Şimdi Ara

Bard Kasmış Olan Arkadaşlar Bir Sorum Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rogue-Bard charım var şu an Bard işime yarıyor doğrusu taxılerde falan ara sıra Bard alıyorum elime taxi yapan adamda memnun bende memnun..
    neyse sorum şudur : iki Tambour aynı anda kullanılmıyor bunu biliyorum ama 1 kişi diyelim ki hem tambour hem Attack Rating arttıran Hit March ı hemde en alt sırada ki dance skillerinden birini bir arada kullanabilir mi ?
    bir de yine en alt sırada ki bi skill bugün dikkatimi çekti Dancing Of Healing bu skill i bilen var mı ? Mp karşılığında Hp mi dolduruyor tam anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaDeNiZ_08 -- 29 Eylül 2009; 12:17:38 >

• uP
  • Bard Hakkında Bilgiler, Skilleri ve Açıklamaları

Hit/Clout March ve dance skilleri de tambourlardan sayılır. O nedenle bir kişi bunları aynı anda açamaz. Zaten dance açılması için pt.de 2 bard olması, birisinin de herhangi bir tambour'u açmış olması gerek. Sen ya Guard/Mana Tamboue açacaksın ya da Hit/Clout March açacaksın.

Dancing of Healing açıldığında heallenen HP'yi %18 arttırır. Yani recovery/holy recovery division, healing cycle/orbit vb. bufflardan ve HP potlarından %18 daha fazla HP alırsın, HP pot tasarrufu yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WizzY_WizarD

Bard Hakkında Bilgiler, Skilleri ve Açıklamaları

Hit/Clout March ve dance skilleri de tambourlardan sayılır. O nedenle bir kişi bunları aynı anda açamaz. Zaten dance açılması için pt.de 2 bard olması, birisinin de herhangi bir tambour'u açmış olması gerek. Sen ya Guard/Mana Tamboue açacaksın ya da Hit/Clout March açacaksın.

Dancing of Healing açıldığında heallenen HP'yi %18 arttırır. Yani recovery/holy recovery division, healing cycle/orbit vb. bufflardan ve HP potlarından %18 daha fazla HP alırsın, HP pot tasarrufu yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: WizzY_WizarD

Bard Hakkında Bilgiler, Skilleri ve Açıklamaları

çok teşekkürler..
    bir şey daha sorayım mesela party de 2 tane bard biri benim diğer adam afk mesela ama sonuçta partyde 2 tane bard var..
    ben tambour ile dancinglerden birini açabilirmiyim veya tambourlardan biri ile hit marchı 2 tane skill yani ?

• Eğer o afk adam Guard/Mana Tambour ya da Hit/Clout March açmışsa sen o dediğini yaparsın. Yoksa olmaz.
  • x kişisi,
    1. işlem: guard tambour
    y kişisi
    2. işlem: dancing of valor
    y kişisi tekrar
    3. işlem: mana tambour

yaparak 3 buffuda aktif ediyorduk 2 bard ile, 1. işlem bozulursa 2.de bozulur.
    (edit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 30 Eylül 2009; 13:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

x kişisi,
    1. işlem: guard tambour
    y kişisi
    2. işlem: dancing of valor
    y kişisi tekrar
    3. işlem: mana tambour
    x kişiside son olarak
    4. işlem: dancing of magic

yaparak 4 buffuda aktif ediyorduk, 1. işlem bozulursa 2.de bozulur.
    bunu yaptığımızıda hatırlıyorum. 4. işlem olmayada bilir,3. işlemde kalabilir orası tam aklımda değil.

metalwave oyun hakkındaki bilginin iyi oldugunun farkındayım ama 4. işlemi yaparsan ilk işlem bozulur ve bununla beraber 2. yani 2 bard ile 2 tambour ve 1 dance basabilirsin daha fazlası için soyle olmalı:
    1 tane bard sadece tambour basıcak cunku dance basarsa tambouru bozulur her zaman için, ilk tambour sonra dance basılır bu bard pt nin ana tambourcusu olucak
    tambourcumuz var iken butun bardlar birbirinden farklı skiller olmak üzere 1 tambour ve 1 dance basabilirler bard basına. her zaman ilk once dance sonra tambour basılır, tambourdan sonra dance basarsanız tambour bozulur.
    edit:alt satırları okumamısım kusura bakma sen soylemişsin zaten 4. olmayabilir diye. neyse diger arkadaslara bilgilendirme oldu mesajı degişmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 30 Eylül 2009; 1:59:16 >

• 4. yü hatırlamıyorum zaten, belitmiştim. saol hatırlattığın için.

edit: binbaşı olmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 30 Eylül 2009; 13:57:23 >
  • 2 dance açılması için 2 tambour gerekmez. Şimdi,

3 bard var. Birisi guard/mana tambour veya hit/clout march açarsa diğer iki bard farklı 2 dance açabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.