Şimdi Ara

bard çöp dedim inanmadiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir takimda bard varsa yuzde doksan o takim kaybediyor su ana kadar 1 tane bile lane ezen bard gormedim gecen takimimizda vardi oyun basi çòp hero bard falan dedim yok ya super hero falan dedi 30. dakikada dedigi sey şu harbiden çöp heroymuş ultisi ne ise yarar 1 kisi mantikli aciklama yapsin forumu birakicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi misin :(

• Ultisi 5v5 karşılıklı bakışırken rakibin 2.5 saniyeliğine 2 yada 3 kişi kalmasını sağlıyor yada latede inatla kule vermeyen rakibe atıyorsun 5 kişi kuleyi 2.5 saniyede eritip kaçıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 15 Mart 2015; 4:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Ultisi 5v5 karşılıklı bakışırken rakibin 2.5 saniyeliğine 2 yada 3 kişi kalmasını sağlıyor yada latede inatla kule vermeyen rakibe atıyorsun 5 kişi kuleyi 2.5 saniyede eritip kaçıyorsun.

Daha iyi açıklanamazdı

• Oyuna ara veren biri olarak neymiş bu diyip spotlight izledim ve senden daha çok bilgi sahibiyim şu an. Ne tembel insanlarsınız arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win rate'i şuan urgottan daha kötü durumda.
  • Abi şu win rate saçmalığını bırakın 3 günlük şampiyon bi durun insanlar öğrensin hemen yapıştırdınız maç kaybediyor çöp diye damgayı bi sakin ayrıca morganayla kombosu çok güzel olabilir 3 kişiyi ultile morgana ulti açsın 5 saniye adamlar yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heroya diski atmanin sebebi imzandaki neden olmasin sevgili uye.

Apple samsung olayina donusturmeyin fan boyluklarinizi kendinize saklayin.Thresh senin ailen degil sevgili uye.
  • Professiyonel maçlarda oynanasın burda çöp diyenlerin hepsi op op nerf pls ve dört biir yandan açılan QQ konuları... Coming soon
  • Daha çıkalı 2-3 gün olmuş hemen çöp diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Ultisi 5v5 karşılıklı bakışırken rakibin 2.5 saniyeliğine 2 yada 3 kişi kalmasını sağlıyor yada latede inatla kule vermeyen rakibe atıyorsun 5 kişi kuleyi 2.5 saniyede eritip kaçıyorsun.

kuleyide donduruyor..

• Bu forum her heroya cop diyor

• normal game maçımda bard alıp feedleyen biri rankede geldi bard banladım gerçi adam sonra akali alıp yine feedledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good0revil

Win rate'i şuan urgottan daha kötü durumda.

Rankedda 12 maç attım 8 galibiyetim var. Bence heroyu biraz çözmek gerekiyor kda oranım her oyun daha da artıyor.
  • Bu arkadaşa göre Azir de çöptü.
  • soloq adc oynarken yanıma gelmesini istemem laneyi bırakıp 2v1 yaptırıyor ama takım oyunu güçlü

• oq
  • 2000'li kardeşim bu şampiyonu çıkaran Riot geri zekalı mı?Bu şampiyonu senin gibi gümüşten çıkamayan yeteneksizler için değil profesyonel oyuncular için çıkartıyorlar.Azıcık zekan olsa şampiyonun değerini anlardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

2000'li kardeşim bu şampiyonu çıkaran Riot geri zekalı mı?Bu şampiyonu senin gibi gümüşten çıkamayan yeteneksizler için değil profesyonel oyuncular için çıkartıyorlar.Azıcık zekan olsa şampiyonun değerini anlardın.

hee tabi aziride cıkardı kac kere oynandı velkoz cıktı kac kısı oynadı bardda 1 2 kere ya oynanır ya oynanmaz thresh braum sona leona morgana gıbı herolar varken bard secen ben oyun kaybetmek ıstıyorum dıyordur acık ve net

@söny barda dıskı atmamın baska bır heroyla alakası yok olsaydı sonayla alakası olurdu cunkı sona benım aşkım ve oyunun en ıyı support herosu

• arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    Azir son yediği nerfe kadar oynanıyordu. En son buff aldı. Belki geri gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.