Şimdi Ara

Barfiks Programı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boyum 1.68 kilom 62 eve yeni kapı barfiksi aldım ve yeni başlayacağım barfikse 2 gündür çekiyorum tek seferde en fazla 3-4 çekebiliyorum. Dün bu şekilde 3-4 3-4 15 tane felan çektim galiba bugünde 10-15 kadar çektim ara ara ama bir programım yok. Pazum var biraz olmasa sanırım 1-2 bile çekemeyebilirdim?

Hani bu programlarda bahsediyorlarya 3 set bilmem şu kadar tekrar felan o tablolardan bişey anlamıyorum set tekrar olayını açıklayabilecek varmı?

Yani kısaca ben haftada kaç gün kaç tane barfiks çekeyim?

Omuz göğüs sırt çevresini geliştirmek ve omuz genişletmek istiyorum ama bu konularda fazla bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ayrıca bu barfiks pazuda bilek felanda geliştirirmi bileklerim çok ince yani kısacası üst tarafım ince alt baldır taraflarım felan kalın dengelemek ve fit bir vücuda kavuşmak istiyorum bunu şınav ve mekik ilede desteklemeli miyim sizce?

Göbek çevremde kilolu olmasamda gevşek duruyor eğilince felan kalçada aynı biraz fazla vücut yağ oranımı da düşürmem lazım sanırım.

Biraz uzun oldu ama inşallah okur tavsiye ve önerilerde bulunursunuz sağolun şimdiden...

• Ben buna başladım yeni.
  • 100 push up 20 pull up yaz google a super bi program var. 6 haftada 100 sinav 20 barfiks. Dhde de konusu var. Google a yaz cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde fitness programı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.