYONAYI ÇALARKEN MİMİKLER FELAN . AHAHA ÖLDÜM YA BIRAKAMIYORUM :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JülCaesar -- 8 Temmuz 2015; 22:59:28 >

• parantezi eksik yazdığını gördüm delikanlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende bağımlısı oldum, 2 gün önce nostalji konusundan gördüm, hala dinliyorum bide nineler vardı eurovisionda o da bağımlılık yaptı 2 gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `CatMan

parantezi eksik yazdığını gördüm delikanlı

Tüh hocam üzdü. Şu kel adam yeni idolüm
  • bu aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 8 Temmuz 2015; 23:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

aynen bende bağımlısı oldum, 2 gün önce nostalji konusundan gördüm, hala dinliyorum bide nineler vardı eurovisionda o da bağımlılık yaptı 2 gündür.

Rusçaya ayrı bir hevesim var aklıma vodkayla hunharca dans eden elemanlar geliyor yarılıyorum. Ama bizim al basmadan donu var bundan daha iyi abi

• quote:

Orijinalden alıntı: JülCaesar

quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

aynen bende bağımlısı oldum, 2 gün önce nostalji konusundan gördüm, hala dinliyorum bide nineler vardı eurovisionda o da bağımlılık yaptı 2 gündür.

Rusçaya ayrı bir hevesim var aklıma vodkayla hunharca dans eden elemanlar geliyor yarılıyorum. Ama bizim al basmadan donu var bundan daha iyi abi

yalnız bu rusça değil sanırsam, rusyada yaşayan başka bir halkın dili. ama çok sevimli bir şarkı olmuş, eurovision amacı da kültürleri tanıtmak olmalı zaten.

• Ruskyler iyidir ya. Ama şu barbie girl'e taktım özellikle kel adamın mimiklere. Neşe kaynağı oldu hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: JülCaesar

Ruskyler iyidir ya. Ama şu barbie girl'e taktım özellikle kel adamın mimiklere. Neşe kaynağı oldu hocam ya

aynen ben de şarkıdaki mimiklere takıldım 2 gündür, izlemeden dinlesem tat vermiyo
  • Biri Lolitumayi atsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri eifell 98 blue yu atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_

biri eifell 98 blue yu atsın

quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson
    Biri Lolitumayi atsin

İkisinide 5 dk önce dinledim efsaneler ya onlarda :

• bunu denemeyin sakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.