Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15 (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.514
Cevap
12
Favori
106.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun Real'e . Gerçekten kazanmasını istiyordum . Barselonayı kendi evinde yendıler
  • Balenin golünü nasıl yediler anlaşılır gibi değil. Son 15 20 dakika barcelona oyundan düştü. Fark olmadı ise biraz şanslari vardı Barçanın. Sayılmayan gol kısa düşen, direkten dönen toplar resmen bugün top reali sevmedi ama maçı hakeden taraf kazandı orası sevindirici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 2 Nisan 2016; 23:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölücü katalanları barçaladi viva Madrid

• quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Hakem diye ağlamaya gerek yok. Ramos'un ilk sarı gördüğü pozisyonun başlangıcı ofsayt. Daha sarı yememesi gerekiyordu zaten. Alba gene sahne performansından bir şey kaybetmediğini buz gibi golü yerken gösterdi.
    2 takımı da beğenmedim ben. Vasatın altında oynadı 2 takım da. Ama Real son 20-25 dakikalık oyunuyla galibiyeti daha çok haketti. Daha doğrusu Barcelona galibiyeti haketmedi, hiçbir şey oynamadılar. Real kısa bir süreliğine de olsa oynadı en azından. Zidane'ın hatrına Real galibiyetine sevindim.

Bu arada Messi'nin bu maçtaki performansını CR gösterseydi amma ezerdiniz adamı ha. Buz gibi gol yenmiş, takımı 10 kişi kalmışken CR de iyi yazdı ha. Yardırın Realliler. Bugün sizin gününüz.

Ciddi olamassınyav gerçekten hayret ediyorum.Messi gayet iyi oynadı ronaldo son 10 dk dışında sahada yoktu.Nerenle izledin maçı doğru söyle gözünü seviyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15

Allah razı olsun senden de fiber reis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

DÜNYANIN EN İYİ VE EN BÜYÜK FUTBOLCUSU YİNE ADINA YAKIŞIR ŞEKİLDE TAKIMINA GALİBİYETİ GETİRDİ. ASİSTİ YENDİ İLK BAŞTA AMA SONRA BUNU YAPAN SÖZDE HAKEM KILIKLI ŞAHSİYETE VE TÜM TARAFTARA ATTIĞI GOLLE CEVABINI VERDİ

HA BİR DE RONALDO KÜÇÜK TAKIMLARA GOL ATIYOR DİYENLER VARDI. ASLINDA HAKLILAR REALDEN BÜYÜĞÜ OLMADIĞI İÇİN BARCELONA DA KÜÇÜK KALIR YANINDA

REAL MADRİD'İN 2 VE BANA GÖRE EN BÜYÜK GURURLARI. RONALDO & ZIDANE

Bu mesaja eklenen görseller:

Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15

Son saniye pepeye attığı olağanüstü pası gördün mü hocam. Tüm defansı felç eden bir top attı böyle kalitede bir yıldız dünyaya zor gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 2 Nisan 2016; 23:49:38 >
  • Barcelona'nın maçtan önce bu kadar gerek psikolojik gerekse de oyun olarak üstün olduğu, çoğunluk tarafından açık ara favori görüldüğü bir derbide Real çok iyi oynadı. Yani elbette en iyi oyunları değildi, eksikleri vardı ancak maçtan önceki şartlar göz önüne alındığında harika bir oyun sergiledi Real Madrid. Yalnız Barcelona'da başta ileri üçlü olmak üzere çok kötüydü.
  • Kahkaha atıyorum şu yorumlara maçı nerenizle izlediniz.Barca haketmişti ama top yuvarlak yapacak bir şey yok.Şampiyon gene barca olucağı için sıkıntı tınne.Şldedr munih veya barcada kupa.Ronaldo tüm maç yoktu adam saçma sapan konuşuyor valla hayret ediyorum.

• Ayriyetten Kale Vuruşundan ofsayt olmayacağını bilmeyenleri göstermiş maç.

• Ñolofinwë kullanıcısına yanıt
    Eyvah eyvah.

:)))

Ofsayt kurallarını bir daha gözden geçirsen iyi olacak gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU YİNE YAPTI ŞOVUNU !

RONALDO 1 NUMARADIR ! CR7 !

• quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Kahkaha atıyorum şu yorumlara maçı nerenizle izlediniz.Barca haketmişti ama top yuvarlak yapacak bir şey yok.Şampiyon gene barca olucağı için sıkıntı tınne.Şldedr munih veya barcada kupa.Ronaldo tüm maç yoktu adam saçma sapan konuşuyor valla hayret ediyorum.

• ZSARA kullanıcısına yanıt
    Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15
    Ramos bu pozisyonun devamında sarı yedi. En başından gelişmemesi gereken bir mevzuydu yani. Eyvah eyvah diyene kadar maçı daha dikkatli izleseydin keşke.
  • Detective W. kullanıcısına yanıt

• Benitez hoca falan değildi o maçı saymıyorum ben.Barçalı arkadaşlar fazla dalga geçmenin cezasını gördü.Yine de tebrikler güzel oynadınız.
  • Öncelikle Madrid taraftarlarını tebrik ederim.

Jese nin oyuna ne kadar katkısı olabildiğini umarım görmüşsünüzdür.

Arda Turan a falan laf atan maç izlemeyi bıraksın bence.Barcelona Rakitic varken sahada 10 kişi oynuyordu zaten.

Jese nin girişiyle defansif olarak bir değişiklik yapılmaması golün habercisi oldu ki Bale in golü gayet nizami idi.

Böyle bir gol iptal olmuşken hala sahada bitmiş bir takımla top çevirmeye çalışırsan olacağı buydu.Bu mağlubiyet Luis Enrique nin eseridir.

Ramos un kartı er ya da geç bir şekilde kırmızı olacaktı çünkü saha içinde bir çok kez kart hak edecek hareketler yaptı.

Yukarda güzel kardeşim yazmış, 65dk sahada kimse bir şey hak etmedi.25 dk da Madrid maçı hak etti ve aldı.Bu kadar basit.
  • Gelsin de gör gününü..
  • ramos ve pepe her zamanki gibi hakettiğini almadı adamlar biçmeye oynuyor
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.