quote:Orijinalden alıntı: Evil Clown quote:Orijinalden alıntı: BMNR bu mısıları nerden bulucaz ? Supermarketlerin donmuş ıvır zıvır dolaplarında var kapalı pakette superfreshin ordan bulabilirsin.
Paylaşım için teşekkürler. Bazen olmadık zamanlarda insanın canı çekiyor. Dondurucuda bulundurmakta fayda var. Tarifinide öğrendiğimize göre
quote:Orijinalden alıntı: Kaan™ şimdi denemeye gidiyorum. arkadaşlar yedim de geldim valla süper oldu açıkçası: Tarifi veren arkadaşa teşekkür ediyorum. Bu arada ben tereyağı ile tavada kavururken + rendelenmiş parmesan peyniri ve bol tuz ekledim iyi gitti.
ben yaptım güzel oluyor ama mısır iyi olmalı ben bimden aldığım konserveden yaptım onunkiler küçük çok...
Deneyen arkadaşlar, sos olarak ne tavsiye edersiniz? Yani mısırla ne uyuyor? Aldım ben de superfresh. :D
quote:Orijinalden alıntı: TT 1923 Deneyen arkadaşlar, sos olarak ne tavsiye edersiniz? Yani mısırla ne uyuyor? Aldım ben de superfresh. :D ketçap çok iyi oluyor. bu arada tereyağı kullan harika oluyor..
Taze mısırla yapıcam buzlukta vardı çözülmesini bekliyorum çözüldükten sonra deniyecegim sslerle yorumlarımı yapacagım
quote:Orijinalden alıntı: _EndoplazmikBirKulum_ mesajım bulunsun deneyeceğim...paylaşım için teşekkürler bu arada +1 faideli mesaj bro