Şimdi Ara

bard çöp dedim inanmadiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MRTFR

Azir son yediği nerfe kadar oynanıyordu. En son buff aldı. Belki geri gelir.

ılk cıktıgından berı rankedde azir gormedım normal gamede 1 2 kere gelmıştır karşıma gelenlerde ılk ıtem lıandry cıkıyordu
  • arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    Ranked değil turnuvalar için söylüyorum.
  • arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    Low-elo'da Azir göremezsin zaten o kadar kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoDManiaC

Low-elo'da Azir göremezsin zaten o kadar kolay.

sizin gibi high eloda 10 oyunun 9 unda azir var galiba
  • Çöp
  • Naga siren ultisi gibi pozisyon alma amaçlı karşı takıma atılabilir diyorum. Bence güzel bir ultimate skilli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes - Benz

Bu forum her heroya cop diyor

Katiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıktığında ultisi adamları dondurup damage verilebiliyo sandım sonra görünce baya zhonya imiş o zamandan beri çöp olduğunu anladım,earylde 0 damage, o ulti olayı yerine al veigarı daha çok iş yapar
  • Lcs de oynanır yakında o zaman 180 leri görürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HR Creative

Lcs de oynanır yakında o zaman 180 leri görürüz

isterse fakerin maini olsun yıne oynamam her yönüyle çöp
  • Bard supportta usaless daha oncede dedım en ıyı jungle oynanıyor.Full tank buıld kasıyorum junglede cok iyi oluuyor.. R + E + Q ile çok iyi gang atıyorum..
    Suana kadar bard a jg da full ad full ap hybrd kastım hıc bırı bır tank kasıtıgm kadar yararlı deıl.

Şuraya yazıyorum bard bır sure sonra benım oynadıgım gıbı JUNGLE herosuna donecek.
  • barda hicbir soloq oyuncusu nerf falan istemeyecek bu acik ve net o supp herosu tamamen roam uzerine kurulu skill seti ki tek basina roam atmalik da degil jungle la.beraber hareket etmeli roam sirasinda bence lcsde korede falan banko ban olacak takim oyunu icin cok onemli bir hali.var ama soloq da ne.lane kazandirir sana ne de oyun buna ragmen cok oynanacak cunku tam.metasi gezici supportlarin ve takima cokbuyuk artilar katicak ama sadece team matchlerde

• Çöp

• şuan en iyi sup herosu Bard ... oynaması biraz yetenek gerektirdiği için sizin elolar eline yüzüne bulaştırıyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.