Dışarıda satılanlarda sanki daha tatlımsı bi tat oluyo?
Nar ekşisi yüzündendir.
Sos olmadanda öyle ama.. kaynayan suya şeker atıyo olabilirler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: BMNR
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Clown
quote:
bu mısıları nerden bulucaz ?
Supermarketlerin donmuş ıvır zıvır dolaplarında var kapalı pakette superfreshin ordan bulabilirsin.
nasıl ya konserve mısır olsa olmuyor mu illa o marka mı olacak ?
Ben daha farklı yapıyordum Ama senin tarifide deneyeceğim teşekkürler
burası benim
ben direk suyunu süzdükten sonra yağda yumurta kırar gibi atıyorum mısırları sonra bardağa koyup sos döküp yiyorum süper olyuro
mesajım bulunsun yapacam
quote:
Orijinalden alıntı: cezager
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Clown
quote:
bu mısıları nerden bulucaz ?
Supermarketlerin donmuş ıvır zıvır dolaplarında var kapalı pakette superfreshin ordan bulabilirsin.
nasıl ya konserve mısır olsa olmuyor mu illa o marka mı olacak ?
Oluyor ya. Konserve daha iyi oluyor. Bugün her çeşitini denedim.
Eline sağlık :)
2 adet düzgün(bazıları kızarınca taş gibi , fırına atınca su gibi oluyor) patatesi küp doğrayıp , buharda pişmiş mısırla fırına atın , üzerlerinede bol kaşar rendeleyip , kaşarlar eriyene kadar fırında tutun mükemmel oluyor.Sonra ketçap ve mayonezle tatlandırıp yiyebilirsiniz.Kaşarın üzerine tercihen sosiste koyabilirsiniz.
Bim mısırıyla yaptım süper oldu
nar ekşisiyke süper oluyor
Fiyatları da yazalım lütfen. Superfresh dondurulmuş, konserve vs.
Konserve mısırlar zaten pahalı bu kadar uraşcağıma giderim kadıköyde 2 liraya bi bardak yerim hemde bol baharatlı...
quote:
Orijinalden alıntı: GodSmacker
Konserve mısırlar zaten pahalı bu kadar uraşcağıma giderim kadıköyde 2 liraya bi bardak yerim hemde bol baharatlı...
+1
abi ciddiyim hani gidip alsam almak daha kolay heves ettim yarın alıcam da yanımda kaç para olsun bu konserveler kaç para lan ?
mısırı sevmem ama tarifi okuyunca işdahım kabardı bendemi yapsam yav
abi ben yaptım da dün geceden beri beklediğim şey bu olmamalıydı yenmez gibi değilde hiç benzemiyor ki :S