Şimdi Ara

Bardak Baskısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kız arkadaşıma birinci yılımızda bardak yaptırmayı düşünüyorum ama bardağa baskı yaptırabileceğim neresi vardır ? Bir bilen varsa yardımcı olsun lütfen. İstanbulda oturuyorum tercihen avrupa yakasında bir yer arıyorum ama çok zorunluysa karşı tarafa da geçebilirim veya sipariş verebilirim. Ayrıca bu iş için bir fiyat aralığı söyleyebilecek var mı ? Çünkü bu konuda hiç bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: foitek1

Arkadaşlar, kız arkadaşıma birinci yılımızda bardak yaptırmayı düşünüyorum ama bardağa baskı yaptırabileceğim neresi vardır ? Bir bilen varsa yardımcı olsun lütfen. İstanbulda oturuyorum tercihen avrupa yakasında bir yer arıyorum ama çok zorunluysa karşı tarafa da geçebilirim veya sipariş verebilirim. Ayrıca bu iş için bir fiyat aralığı söyleyebilecek var mı ? Çünkü bu konuda hiç bilgim yok.

Bardak dahil 5tl hocam kadehten tut su bardağına kadar yapıyolar maksimum 10 lira ver fazlası kazıktır.

Not: Yerini bilmiyorum ankaradayım burda 5tl

• quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

Orijinalden alıntı: foitek1

Arkadaşlar, kız arkadaşıma birinci yılımızda bardak yaptırmayı düşünüyorum ama bardağa baskı yaptırabileceğim neresi vardır ? Bir bilen varsa yardımcı olsun lütfen. İstanbulda oturuyorum tercihen avrupa yakasında bir yer arıyorum ama çok zorunluysa karşı tarafa da geçebilirim veya sipariş verebilirim. Ayrıca bu iş için bir fiyat aralığı söyleyebilecek var mı ? Çünkü bu konuda hiç bilgim yok.

Bardak dahil 5tl hocam kadehten tut su bardağına kadar yapıyolar maksimum 10 lira ver fazlası kazıktır.

Not: Yerini bilmiyorum ankaradayım burda 5tl

Valla saol kardeş :D Peki sen hiç yaptırdın mı ? Yani ne kadar kalıcıdır üstündeki baskı onu merak ettim :D Tekrar saol cevabın için

• o bardağı kadın ne yapcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 12 Temmuz 2013; 22:32:49 >
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Çift bardağı gibi bişi olucak

http://img1.etsystatic.com/011/0/7011022/il_fullxfull.429141541_8ckb.jpg

bunun gibi
  • 25 lira hocam şuan hatırladığım esenler ve bakırköy var hangisi sana yakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

25 lira hocam şuan hatırladığım esenler ve bakırköy var hangisi sana yakın

2si de yakın bana ya, bahçeşehirde oturuyorum ben. Nasıl ulaşabilirim mağazaya ?
  • bakırköyde meydandan aşağı giderken ilk sola gir orada fotoğrafçı var o yapıyor. Zaten bakırköydeki çoğu fotoğrafçı yapar o işi. Bugün veriyorsun 2 gün sonra teslim ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

bakırköyde meydandan aşağı giderken ilk sola gir orada fotoğrafçı var o yapıyor. Zaten bakırköydeki çoğu fotoğrafçı yapar o işi. Bugün veriyorsun 2 gün sonra teslim ediyorlar.

teşekkürler valla çok yardımcı oldun usta :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.