Şimdi Ara

Barca vs Man city

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Man city Guardiola geldikten sonra topa hakim olma oranlarını biliyorsunuz yüzde 80 hatta 82 lere çıktığı oldu
    Xavi inestalı Barselona da kimle yaparsa yapsın topun her zaman hakimiydi.

Barca Şuan bile o ekolden geldiğinden hemen hemen her maç topun hakimi yine topun hakimiyetini eskisi gibi olmasa da kimseye vermiyor

Bugün barca ile Man city maç yapsa oyuna kim hükmederdi topla oynayan taraf kim olurdu şl De olmasını istediğim karşılaşmaydı barcayı her zaman topun hakimi olarak izlemiştik acaba ilk defa topu almaya çalışan bir takım mı olacaktı diye çok merak ediyordum ikisi de karşılaşmadan elendi

Xavi iniestalı barca ile bugünkü Man city maç yapsa oyuna kim hükmederdi topla oynama yüzdeleri kimin Lehine olurdu.

Ben herşeye rağmen bugün bile Barselona Man city e top vermez topun hakimi olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 1 Haziran 2018; 13:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    2018 yılında yani şuan da karşılaşsalar top hakimiyeti barca da olur gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

2018 yılında yani şuan da karşılaşsalar top hakimiyeti barca da olur gibime geliyor

Alıntıları Göster
    2015teki barca bayern eslesmesinde bayern topa hakimdi. gecen seneki city barca maclarini bilmiyorum. guardiolanin takimi daha hakim olan taraf olur

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Aynen. Tiki taka'nın hatasız işlediği 2009 barcelonası referans alınmalı.

• Şu kadrodan messiyi çıkar, takım napoli, tottenham seviyesine iner gibime geliyor ki messinin olmadığı maçlarda ne olduğunu biliyorur, üstelik 1 milyar euro kadro değerine rağmen, bu da takımda yanlış planlamanın olduğunu gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.